Voor jullie liefde

BeeldbankNadineFiguranten-0362

‘Ik dacht

als ik maar samen ben

dan ben ik niet alleen

maar het is juist jij

die me zo pijnlijk laat zien

Dat samen soms zo alleen kan zijn’

Is het tijd voor jullie liefde?

Staat jullie relatie onder druk, draaien jullie steeds in hetzelfde cirkeltje rond? Voel je je niet gehoord? Lukt praten niet meer zo goed omdat je ruzie krijgt, elkaar verwijt? Voel je je soms alleen of eenzaam? Dan is dit ergens wel goed nieuws, want zo lang je (niet teveel) ruzie maakt, doet de ander en je relatie er kennelijk nog wel toe.

Verlang je naar genegenheid? Naar een goed gesprek? Echt contact met elkaar? Wil je (weer) gezien worden, de ander weer echt zien? En voelen? Verlang je naar een thuis waar ruimte is voor elkaar en iedereen zichzelf kan zijn?

Wanneer het tijd is om opnieuw te gaan verbinden met elkaar, te onderzoeken waarom het steeds mis gaat en jullie steeds in dezelfde ruzies terecht komen? Neem dan contact met me op.

 

Eerst kennismaken

We starten met een gratis kennismakingsgesprek, want als er echt werk aan de winkel is, dan zijn we wel een tijdje aan het samenwerken met elkaar. Dat doe je niet zomaar even. Ook kan ik van te voren niet zeggen hoeveel tijd er nodig is.

 

Vervolgens gaan we aan de slag

Daarbij gaan we met elkaar in gesprek en kijken we heel goed naar hoe jullie ruzies of waar jullie tegenaan lopen is ontstaan, wat er steeds bij jullie zo geraakt wordt en welke patronen jullie allebei de relatie binnen brengen. Dit goed helder hebben kan het tij keren of in ieder geval een andere richting op bewegen. Het brengt ook verandering en verzachting. Ik stel namelijk precies de juiste vragen zodat je geraakt wordt maar ook aan het denken gezet wordt over jezelf.

 

Ook zelf aan de slag

Samenwerken met mij aan je relatie betekent ook werken aan jezelf.  Je bent namelijk niet alleen samen met elkaar in gesprek, maar je doet ook je eigen werk. Je bent zelf namelijk de sleutel naar het geluk van je relatie, jullie liefde. Wanneer je geraakt wordt door je partner, dan zegt dat iets over wat er bij jou speelt. In de gesprekken met elkaar onderzoek je de patronen, maar in het werken aan jezelf doorbreek je deze. Hoe moeilijker het praten met elkaar is, hoe dieper de pijn die er bij ieder van jullie geraakt wordt, hoe meer er nodig is.

 

Hoeveel tijd?

Wat er precies nodig is en hoeveel tijd het gaat kosten, dat kan ik zo natuurlijk niet zeggen, daarvoor ken ik jullie situatie niet. Misschien zijn er alleen een paar gesprekken nodig omdat jullie wat meer helderheid willen krijgen. Maar is er meer nodig omdat het niet goed gaat tussen jullie, dan is er een minimum van 3 maanden om beweging te kunnen krijgen in een relatie, om weer opnieuw te verbinden. Gaat het al langer niet goed tussen jullie en is er dus echt meer nodig om elkaar weer te kunnen ontmoeten, dan kom je uit op een periode van 5-7 maanden en dan kun je een blijven resultaat bereiken. Uiteraard kan ik het natuurlijk pas echt goed aangeven als we met elkaar een vrijblijvend gesprek gehad hebben.

Dus is het nu tijd voor jullie liefde?   Neem dan contact met me op. 

 

Werken aan jullie liefde in deze corona-tijd

De maatregelen laten het nog niet toe om lichaamswerk te doen op de gebruikelijke manier. In het aanbod hieronder kun je lezen dat relatiegesprekken afgewisseld worden met werken aan jezelf en normaal gesproken gaat dat via lichaamswerk. In dit geval kan dat gedeeltelijk nog steeds plaatsvinden maar dan zonder aan te raken zodat ik op gepaste afstand kan blijven. Je kunt dus nog steeds diepgaand je werk doen. Eventueel vindt er tijdelijk alleen relatiegesprekken plaats, ook dat kan al heel veel brengen. Uiteraard hou ik me aan de richtlijnen van het RIVM.

Wat past bij jullie?

Kijk hieronder maar eens op je gemak wat er bij jullie past. Het kan ook betekenen dat het soms nodig is dat, wanneer jullie kinderen hebben, dat ook zij hulp nodig hebben. Uiteindelijk zijn jullie de sleutel naar een fijne balans in jullie gezin, om het samen weer leuk te hebben, maar kijk maar eens wat ik allemaal bied.

Apk’tje 

Opnieuw weer verbinden

Intensief herstellen

Voor jullie kind

Online training voor ouders

BeeldbankNadineFiguranten-0649
BeeldbankNadineFiguranten-0585
BeeldbankNadineFiguranten-0477
Nadine Suikerfabriek WR-7334
shutterstock_91946261
Nadine Suikerfabriek WR-7251

Recht naar je kern, om weer te worden zoals je bedoeld bent te zijn