DIT IS WIE IK BEN
EN WAAR IK VOOR STA

NADINE CARTER

Wie ik ben?

Ik ben gewoon ook iemand die ergens op haar pad staat in het leven. Ik ben er ook niet zomaar gekomen, ben nog steeds onderweg. Net als jij. Ik ga buiten mijn comfortzone om te groeien. Ik voel de rauwe kanten van het leven, de zachte. Ik word omschreven als een vrouw met zachte kracht. Ik ben direct en eerlijk. Bij mij kom je nergens mee weg. Liefdevol grijpen we alles aan. 

 

Ik heb veel te geven en zorg ook goed voor mezelf. Niet altijd, net als jij, maar ik herken mijn valkuilen. Ik heb een geweldige man, we spreken dezelfde taal dus ik word wel eens teruggefloten. Veel ruzie hebben we niet meer, daar zijn we doorheen gegaan. Ik weet dus wel erg veel van ruzie en wat er nodig is om echt dichter bij elkaar te komen. We hebben een geweldige zoon die zijn eigen weg bewandelt. 

 

Een van mijn laatste inzichten voor mezelf was: ‘Ik kom nu verder op blote voeten dan toen op hoge hakken. Ik heb ze niet meer nodig om mezelf te zijn.’ 

LEREN VAN HET LEVEN

Van het leven

Kun je mooie dingen leren

 

Je doet ervaringen op, leert en groeit

Ze maken je sterker

 

Brengen jou weer terug bij je kern
Zoals je bedoeld bent te zijn

 

Omarm het leven

Zie wat het je brengt

Steeds verder op jouw pad

 

En voel het geluk

Altijd en overal

 

En is het er even niet

Geef het dan de liefde die het nodig heeft

Net als jij

IK BEN NOG STEEDS ONDERWEG

Wanneer je zo alles leest op mijn site denk dan niet dat bij ons alles gemakkelijk verloopt, want hoe meer je leeft vanuit je hart en dus hoe zuiverder je bent, hoe meer uitdagingen je steeds op je pad krijgt.

 

Waar het om gaat is dat je voelt het aan te kunnen, dat je kunt dragen wat er op je af komt. Dan besef je dat het eigenlijk ook geen uitdaging is. Het voelt alleen vaak nog zoveel wanneer je overspoeld raakt door al je oude pijn en overtuigingen. Maar je groeit er naartoe. Hoe meer je opruimt, hoe meer je jezelf bevrijd van al je overtuigingen en ballast die je niet meer dient, hoe beter dat je alles aankunt.

 

Het mooie aan mijn werk is het samen onderzoeken hoe je verder komt, de weg terug vindt naar je zelf. En daar geniet ik dan van mee!

MIJN VERHAAL

Mijn verhaal gaat over mezelf worden,  stoppen met aanpassen, mijn leven leven zoals ik verlang en hoe het voor mij goed voelt. Terug naar mezelf, mijn eigen diepe kern. Daar ligt mijn wijsheid. Daar is de vrouw zoals ik bedoeld ben, zoals ik wil zijn. Gewoon zijn.

Soms ben ik er helemaal. En soms dient er zich weer iets nieuws aan wat ik dan aanpak. Dat is dan net zoals bij jou niet makkelijk, maar ik doe het wel, een andere optie is er voor mij niet. Ik heb er mezelf door teruggevonden en mijn visie verder door kunnen ontwikkelen. Mijn manier van werken wordt er steeds krachtig door.  
Mijn missie is jou te laten voelen dat je dwars door de pijn heen kunt omdat je sterk genoeg bent. Jou te laten voelen dat jij op nummer een staat en dat je jouw mooiste leven kunt leven. 

Mijn verhaal gaat over de liefde terugvinden voor mezelf en de ander, thuiskomen bij mezelf. Waar gaat jouw verhaal over?

IK BLIJF ONTWIKKELEN

Ik studeer al zolang het kan, omdat ik wil leren, groeien en mezelf ontwikkelen. Studeren legt een stevige bodem onder mijn intuïtie. Het maakt dat ik de therapeut ben die ik nu ben. Vanuit al mijn kennis en wijsheid heb ik een unieke manier van werken gecreëerd die nog steeds in ontwikkeling is. 

En ik ben ook weer gaan studeren. Binnen elke studie die ik doe leer ik uiteraard iets nieuws en toch ook niet. Steeds meer besef ik dat naar boven komt wat ik diep van binnen allemaal al wist. Mijn studies zijn niet zozeer gericht op nog meer kennis vergaren maar meer dieper in mezelf zoeken wat mijn kwaliteiten zijn en die toepassen, steeds meer gericht op mijn intuïtie.


Ondertussen word ik steeds helderder, zuiverder en krachtiger. Ik deins niet zomaar ergens voor terug waardoor het altijd veilig voelt voor de ander om zich kwetsbaar op te stellen.

Ik kan me voorstellen dat je graag wilt weten wat ik dan allemaal gestudeerd heb en nu studeer zodat je dan ook op dat vlak weet wie je tegenover je krijgt. 


opgedane wijsheid

Nadat ik op mijn 21e afstudeerde als dramatherapeut heb ik eerst als groepsleider op de Hondsberg en Herlaarhof gewerkt. Bij deze laatste en bij Kentron verslavingszorg werkte ik ook als dramatherapeut.

Op mijn 23e startte ik met mijn eigen praktijk waarin ik de eerste 15 jaar alleen met kinderen werkte en daarna via het lichaamswerk ook met volwassenen. Ik heb een eigen verhalenmethode ontwikkeld voor kinderen. Ik heb gastlessen verzorgd op de H.A.N.

En oh ja, ik ben ook nog gediplomeerd ski-juf. Tel hier mijn intuïtie en mijn eigen zijn bij op en je krijgt een manier van werken die uniek is en echt life changing, daar zorg ik samen met jou wel voor. Want dat ben je waard.

En wie ben jij?

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign