Samen ouders zijn

‘Samen ouders zijn is zelf in balans zijn.’

Je kunt van tevoren niet bedenken hoe het is om samen ouders te zijn. Je doet je best, maar gaandeweg merk je ineens dat het helemaal niet zo gemakkelijk is als je dacht. Voor je het weet heb je steeds vaker ruzie, waarin je diep geraakt wordt. Je vraagt je af hoe het toch zo ver heeft kunnen komen.

Hoe doe je dat, weer ‘samen ouders zijn’?

Wanneer de ruzies dusdanig vaak voorkomen dat er afstand en verwijdering ontstaat, is het fijn als er iemand met jullie meekijkt welke patronen jullie onbewust ontwikkeld hebben. Zicht op deze patronen en ieders aandeel in de ruzies, is het begin van de oplossing. Vervolgens start ieder van jullie een eigen Innerscore traject, elke verandering begint immers bij jezelf. Tussentijds zijn er partnergesprekken die jullie helpen in het weer communiceren met elkaar. Soms is het beter om meteen met een individueel Innerscore traject te starten. Het hangt af van jullie situatie waar het startpunt ligt.

Een traject voor je relatie die het verschil maakt!

De video-analyse geeft je goed zicht op welke patronen jij mee gebracht hebt je relatie in, net zoals je partner dat heeft gedaan. Innerscore sessies helpen je aan de hand van jouw oudste gevoelsherinneringen de bron te herkennen van waarin jij geraakt wordt. Deze pijn ruim je op. Er is ruimte om nieuwe besluiten te nemen vanuit je verlangen. Daardoor voel je weer wie jij oorspronkelijk bent en waarom je ook al weer op je partner viel toen jullie zo verliefd waren.

‘Wanneer jij in balans bent, ben je in verbinding met je authentieke ik. Je authentieke ik is in staat onvoorwaardelijk lief te hebben. Een vorm van liefde waarin jullie beiden weer tot bloei komen.’

Respect voor persoonlijke identiteit

‘Nadine weet met veel respect voor de persoonlijke identiteit van ouders de pijnpunten te benoemen en bespreekbaar te maken. De natuurlijke en respectvolle wijze waarop ze dat doet, zorgt voor een vrije sfeer waarin moeilijke onderwerpen toch bespreekbaar en dus toegankelijk worden. Bij ons werden door deze benadering obstakels omgevormd tot inzichten. Vervolgens leidden deze inzichten tot verbetering en soms zelfs tot de oplossing in vastgeroeste situaties. Wij hebben de coaching door Nadine dan ook als zeer prettig en effectief ervaren.’

Integer en professioneel

‘Ik heb Nadine leren kennen als een zeer integere en professionele therapeut. Ze is heel goed in staat een ongedwongen en vertrouwde omgeving te creëren waarin alles besproken kan worden. Ik heb me daarbij geen moment ongemakkelijk of opgelaten gevoeld.

Ik kan Nadine dan ook van harte aanbevelen mocht je op zoek zijn naar je eigen ik.’ (Man)

Wederzijds begrip voor elkaar

‘Samen met mijn partner heb ik gesprekken met Nadine om naar elkaar toe rust en ruimte op te gaan leren zoeken. Wederzijds begrip is al ontstaan, de eerste broodnodige stap om verder naar elkaar toe te groeien is gezet. Ook het leren (h)erkennen van de pijn van anderen speelt hier een grote rol in.’ (vrouw)

Langslepende kwestie tackelen

‘Nadine is voor mij de juiste persoon gebleken op het juiste moment om deze langslepende kwestie te tackelen. Mijn herstelproces is nog niet afgerond, maar krijgt een steeds meer geïntegreerde rol in mijn leven, en ik ben Nadine nu al dankbaar voor alle veranderingen die het teweeg heeft gebracht.’ (vrouw)

BeeldbankNadineFiguranten-0264

Weer worden zoals je bedoeld bent te zijn