Dansen met je schaduw

Een gedichtenbundel die je dichter bij jezelf brengt

Mijn boek gaat over het leven. Over jou, wat je meemaakt, waar je tegenaan kunt lopen. Ze gaan over wat je voelt, denkt, niet wilt voelen en niet wil zien, maar juist zo de bedoeling is.

 

Mijn gedichten schijnen een beetje licht op dat wat licht en liefde verdiend in jou. En het zo nodig heeft. Mijn woorden laten zien waar je vandaan kwam, niet meer wilt zijn en waar je naar toe kunt, gaat of al bent. Ze gaan over verlangen, over pijn en over hoe je dat achter je laat en de meest mooie versie van jezelf wordt.

Mijn woorden laten je dansen met je schaduw, zodat je ziet dat je sterker bent dan je pijn.

 

De gedichten geven je inzichten, zodat jij uiteindelijk weer thuiskomt in jezelf. En schaamteloos en volledig jezelf kunt zijn. Omdat je het waard bent.

DANSEN MET JE SCHADUW

Durf jij te kijken

In jouzelf

Diep van binnen

 

Wat er dansen wil met jou

Wat bevrijd wil worden

Uit de krampachtige stilte

 

Durf jij te dansen

Met dat deel in jouzelf

Dat gezien wil worden

 

Klein is vanuit angst en pijn

En groot wil worden

Omdat jij het waard bent

 

Uit: Dansen met je schaduw

 

Dit wil ik jou graag geven met mijn boek

Dansen met je schaduw is niet alleen een boek met gedichten. Het is een boek dat je ontroert, in beweging brengt richting jezelf. Het wijst je de weg.

 

Het is een boek met de thema’s uit het leven die er echt toe doen zoals liefde voor jezelf, liefde voor de ander, vertrouwen, verlangen, je eigen weg gaan, jezelf zijn en geluk.

 

Elk hoofdstuk begint met inzichten en eindigt met gedichten. Elk gedicht is een inzicht en advies op zich. Je kunt dus heel gemakkelijk opzoeken in mijn boek wat je nodig hebt. Ze helpen je bij de verdieping van je proces. De gedichten hebben tijd nodig om te landen, nemen je mee op weg in jezelf. Het is geen boek dat je in een keer uitleest, maar een boek dat met jou meereist, op jouw tempo.

 

Dansen met je schaduw ontroert je, maakt stil op de juiste momenten. Brengt je in beweging, richting je zelf, je mooiste leven! Omdat je niet anders meer wilt.

Wil je een voorproefje? Bij elke podcast lees ik een gedicht voor uit mijn boek.

 

Spotify: Dansen met je schaduw. 


Wil jij een persoonlijk gedicht?

Wil jij jezelf een cadeautje geven? Eentje die van waarde is?

 

Een persoonlijk gedicht van mijn is een cadeautje voor jezelf waar je echt iets aan hebt, omdat het je in beweging zet en raakt. 

 

Woorden, speciaal voor jou, die je laten voelen wat er gevoeld mag worden, laten zien wat nodig is. Confronterend soms, maar zo waar en zuiver.

Woorden, speciaal afgestemd op jou met een boodschap waar jij weer mee verder kunt op je eigen pad en je het gevoel geven dat je goed bent zoals je bent. En dat je mag vertrouwen op dat er altijd het juist gebeurt voor jou. 

 

Laat mij speciaal voor jou een persoonlijk gedicht schrijven. Dat is zo mooi. Ik schrijf precies datgene dat je nodig hebt, speciaal voor jou, in mijn eigen stijl en op mijn manier.  

 

Gun jij jezelf zo’n bijzonder cadeau? Ik schrijf hem met liefde voor je! Je investering is € 35,-. Voor maar € 65,- extra krijg je een consult bij waarin we samen nog verder de diepte ingaan.

IK BEN ER VOOR JOU OM SAMEN TE ONDERZOEKEN WAT JE NODIG HEBT. KENNISMAKEN MET MIJ IS METEEN RECHT NAAR DE KERN!

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign