GRATIS INZICHTEN DIE HET VERSCHIL MAKEN
IK GEEF JE ZE GRAAG

Verrijk jezelf

Met inzichten, oefeningen, podcast en artikelen

Om kennis te maken mijn manier van werken en jezelf verder te verrijken, geef ik graag wat wijsheid aan je. Maar dan wel zo dat je er ook al echt iets aan hebt. Ik heb een oefening voor jouzelf op moeilijke momenten en een partnertest om te ontdekken waar je staat in de liefde. Natuurlijk deel ik heel wat inzichten in mijn artikelen en podcasts. Ik krijg terug dat mensen me voor hun gevoel al helemaal kennen. ‘Ik heb al met jou gelachen en gehuild’, zei iemand die zich aanmeldde voor een traject.

 

Mijn inzichten maken voor jou en jullie liefde het verschil. Je gaat anders kijken. Er ontstaat compassie en je reageert als vanzelf al wat anders. Ik wens jullie veel inzichten en wijsheid toe. 

 

En wil je recht naar je kern, voor jezelf of voor jullie liefde? Boek dan een gratis sessie bij me waarin je kort en krachtig ontdekt wat nu precies jouw kern is en wat je kunt doen om weer te leven vanuit je verlangen. De ‘Recht naar je kern-sessie’ is speciaal voor jou en de ‘Huwelijksgedoe ontrafeld’ is speciaal voor jullie samen.

SPECIAAL VOOR JOU

Soms is een woord

Voldoende

Om jou dat inzicht te geven

Dat je nodig hebt

 

Soms is een woord

Voldoende

Om jou verder te helpen op je pad

 

Het pad richting jezelf

In verbinding met de ander

 

In liefde en vrijheid

Gratis partnertest

Weten waar je staat in de liefde is het begin van ontdekken wat je zelf wilt.

 

Waarom een test doen?

Omdat je misschien net wat te veel ruzie hebt, of dat de tijd zo snel gaat en je vooral bezig bent de boel samen draaiende te houden in plaats van te genieten van de liefde. Bijna iedereen heeft af en toe wel eens ruzie en iedereen heeft het druk, maar toch voelt het niet fijn voor jullie en weet je niet zo goed hoe je samen verder moet. Dan is deze partnertest een uitkomst.

 

Dit levert het jullie op:

Je ontdekt hoe het werkelijk gaat met jullie en ontdekt of dat wat je doet in je relatie wel is wat je werkelijk wilt, je beseft wat je anders wilt. Je krijgt een heldere uitslag op maat, afgestemd op je antwoorden. Je krijgt in de uitslag ook meteen advies  en een serie tips mee. 

dit helpt op lastige momenten

Een situatie kan je onverwacht raken en uit balans brengen met als gevolg gedoe met de ander.

 

Waarom deze oefening?

We maken allemaal wel eens dingen mee in het leven die ons raken. En soms doen deze dingen echt pijn, waardoor we er liever van weggaan of juist er heel hard tegen gaan vechten. Wanneer iets je raakt, doe je wat je altijd doet, je beschermt jezelf. Je lijf gaat in de beschermings- en overlevingsstand. Deze patronen kunnen je inmiddels aardig in de weg zitten. Ze leveren ruzie met de ander op of juist afstand, gevoel van onzekerheid.

 

Dit levert de oefening je op:

Je ontdekt waarom je doet wat je doet op momenten dat je geraakt wordt. In deze praktische tool ‘Ken jezelf’ ga je  aan de slag met het herkennen van je patronen en er zit een innerlijke kind meditatie bij die helpt om de emoties wat tot rust te brengen. 

nog meer gratis wijsheid om te lezen

Wanneer je iets leest waarin precies verwoordt staat hoe jij je voelt, waar je tegenaan loopt en wat je dan het beste kunt doen, dan voel je je gezien en gehoord. Machteloosheid maakt plaats voor opluchting, er is dus toch iets aan te doen.

Want dat doen mijn artikelen. Een kijkje in je binnenwereld, herkenning, erkenning voor jezelf, je kind of je partner. Tips die je echt meteen ook kunt toepassen zodat je voelt dat je er niet alleen voor staat. Een andere manier van kijken, of het nu gaat over bewust opvoeden, jouw eigen persoonlijke ontwikkeling, de geboorte van je kind of jullie als ouders. Ik wens jou en jullie veel wijsheid toe en leesplezier.

Wil je nog meer lezen van mij? Ik ben ook auteur voor de platforms Inspirerend leven en Blogzinnig. Neem daar vooral een kijkje! Uiteraard vind je ook alles hier in de bibliotheek.

De nieuwste podcasts beluister je hier hier op Spotify: Dansen met je schaduw

IK BEN ER VOOR JOU OM SAMEN TE ONDERZOEKEN WAT JE NODIG HEBT. KENNISMAKEN MET MIJ IS METEEN RECHT NAAR DE KERN!

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign