Online training voor jullie liefde
Zo hebben jullie het samen weer leuk

inzichten die het verschil maken

Om het samen weer leuk te krijgen is het belangrijk dat je weet waardoor jullie steeds ruzie krijgen. Weten jullie dat? Of weet je alleen dat het niet lekker gaat en jullie elke keer weer dezelfde ruzies hebben? En dat je zo graag weer dichter bij elkaar zou willen zijn?

 

 

In de training ga ik uit van 3 belangrijke pijlers. Je leert een manier van kijken naar jezelf en je partner die je helpt wanneer je iets tegenkomt dat lastig is. Het helpt jullie de regie weer terug te pakken over je eigen leven en dus ook jullie liefde.

 

 

Dit zijn de 3 pijlers:

En de training is nu tijdelijk helemaal gratis!

 Zelfs de coaching erbij is gratis (30 minuten) als weggeefactie omdat ik jarig ben.  En omdat jij het waard bent!

De gratis coaching actie is tijdelijk omgezet naar gratis workshops wegens veel aanvraag. Bij aanmelding voor gratis coaching ontvang je een schema met de beschikbare data. 

Wanneer je de training in je winkelmandje gooit, zal hij op gratis staan. Je ontvangt hem dan in je mail. 

Ik wens je er een mooie reis mee!

zo ziet de training eruit

In de online training staan inzichten, opdrachten en gedichten die je raken en verder op weg helpen richting jezelf, je verlangen en jullie liefde.

 

 

Je gaat thuis op je eigen tempo aan de slag met je eigen geboorte, je gaat onderzoeken welke boodschappen jij hebt gekregen als kind van je ouders en je leert kijken naar de betekenis van je non-verbale signalen. Dit wissel je uit aan elkaar. Het is namelijk nodig om dit van elkaar te weten wil je het weer leuk hebben samen. 

 

De 3 pijlers maken dat je elkaar veel beter gaat begrijpen waardoor ruzies constructieve gesprekken worden of maar heel kort duren.

 

zo gaat het in zijn werk

Dit is jullie investering

Je kunt de training dus met of zonder een uur persoonlijke coaching bestellen. In dat uur kun je niet alleen al je vragen stellen over de training, maar help ik je vooral om nog dieper in jezelf en elkaar te onderzoeken waar jullie patronen vandaan komen. 

Je zult merken dat je de training beter kunt toepassen voor jezelf en makkelijker herkent in een situatie wat er gebeurt en wat je anders zou moeten doen. 

RELATIE EN GEZINSTHERAPIE MET AANDACHT VOOR IEDER INDIVIDU ZODAT JE IN HET SAMENZIJN JE EIGEN PLEK WEER VINDT

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign