Voor jou

www.nadinecarter.nl

‘De pijn is niet te groot

Jouw kracht is sterk genoeg

Met jouw moed ga je door alles heen

Jij weet de weg naar je diepste kern

Kom je bij jouw stralend licht

En word je zoals je bedoeld bent te zijn’

Is het tijd voor jou?

Omdat je te lang al te veel ballen hoog moet houden, je het niet langer volhoudt om je steeds maar aan te passen? Zou je meer nee willen zeggen maar ben je bang daardoor kwijt te raken wat je hebt? Is verbinden lastig maar verlang je er zo naar? Voel je je verdrietig, boos, onzeker. Merk je niet jezelf te kunnen zijn waardoor je steeds vaster raakt, jezelf misschien wel kwijt raakt? Of zijn op dit moment de dingen die op je afkomen gewoon te groot?

De pijn is niet te groot, met jouw kracht kun je er doorheen. Het is tijd om te worden zoals je bedoeld bent te zijn, hoe moeilijk, hoe groot of hoe zwaar het nu misschien ook voelt. Het is tijd.  

 

Therapie in deze corona-tijd

Op dit moment laten de maatregelen het nog niet toe dat ik lichaamswerk doe in de praktijk. Maar dat wil niet zeggen dat intensief werken aan jezelf niet mogelijk is. Je kunt namelijk hetzelfde diepgaande proces ook op een stoel doen (of ook op de mat) zonder dat ik je aanraak, of gewoon tijdens een gesprek, in de praktijk of tijdens een wandeling in de natuur.

Is het helemaal hetzelfde?

Nee.

Echt lichaamswerk gaat nog dieper en intenser.

Biedt het meer dan alleen praten?

Ja, ontzettend veel meer! Ook een gesprek met mij gaat dieper dan een gewoon gesprek.

Dus de maatregelingen hoeven jouw proces niet in de weg te staan. Lees hier wat ik voor je kan doen als je vastloopt, voelt dat je niet je eigen weg kunt gaan of dat het echt tijd is om oude patronen te gaan doorbreken zodat je weer kunt worden zoals je bedoeld bent te zijn en kunt gaan leven vanuit je verlangen. 

Is de investering op dit moment misschien te groot voor je? Neem je dan toch even contact met me op? het zou vervelend zijn dat geld hetgeen is dat je tegenhoudt en ik wil graag met je meekijken wat we kunnen doen of op welke manier om het wel mogelijk te maken voor je. Deze tijd maakt ook dat ik minder met lange trajecten werk, misschien wil je gewoon een paar losse sessies boeken om gewoon de diepte in te gaan tijdens een paar goede gesprekken, dat kan. Bel me maar eens om te sparren wat ik voor je kan beteken.

 

Video- analyse voor een helder en zuiver inzicht.

Dit kan plaatsvinden in de praktijk op de gewenste afstand. 

Een video-analyse van je gezicht die jou de meest zuivere informatie geeft over wat er aan de hand is, waarom je doet in het dagelijks leven wat je doet. We maken een opname tijdens een kort interview waardoor je verbinding maakt met je emotioneel geheugen. In je gezicht zijn je non-verbale signalen zichtbaar. We kijken samen naar je non-verbale signalen en wat ze je te vertellen hebben.

Door deze te bekijken weet je namelijk hoe je omgaat met emoties, welke pijn er opgeslagen ligt in je lijf en welke oude patronen je zuivere ik in de weg zitten. Je krijgt niet alleen inzicht en compassie voor jezelf, je weet ook wat je eraan kunt doen voor jezelf om weer te leven vanuit je hart, je ware zelf. Je ontdekt dat je dagelijkse communicatie verschilt van wat je gezicht laat zien, waardoor je gaat begrijpen waarom er onrust is in je lijf, waardoor miscommunicaties of misschien zelfs wel ruzie met de mensen om je heen vandaan komen.

Het wordt je helder welke pijn er opgeruimd mag worden om je authentieke ik, die onder deze (overlevings-) strategieën verborgen zit, weer terug te halen. Het is een heldere, eerlijke manier van kijken, zonder oordeel en met erkenning. Het opruimen van deze pijn gebeurt vervolgens in een aantal sessies lichaamswerk waarbij je gaat voelen en verbinden met jezelf.

Een analyse duurt ruim anderhalf uur. Je kunt een analyse niet als een losstaande sessie boeken, al klinkt het nog zo interessant, wat het ook echt is, ik gun iedereen deze eerlijke en zuivere informatie over zichzelf. Het is alleen een dusdanig effectief instrument, waardoor het veel losmaakt en in beweging brengt. Een analyse is dus het begin van een traject waarin je aan jezelf gaat werken en kan alleen in combinatie met minimaal 4 sessies geboekt worden. In deze 4 sessies werk je dan gericht aan het weer verbinden met je lichaam, gevoel en het opruimen van je oude pijn. In elke sessie ruim je overtuigingen op en neem je een nieuw besluit dat als vanzelf doorwerkt in je leven.

 

Lichaamswerk: weer voelen, verbinden met jezelf

Dit kan gedeeltelijk plaats vinden. Het lichaamsgedeelte vindt plaats zonder aanraken. Het kan op een stoel of gewoon op de mat en ik blijf op gepaste afstand. Maar door te kijken en te benoemen wat ik zie gebeurt in je lichaam, kun jij daar toch met je aandacht naar toe en werk je nog steeds op een diepgaand niveau aan het opruimen van oud zeer. 

Je lijft vertelt het verhaal, alles wat je ervaren en gevoeld hebt vanaf het moment dat je er bent (ook al in de baarmoeder, het moment van conceptie dus), liggen opgeslagen in je lijf, in jouw emotioneel geheugen. Je denken kan het geblokkeerd hebben, maar je lichaam zal altijd een vorm zoeken om het los te laten uit je lijf. Doe je het niet zelf, dan kun je dus allerlei klachten krijgen zoals hoofdpijn, spanning, eczeem, rugklachten, slapeloosheid, blessures en uiteindelijk ook burn out klachten omdat je lijf het niet langer volhoudt om te overleven.

Luisteren naar je lichaam is dus een van de belangrijkste dingen die je te doen hebt wanneer je terug wilt keren naar jouw ware ik, je eigen diepe kern. Die zit namelijk diep vanbinnen, waar ook de pijn zit. Je zult dwars doorheen moeten om bij je kern uit te komen. Maar de pijn is niet te groot. In het werken aan jezelf ga je je kracht opnieuw voelen en (her) vinden zodat je kunt dragen wat er nodig is om bij je kern uit te komen.

Het opruimen van deze belemmerende overtuigingen en pijn gebeurt in een aantal therapiesessies, waarbij je in een diepe ontspanning contact maakt met het onderbewuste van je eigen lichaam en je gevoelsherinneringen. Dat kan met lichaamswerk op de mat waardoor je heel diep en effectief werkt, maar soms is het beter om kleinere stappen te nemen en kan dit ook via een diepe concentratie op de stoel. We kijken altijd wat voor jou het beste is, wat bij jou past en wat je nodig hebt.

Diepgaand lichaamswerk (of het nu op de mat is of op de stel) stelt je in staat om de bron te ontdekken van je huidige problemen en contact te maken me het verlangen van je authentieke ik die altijd nog aanwezig is. Je herkent en voelt je belemmerende oude besluiten. Je gaat door deze pijn heen en ruimt het op uit je lijf. Daardoor ontstaat er ruimte om vanuit je oorspronkelijk verlangen een nieuw besluit te nemen. Dit werkt meteen door in je dagelijks leven.

Het is een proces gericht op heling en verandering. Niet meer handelen op basis van keuzes uit het verleden, maar vanuit je eigen kracht, vanuit je authentieke ik.

Een sessie start altijd met een goed gesprek waarin we kijken hoe je vorige sessie doorgewerkt heeft en waar je tegenaan bent gelopen, welke les je op je pad tegen bent gekomen. Uit elke ervaringen die jou raakt, halen we jouw eigen diepe kern waar je vervolgens in lichaamswerk mee aan de slag gaat. In het lichaamswerk maak ik gebruik van de theorie van familie opstellingen en ik werk met Innerchild zodat het echt diepgaand verandert op alle fronten in je leven. Samen vinden we een manier van werken die bij jou het beste aansluit, wat jij nodig hebt, met als basis het lichaamswerk. Om een blijvende verandering te ervaren zijn zo’n 10 tot 12 sessies meestal voldoende.

Je investering:

Wanneer jij besloten hebt dat het zover is, heb je een commitment gedaan aan jezelf en beloof ik jou dat we echt gaan werken aan je verlangens. Dat kan niet in 1 of 2 sessies. Sterker nog, dan heb je net iets aangeraakt, want ik doe mijn werk goed, en dan zit je daar dus mee in je handen. Het minimale is dus 5 sessies. Wil je meer? Dan betaal je ook wat minder.

  • kort traject- 5 sessies, gedurende 3 maanden          =  €1127,-
  • intensief traject-10 sessies, gedurende 6 maanden  =  € 1797,-

Indien je vanuit het online programma ‘Omarm je innerlijke kracht’ doorstroomt naar een intensief traject krijg je € 179,- korting.  

Gratis kennismakingsgesprek

Weet je het nog niet zeker of het nu tijd is voor jou om te werken aan jezelf? Wil je even sparren of eerst gewoon kennismaken om te voelen of er een fijne match is? Kom dan langs of bel voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we echt even de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Ik luister naar jouw of jullie verhaal en vertel wat ik kan betekenen.

www.nadinecarter.nl

Recht naar je kern, om weer te worden zoals je bedoeld bent te zijn