Alles voor jullie liefde
Mijn werkwijze

EEN UNIEKE VORM VAN RELATIETHERAPIE

Voor een krachtig en blijvend effect

Bij mij ga je in gesprek met elkaar én werk je aan jezelf via diep lichaamswerk om op te lossen waar jij tegenloopt in je relatie. Alleen praten lost te weinig op, je krijgt dan de inzichten die er nodig zijn, maar er verandert verder weinig. Patronen zitten namelijk diep en via lichaamswerk doorbreek je die.

 

Beiden ben je verantwoordelijk voor wat er speelt, dus wil je echt een blijvend en effectief resultaat, dan werk je ook allebei aan je eigen patronen en pijn. Jij bent namelijk de sleutel naar het geluk in je eigen relatie.  

Ik stel precies de juiste vragen zodat je geraakt en aan het denken en voelen gezet wordt over jezelf en elkaar.  Een eerste gesprek is meteen een ijzersterk begin. En het lichaamswerk is life changing.

SAMEN WEER VERDER

Tussen al het stilzwijgen door

De ruzies en de verwijten

De afstand omdat we even niet meer weten hoe

 

Voel ik nog ergens het verlangen

Om de liefde weer te zien die er was

Jouw armen om me heen

Jouw stem die zegt ik heb je lief

 

Voel ik nog ergens de moed

Om samen weer verder te gaan

En te zien wat er is zodat jij en ik

Weer samen zijn

 

Ieder onszelf

En samen één

Even met elkaar de balans op te maken, een paar kleine dingen onder de loep nemen voordat ze groter worden. Met een apk’tje zorg je goed voor jezelf en elkaar. Even een frissen wind door je relatie.

 

Waarom een Apk’tje?

Omdat je wel iets nodig hebt, maar ook voelt het verder zelf te kunnen. Je wilt iets bespreken wat toch fijner is met iemand die de juiste vragen stelt. Je hebt behoefte aan een frisse wind door jullie liefde. 

 

Het levert helderheid en inzicht op:

Je ontdekt de kern waar jullie tegenaanlopen en wat je daar aan kunt doen. Je ziet elkaar weer even echt. Er is ruimte voor ieders gevoel en jullie kunnen dan gemakkelijk samen weer verder omdat jullie al een hele goede basis hebben. Waarom zou je het niet doen? Je investering is € 225,- voor een gesprek van anderhalf uur.

 

Ik wil graag nog meer lezen over het APK’tje.

3 maanden traject: het samen weer leuk hebben

Soms is alleen de balans opmaken tijdens een weekendje weg niet voldoende . In het 3 maanden traject ga je weer opnieuw verbinden.

 

Waarom samenwerken aan herstel?

Omdat je van elkaar houdt en niet uit elkaar wilt groeien door de drukte in jullie leven of andere oorzaken.  Ondanks de ruzies die meer oplopen vinden jullie elkaar toch steeds weer terug, maar het kost zoveel energie. 

 

Dit levert het op:

Je gaat elkaar echt zien en begrijpen omdat je leert te zien wat er onder het nare gedrag of de ruzies ligt. Je krijgt dus antwoord op de grote waarom-vraag. Je leert effectiever praten. Je leert hoe je weer richting elkaar groeit. Omdat je ook aan jezelf werkt via het lichaamswerk kom je weer in je eigen kracht en dichter bij jezelf. Wat wil je nog meer? Jullie investering is € 2997,00. 

 

Ik wil graag nog meer lezen over het 3 maanden traject.

6 maanden traject:weer verbinden samen

Je hebt al van alles geprobeerd en nog gaat het niet goed met jullie samen. Je verlangt weer zo naar jullie liefde van toen.

 

Waarom intesieve relatietherapie?

Omdat je teveel ruzie hebt en soms niet meer weet of je nog van elkaar houdt. Omdat jullie kinderen tussen jullie ruzies staan, jullie de ruzies zat zijn en het echt teveel energie kost. Je wilt niet uit elkaar maar dit wil je ook niet meer. Het kan ook zijn dat jullie uit elkaar willen maar in het belang van de kinderen goed samen ouders willen zijn en blijven. 


Dit levert het jullie op:

Je gaat elkaar echt zien en begrijpen omdat je beseft wat er onder het nare gedrag of de ruzies ligt. Je krijgt dus antwoord op de grote waarom-vraag. De lucht is geklaard, je kunt de liefde weer zien en voelen die er was. Er is geheeld wat er geheeld moet worden, wat de uitkomst ook gaat zijn. Jullie investering is 5577,00 voor een half jaar traject. 

 

Ik wil graag nog meer lezen over het 6 maanden traject Eerst zelf? online training voor jullie liefde

Thuis op je eigen tempo ontdekken wat je kunt doen aan jullie liefde via een uitgebreide pdf-training met inzichten en opdrachten.


Waarom deze online training?
Omdat het meer zo gezellig thuis is en jullie willen voorkomen in een negatieve spiraal terecht te komen. Je weet ook wel dat alleen een online training niet de volledige oplossing is, maar meteen in therapie is je gewoon een brug te ver. Je wilt eigenlijk ook eerst kennismaken met mij en mijn visie leren kennen.

 

Dit levert het je op:
Door de training ga je al wat anders naar je partner en zijn of haar gedrag kijken. Je begrijpt wat beter waarom er gebeurt tussen jullie wat er gebeurt. Hierdoor reageer je al iets meer   vanuit compassie in plaats vanuit machteloosheid of gekwetstheid. Je leert ook jezelf beter kennen.

 

Je investering is laag als kennismaking is:  € 47,50 (pdf-bestand krijg je meteen na betaling).

 

 Ik wil meer informatie over de online training. 

Jullie INVESTERING

Wanneer jullie besloten hebben dat het zover is, heb je een commitment gedaan aan jezelf en elkaar. Ik beloof jullie dat we echt gaan doen wat er voor jullie en jullie liefde nodig is met effectief resultaat. Samen werken we in drie of zes maanden naar jullie doel toe. Hoe intensiever het traject, hoe meer je bereikt, hoe meer life changing!

 

Apk’tje: € 225,-

3 maanden traject: € 2997,00

6 maanden traject: € 5347,00

Per 01-01-2024: € 5577,00

Online training:  € 12,50

Ervaringen van anderen


IK BEN ER VOOR Jullie liefde. KENNISMAKEN MET MIJ IS METEEN RECHT NAAR DE KERN!

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign