Therapie
voor jou, jullie en je kind

Therapie voor iedereen

Om in het samenzijn je eigen plek weer te vinden

Wanneer het thuis niet lekker loopt, dan ligt dat niet aan één iemand. Je bent met elkaar in verbinding en iedereen heeft daarin zijn eigen rol, of het nu gaat om relatietherapie of kindertherapie.  

 

Samenwerken met mij betekent dus dat ik met iedereen van jullie gezin werk (hele kleine kinderen mogen nog kind zijn, dan werk ik alleen met ouders). We kijken naar alles wat er speelt, de verbindingen onderling, wat daar gebeurt en wat er mag veranderen om het samen weer leuk te hebben. 

Heel concreet: kom je voor therapie voor je kind, dan ga je als ouder ook aan de slag. Kom je voor je relatie, dan werk je ook beiden aan jezelf. Je bent altijd zelf de sleutel naar het geluk in elke verbindingEn soms kom je alleen voor jezelf en dat kan ook. 

 

Voor iedereen heb ik een unieke therapie die echt werkt. Een therapie die je werkelijk terugbrengt naar jezelf.

Samen en toch jezelf

In alle strubbelingen

Verlies ik mijn plek

Weet ik niet meer wie ik ben

En doe ik zo mijn best

 

In alle drukte

Kan ik niet meer doen

Wat  nodig is

Voor mezelf en de ander

 

In de mist

Verlang ik naar rust

Dat onze handen

Elkaar weer vinden

Ieder met beide benen

Op een eigen plek

 

Zodat we elkaar zien

En onszelf zijn

In alle liefde die er is

therapie VOOR jullie liefde

Omdat jullie mooie liefde voor jullie gevoel tussen je vingers aan het glippen is. Omdat er teveel ruzie is terwijl je het zo graag leuk wilt hebben samen. Omdat jullie liefde en jullie allebei de moeite waard zijn om er volledig voor te gaan. Samenwerken aan jullie liefde doe je bij mij op een unieke manier: samen en apart, voor het meest effectieve resultaat.

 

Naast dat we in gesprek gaan met elkaar, ga je ook zelf aan de slag via lichaamswerk met wat jij zo moeilijk vindt en waarin je geraakt wordt met grote veranderingen als resultaat. Hier zie je even een kort overzicht wat ik te bieden heb.

 

therapie voor jou

Om je sterker te maken zodat jouw leven loopt zoals je wilt. Omdat het tijd is voor jou, om vanuit je eigen kracht weer jezelf te zijn. Of als je eigenlijk een kindertherapeut zoekt, is het nodig dat jij iets anders gaat voorleven aan je kind, omdat je de ouder wilt worden die je graag wilt zijn. 

En juist wanneer je zo geraakt wordt in de liefde is het nodig dat je kijkt wat jij kunt veranderen, dat jouw pijn niet meer steeds zo geraakt wordt. Hier zie je even een kort overzicht wat ik te bieden heb.  

therapie voor jullie kind

Omdat het niet zo lekker gaat met jullie kind en je niet meer zo goed weet wat je moet doen. Misschien omdat het thuis niet goed gaat en je kind er last van heeft, er meer ruzie is dan jullie lief is.

Het belangrijkste is dat een kind weer kind kan zijn. Dat bereiken we door samen te werken met jullie als ouders. Een kind heeft soms zeker hulp nodig en baat bij een echt goede therapie waarbij het volledig zichzelf kan zijn, verwerkt wat er verwerkt moet worden, loslaat wat niet van hem is, emoties kan loslaten die te groot zijn en leert omgaan met angsten, verdriet en boosheid. Dat is wat ik bied en nog veel meer dat niet in woorden is te vatten.

 

 

Hier zie je even een kort overzicht wat ik te bieden heb voor jullie en je kind.

RELATIE EN GEZINSTHERAPIE MET AANDACHT VOOR IEDER INDIVIDU ZODAT JE IN HET SAMENZIJN JE EIGEN PLEK WEER VINDT

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign