Een voordracht speciaal voor jou!

Jouw thema, jouw dierbaren bij elkaar, mijn diepgang

Zie je het al voor je?

Bij jou thuis of een andere fijne plek die jij hebt uitgekozen komen jouw vrienden of vriendinnen samen voor een bijzonder moment. Jullie zijn bezig met jullie persoonlijke ontwikkeling en willen daarin verder groeien, jullie willen geraakt worden en eens keer iets heel anders doen, met flink wat diepgang.

Het thema hebben jullie zelf uitgekozen en is afgestemd met jullie in een gesprek vooraf, deze avond of middag staat volledig in het teken van jullie verlangens, het thema waarin jullie willen groeien.

Ik deel mijn inzichten, draag gedichten voor, speel hangdrum muziek waardoor alles nog dieper binnenkomt. En we gaan in gesprek met elkaar. Juist omdat jullie elkaar kennen, is geen schaamte, is er de veiligheid die nodig is voor diepgang.

Dat er mag ontstaan wat precies voor jou en jullie de bedoeling is!

 

 

een ervaring

Voor de verjaardag van een vriendin hebben we met een vriendinnengroep een mooie intense middag beleefd met begeleiding van Nadine.

 

Een middag vol diepgang, verbinding, groeipijnen en vooral liefdevolle aandacht met elkaar en in onszelf.

In de voorbereiding was Nadine erg betrokken en gaf ze 200% energie om er een passende en vooral bijzondere middag van te maken. Voor de jarige vriendin , voor ieder voor zich en de groep met elkaar. Meedenken over de thema´s en de invulling van de (schrijf) oefeningen, de muziek, de gedichten, haar handpan. Alles tot in detail, heel betrokken.

 

Alle vrouwen hebben in eigen persoonlijke groei in 1 middag veel ontvangen als ook samen met elkaar zijn we sterker en dieper kunnen gaan onder de professionele bezieling van Nadine. Er wordt nu nog steeds over nagepraat. Het hele plaatje was perfect. De setting in de huiskamer bij de haard is zeker een aanrader. Met een wijntje in de hand hebben we intens genoten van dit samenzijn.

 

Dank Nadine, namens de groep, voor al jou energie, prachtige gedichten, zelfs op maat geschreven, begeleiding en fantastische handpanmuziek. Love it ❤️

 


Huiskamerconcert: stoppen met aanpassen begint met houden van jezelf

Het thema van jouw huiskamerconcert kan bijvoorbeeld gaan over ‘stoppen met aanpassen’.

Waarom passen we onszelf toch steeds zo aan, terwijl we weten dat het niet werkt, dat het niet fijn is om af te gaan op de ander en het zelfs pijn doet om steeds weer te voelen dat je weer voor de ander gekozen hebt en niet voor jezelf?

Ik neem je mee op jouw en jullie eigen pad in mijn theatrale lezing. Ik leg uit waarom mensen gaan aanpassen, welke patronen daarbij een rol spelen, hoe je die ontwikkeld hebt, welke angsten ten grondslag liggen aan het aanpassen en hoe je de patronen kan doorbreken.

Ik wissel deze informatie af met voordracht uit mijn boek ‘Dansen met je schaduw’, een gedichtenbundel die je de weg wijst naar jezelf onder begeleiding van mijn hangdrumspel. Inmiddels heb ik ook al veel nieuwe gedichten.

En we gaan met elkaar in gesprek. Juist de intieme setting van een huiskamer, mensen die elkaar dierbaar zijn en goed kennen, maakt dat je de diepte in kunt

 

Praktische zaken: 

Bij interesse neem je contact met me op en samen stemmen we de groepsgrootte af, locatie, jullie thema en de prijs (afhankelijk van groepsgrootte en locatie). 


Hier zie je een korte video van mijn theaterlezing.

Dit levert het huiskamerconcert jou op:

IK BEN ER VOOR JOU OM SAMEN TE ONDERZOEKEN WAT JE NODIG HEBT. KENNISMAKEN MET MIJ IS METEEN RECHT NAAR DE KERN!

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign