therapie voor je kind
je kind weer onbevangen en blij

Je kind kan weer kind zijn

In een 6 maanden traject samen met jullie als ouders

Wanneer je voelt dat het niet goed gaat met je kind, dan wil je snel de juiste hulp en vooral niet een ellenlang traject aan moeten gaan met pas na langere tijd resultaat, dat wil je meteen na het eerste gesprek al ervaren! Niet alleen voor je kind maar voor het hele gezin. 

 

Therapie voor je kind betekent bij mij therapie voor het hele gezin. In 6 maanden tijd zit iedereen weer lekker in zijn vel, heeft zijn eigen plek in het samenzijn gevonden, ervaart weer innerlijke kracht, zelfvertrouwen en kan zichzelf zijn. Kortom, het is samen weer leuk!

 

Ik bied niet alleen therapie voor jullie kind, maar ook voor jullie als ouders, jullie zijn namelijk de belangrijkste sleutels naar het geluk van je kind. De rest van het gezin verandert als vanzelf mee.

LIEF KIND

Het liefste

Geef ik je vleugels om te vliegen

Naar waar je maar wilt

 

Het liefste

Geef ik je dromen

Als bellen die nooit stuk gaan

Maar glanzen en zweven door jouw leventje heen

Zodat je jouw mooiste leven kunt leven

 

Maar het allerliefste

Geef ik je de moed

Van jezelf te houden

Te zien hoe goed

En mooi je bent

 

Het allerliefste

Geef ik je de kracht

Te worden zoals je bedoeld bent te zijn

 

 

Fragment uit: Dansen met je schaduw

IS HET TIJD dat er wat moet gebeuren?

Je wilt dat je kind weer gelukkig is en niet zo worstelt met zichzelf, niet zo bang is voor afwijzing,  boos of verdrietig is. Het is tijd dat er wat gaat gebeuren, nog langer wachten of zelf proberen kan niet meer, voel je. Zeg dan ja tegen je kind!

 

Wanneer je al veel geprobeerd hebt en het nog steeds niet goed gaat met je kind dan levert dat stress of een gevoel van machteloosheid op. Wat er ook speelt, hoe jullie situatie thuis ook is, je wilt gewoon dat je kind gelukkig is of niet tussen jullie als ouders inzit, mocht dat het geval zijn. 

 

Je wilt dat je kind zich zichzelf kan zijn zonder steeds zo hard tegen zijn omgeving aan te lopen. Of net zoals dit meisje van 7 dat bij mij kwam zegt na een tijdje: ‘ Mam, mijn hartje is aan het feesten!’. 

Jullie Willen therapie voor je kind OMDAT:

Want eigenlijk wil je:

Is dit herkenbaar?

Dan is het tijd om te gaan doen voor je kind dat er nodig is. Langer wachten is geen optie meer toch?

DIT LEVERT HET Jullie OP

Mooi dit hè, en het is echt zo. Ouders die je voor zijn gegaan geven dit aan. Het meest fijne is dat je voortaan weet wat je moet doen wanneer je kind het wat moeilijker heeft. Je kunt je kind alleen niet helpen gelukkig te zijn, dat moet je kind zelf doen. Je kunt wel de juiste randvoorwaarden creëren. Ik leg je graag uit hoe we dat gaan doen.

 


DIT GAAN WE SAMEN DOEN

Het eerste gesprek is meteen goud waard. We weten dan precies waar alles vandaan komt en wat er als eerste nodig is. Je gaat naar huis met effectieve inzichten over de geboorte van je kind, het gedrag en het mechanisme in jullie gezin, die je meteen kunt  toepassen. Je krijgt ook een helder plan van aanpak mee. 

 

Ik heb 20 jaar ervaring als kinder- en gezinstherapeut en heb ontzettend veel kinderen, ouders en gezinnen geholpen. Wanneer ik jullie verhaal hoor, krijg ik in een hele korte tijd de kern te pakken en weet ik precies wat er nodig is en krijgt je een advies op maat. Het is vaak een mix van kindertherapie, ouderbegeleiding (waarin ook broertjes en/of zusjes meegenomen worden), relatietherapie en lichaamswerk voor een of beiden ouders indien nodig.

 

We gaan echt samenwerken om ervoor te zorgen dat het weer beter gaat. Ik heb zeven verschillende opties om uit te kiezen wat er bij je past. Hier lees je precies wat ik allemaal te bieden heb. Geen zin om alles te lezen? Dan bel ik je gewoon!

JULLIE INVESTERING

Wanneer jullie besloten hebben dat het zover is, heb je een commitment gedaan aan  je kind, jezelf en elkaar. Ik beloof jullie dat we gaan doen wat er nodig is met effectief resultaat. Het minimale voor het werken met een kind is een traject van 15 sessies omdat ik ook met jullie als ouders werk. Je investering in jullie gezin is dan € 2695,50. Betalen in 6 termijnen kan altijd. In totaal betaal je dan € 2895,50.

KINDERTHERAPIE MET AANDACHT VOOR IEDEREEN IN HET GEZIN ZODAT JULLIE HET SAMEN WEER LEUK HEBBEN

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign