Inzichten die verschil maken

Thuis op je eigen tempo

Wanneer je voelt dat je vastloopt en hulp nodig hebt, wil je niet altijd meteen in therapie. Het zelf proberen kan soms juist fijn zijn. Soms wil je gewoon eerst die ander beter leren kennen. Dan heb ik voldoende keuze voor je wat je online thuis kunt doen. 

Jij en ik weten allebei dat een training niet altijd de oplossing is wanneer er echt veel aan de hand is. Als je kind het echt heel moeilijk heeft ga jij niet eerst even een training doen, dan wil je meteen dat je kind geholpen wordt. Of als de ruzie te hoog oploopt, is een training ook niet het slimste. 

En toch wil je soms eerst meer weten, de drempel verlagen, omdat het anders ook niet werkt voor je. En daarom is een (online) training wel fijn. Eerst even rustig onderzoeken voordat je de diepte in gaat, daar boven op die hoogste duikplank, even alles eerst bekijken en goed ademhalen voordat je echt springt. Een lezing bijwonen is helemaal een fijne manier om kennis te maken met mij en mijn manier van werken.

 

 

En de drie online trainingen zijn nu tijdelijk helemaal gratis!
Zelfs de coaching erbijis gratis (30 minuten) als weggeefactie omdat ik jarig ben.  En omdat jij het waard bent! Wanneer je hem in je winkelmandje gooit, zal hij op gratis staan. Je ontvangt hem dan in je mail.  Ik wens je er een mooie reis mee!

 

GLINSTERING

Het schittert en het glimt

Het kriebelt en het friemelt


Diep vanbinnen

Komt er iets omhoog

Met een brede glimlach, een vleugje angst

En een beetje schroom.


Het kan daar niet meer blijven

Dan doe ik mezelf en alles om me heen tekort.


Het is tijd

Te luisteren naar het fluisteren

Van de glinstering van mijn ziel


Het is tijd

Ja te zeggen wat gehoord wil worden

Uit: Dansen met je schaduw


Theaterlezing: stoppen met aanpassen begint met houden van jezelf

Theaterlezing ‘Stoppen met aanpassen’

Waarom passen we onszelf toch steeds zo aan, terwijl we weten dat het niet werkt, dat het niet fijn is om af te gaan op de ander en het zelfs pijn doet om steeds weer te voelen dat je weer voor de ander gekozen hebt en niet voor jezelf?

Ik neem je 3 februari mee op jouw eigen pad in mijn theaterlezing. Ik leg uit waarom mensen gaan aanpassen, welke patronen daarbij een rol spelen, hoe je die ontwikkeld hebt, welke angsten ten grondslag liggen aan het aanpassen en hoe je de patronen kan doorbreken. Ik wissel deze informatie af met voordracht uit mijn boek ‘Dansen met je schaduw’, een gedichtenbundel die je de weg wijst naar jezelf onder begeleiding van mijn hangdrumspel.


Tijdens deze avond is er ruimte voor een gesprek en uitwisseling. 

 

‘Met mijn theaterlezing ga ik door land en daarbij ben ik steeds op zoek naar bijzondere, mooie, krachtige en passende locaties zodat niet alleen mijn boodschap dieper zal landen, maar jij als luisteraar ook dieper met jezelf kan verbinden. De Mariakapel is zo’n plek. Een intense plek waar er licht op het donkere schijnt, jij je omarmt mag voelen door alle moeders die ons voor zijn gegaan. Het is een plek waar jij je mag laten omringen door een magische stilte waardoor als vanzelf datgene geraakt en in beweging gezet wordt in jou dat de bedoeling is. Dit ondersteund door mijn inzichten, woorden, teksten uit mijn boek en klanken van de hangdrum maakt dat een reis naar je ziel kunt maken’.

Praktische zaken: 

Waar: Mariakapel Coudewater Rosmalen

Adres: Berlicumseweg 8, Rosmalen

Wanneer: vrijdag 3 februari

Tijden: van 19.00 tot 21.00 uur

Toegang: € 22,50

Dit levert de theaterlezing jou op:


cacao ceremonie: heling en transformatie

Het maakt niet uit wat ik doe, ik neem altijd mee op je eigen pad, jouw diepte in, dus ook deze dag waarvan de cacao ceremonie een belangrijk onderdeel is. 


Je ontdekt hoe patronen ontstaan en hoe je geboorte als blauwdruk doorwerkt. Hier gaan we echt samen de diepte in, dus je krijgt je eigen antwoorden, niet alleen algemene inzichten.  Je zult merken dat dit al iets voor je in beweging brengt.

Cacao, zoals in ceremonies gebruikt wordt, puur en rauw, is een absolute hartopener en dat niet alleen, het verbindt je meer met je zelf en met de spirits, je hogere zelf waardoor je intuïtie versterkt wordt en  je dieper gaat dan bij normale meditaties. 

Deze dag staat in het teken van wat jij wilt veranderen, doorbreken in jezelf, dat stel je als intentie voor de cacao ceremonie en de begeleide meditaties doen verder het werk voor je, gedragen door klanken van de hangdrum. 

 

Dit levert de cacao ceremonie jou op:

online training: BEVRIJD jezelf!

Je beseft dat het tijd is voor jezelf. Je neemt jezelf serieus. Je wilt af van alle ballast die je al veel te lang met je mee zeult. Je bent iemand die wil leren, groeien en veranderen, in het belang van jezelf en de mensen om je heen. Deze training is dan dus echt iets voor jou! Je kunt het met of zonder een uur extra coaching bestellen. 

 

TIJDELIJK GRATIS! MET 30 MINUTEN GRATIS COACHING

De gratis coaching actie is tijdelijk omgezet naar gratis workshops wegens veel aanvraag. Bij aanmelding voor gratis coaching ontvang je een schema met de beschikbare data. 

Je investering is € 75,- of voor maar € 100,-  extra inclusief 1 uur persoonlijke coaching. Na betaling ontvang je de training als pdf bestand die je op je eigen tempo doet. Indien je inclusief coaching kiest neem ik contact met je op voor het inplannen van een datum. Is het nu jouw moment?


Dit levert de training je op:


online training: samen weer leuk

Is het niet meer zo gezellig thuis? Hebben jullie steeds vaker ruzie? Is het samen ouders zijn af en toe best ingewikkeld en staan de kinderen er soms al tussen? Dan willen jullie een negatieve spiraal vast voorkomen. Meteen in therapie is je een brug te ver? Doe dan mijn online-training ‘Wat jullie kunnen doen om het samen weer leuk te hebben’.

TIJDELIJK GRATIS! MET 30 MINUTEN GRATIS COACHING

De gratis coaching actie is tijdelijk omgezet naar gratis workshops wegens veel aanvraag. Bij aanmelding voor gratis coaching ontvang je een schema met de beschikbare data. 

Je investering is € 75,- of voor maar € 100,- extra inclusief 1 uur persoonlijke coaching. Na betaling ontvang je de training als pdf bestand die je op je eigen tempo doet. Indien je inclusief coaching kiest neem ik contact met je op voor het inplannen van een datum. Is het nu jouw moment?


Dit levert de training jullie op:


online training: wat jij kunt doen om je kind te helpen

Heeft je kind het moeilijk maar weet je niet goed wat er is? Begrijp je je kind niet goed en is er ruzie? Ervaar je dat je bozer op je kind reageert dan je wil? Maar is meteen in therapie je een brug te ver? Doe dan mijn online training ‘Wat jij kunt doen om je kind te helpen’.  


TIJDELIJK GRATIS! MET 30 MINUTEN GRATIS COACHING

De gratis coaching actie is tijdelijk omgezet naar gratis workshops wegens veel aanvraag. Bij aanmelding voor gratis coaching ontvang je een schema met de beschikbare data. 

Je investering is € 75,- of voor maar € 100,-  extra inclusief 1 uur persoonlijke coaching. Na betaling ontvang je de training als pdf bestand die je op je eigen tempo doet. Indien je inclusief coaching kiest neem ik contact met je op voor het inplannen van een datum. Is het nu jouw moment?

 

Dit levert de training je op:

offline programma Van angst naar liefde

Verlang jij ernaar je eigen weg te gaan maar houdt de angst voor negatieve reacties je in de greep? Blijf je je maar aanpassen en voldoen aan verwachtingen? Sta jij ergens onderaan op jouw lijst? Je wilt het anders maar weet niet hoe?


Dan is het tijd voor de juiste inzichten zodat je begrijpt waarom je doet in je leven wat je doet, waarom je bang bent, zo verdrietig of boos. Dit is écht de eerste stap richting jezelf, richting leven vanuit je hart en je verlangen. Het is tijd om te gaan zien waardoor jij niet jouw mooiste leven leeft, op een diepere laag dan jij al kent. Anders was het je al gelukt toch?

In mijn offline programma ga je hier in 5 live workshops mee aan de slag. Het is mijn kracht om in korte tijd naar de kern te gaan. 

 

Je investering is € 797,- of  € 100,- extra voor een uur persoonlijke coaching erbij voor meer verdieping. Doe je mee? 

IK BEN ER VOOR JOU OM SAMEN TE ONDERZOEKEN WAT JE NODIG HEBT. KENNISMAKEN MET MIJ IS METEEN RECHT NAAR DE KERN!

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign