Online training voor ouders
Hier kun je nog meer lezen

inzichten die het verschil maken

In de training ‘Wat jij kunt doen om je kind te helpen’ ga ik uit van 3 belangrijke pijlers waardoor je als ouder je kind beter gaat begrijpen en anders gaat opvoeden. Door deze pijlers weet je beter wat er werkelijk aan de hand is en reageer je al wat anders op het gedrag van je kind. 

 

De training is onder andere gericht op het leren zien van de onderliggende behoeftes en verlangens van je kind. Je krijgt ook meer inzicht in jezelf, in wat er voor jou nodig is om de ouder te worden die je wilt zijn voor je kind.  Dit zijn de 3 belangrijke pijlers die je leert:

En de training is nu tijdelijk helemaal gratis!

 Zelfs de coaching erbijis gratis (30 minuten) als weggeefactie omdat ik jarig ben.  En omdat jij het waard bent!


De gratis coaching actie is tijdelijk omgezet naar gratis workshops wegens veel aanvraag. Bij aanmelding voor gratis coaching ontvang je een schema met de beschikbare data. 

Wanneer je de training in je winkelmandje gooit, zal hij op gratis staan. Je ontvangt hem dan in je mail. 

Ik wens je er een mooie reis mee!

zo ziet de training eruit

In de online training staan inzichten en effectieve en praktische opdrachten. De opdrachten zijn gericht op de 3 pijlers zodat je dat volledig kunt onderzoeken bij je kind.

 

Je gaat thuis op je eigen tempo aan de slag met de geboorte van je kind, je leert kijken naar de betekenis van zijn non-verbale signalen en je gaat onderzoeken waar jouw eigen reacties vandaan komen.

een paar ervaringen

 

‘Ik heb de cursus als eye-opener gezien. Ik ben toch weer met een ander oog naar mijn kinderen gaan kijken. De non-verbale signalen in het gezicht geven een beeld weer en gaven mij inzicht in hoe kinderen zich zouden kunnen voelen. Regelmatig loop ik tegen irritaties tussen mijn kind en mezelf aan en hiermee hoop ik meer open te staan en begrip voller te zijn naar mijn kind. Bedankt voor je andere blik naar kinderen. Tegelijkertijd werkt het ook door naar mijn werk als leerkracht.’

 

 

‘Een hele interessante training die mij anders naar kinderen laat kijken. Nadine is een enthousiaste en gepassioneerde therapeute. De training is duidelijk en helder. Ze legt het goed uit waardoor ik er met mijn aandacht bij kon blijven. Ik ervaar meer begrip en geduld bij mezelf.’

 

Dit is jullie investering

De training bestel je in de webshop, met of zonder coaching, kies maar wat je nodig hebt. Na betaling ontvang je de training per mail en indien je gekozen hebt voor coaching dan neem ik contact met je op om een datum te plannen gedurende je training. In ieder geval komen jij en je kind weer wat meer in verbinding.

RELATIE EN GEZINSTHERAPIE MET AANDACHT VOOR IEDER INDIVIDU ZODAT JE IN HET SAMENZIJN JE EIGEN PLEK WEER VINDT

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign