Therapie voor jou
Om weer krachtig jezelf te zijn

Eindelijk eens jezelf zijn

Met een effectief 3 of 6 maandentraject

Wanneer je voelt dat je vastgelopen bent en hulp nodig hebt, wil je niet een ellenlang traject aan gaan met pas aan het einde resultaat. Dat wil je meteen na het eerste gesprek ervaren. Je wilt zelf de regie houden over je proces en het op je eigen tempo doen zodat het echt goed bij je past. 

 

Je wilt begrepen worden, op een plek zijn waar je voelt dat je helemaal kunt zijn zoals je bent, met al je angsten, verdriet, boosheid en pijn. Zonder oordeel. 

 

Wil jij dit ook?  Dan gaan we samen effectief en krachtig naar je kern en je patronen écht doorbreken met een unieke en diepe vorm van lichaamswerk (er zijn maar een paar therapeuten in Nederland die dit kunnen).  Samenwerken met mij is life changing!

BEVRIJD JEZELF!

Gooi af, die ballast

Die je tegenhoudt jezelf te zijn

Maak ruimte

Voor jouw ware ik

 

Soms zit je klem

Tussen je angst en je verlangen

Heb het lef

En bevrijd jezelf

 

De pijn is niet te groot

Jouw kracht is sterk genoeg

 Met jouw moed ga je door alles heen

Jij weet de weg naar je diepste kern

 

Kom je bij jouw stralend licht

En word je zoals je bedoeld bent te zijn

IS HET TIJD dat er wat moet gebeuren?

Iedereen vraagt iets van je voor je gevoel. Je voelt je verantwoordelijk waardoor je jezelf vergeet. Jij komt allang niet meer op de eerste plaats, je past je aan en wordt daar steeds beter in. De ander is belangrijker want je wilt niet egoïstisch zijn.

 

Het gaat wringen dat je niet meer jezelf kunt zijn. Je trekt je terug of gaat juist je best doen. Je raakt steeds verder verwijderd van jezelf. Je leeft niet meer je eigen leven, maar het leven zoals je denkt dat van jou verwacht wordt, zodat iedereen je nog steeds aardig vindt. Je krijgt ruzie met de mensen die je zo lief hebt, je eigen kinderen als je die hebt en nog het meeste met jezelf. 

 

Hou je dit niet meer vol? Is het tijd dat er wat gaat gebeuren? Wil je niet nog langer wachten of zelf maar proberen? En wil je jezelf bevrijden? Zeg dan ja tegen jezelf.

 

JIJ WILT JEZELF BEVRIJDEN OMDAT:

want eigenlijk wil je:

Is dit herkenbaar?

Dan is het tijd om écht te gaan doen waar je zo naar verlangt en dat je gaat werken aan jezelf. Niks doen lijkt me dan geen optie meer toch?

DIT LEVERT HET JOU OP

Hoe vind je dit? Ik heb het zelf ook ervaren. Het meest fijne is dat je voortaan weet wat je moet doen op moeilijke momenten, dat je echt de antwoorden in jezelf vindt en dat je je eigen leiderschap ervaart. Daar waar je eerder angsten voelde en niet wist wat je moest doen, gaat het na een traject bij mij als vanzelf. 


En natuurlijk kom je nog steeds dingen tegen, alleen overvallen ze je niet meer. Jij leeft je mooiste leven, vanuit kracht en vertrouwen. Ik leg je graag uit hoe we dat gaan doen.

Je kunt ook alvast wat meer lezen over mijn unieke en effectieve manier van werkenDIT GAAN WE SAMEN DOEN

Het eerste gesprek is belangrijk. Het moet namelijk echt goed voelen voor je, vertrouwd. Als een soort thuiskomen. We gaan naar de kern zodat wanneer je besluit samen te gaan werken je ook echt weet waaraan je gaat werken voor jezelf. Je voelt je gezien en serieus genomen vanaf het allereerste begin. Daarna volgt de analyse en het lichaamswerk, op jouw manier en jouw tempo. 

Sessies kunnen ook bestaan uit familie opstellingen, wandelsessies in de prachtige natuur hier en een cacao ceremonie voor meer verdieping. Er wordt altijd gekeken naar wat jij nodig hebt en bij jou past.

 

Je gaat jezelf  bevrijden van alles wat je niet meer dient zodat je op een manier door het leven kunt gaan die bij je past, die goed voelt.

JOUW INVESTERING

Wanneer jij besloten hebt dat het zover is, heb je een commitment gedaan aan jezelf en beloof ik jou dat we echt gaan doen wat er voor jou nodig is met effectief resultaat. Dat kan niet in 1 of 2 sessies. Sterker nog, dan heb je net iets aangeraakt, want ik doe mijn werk goed, en dan zit je daar dus mee in je handen. Het minimale is dus 5 sessies en dan alleen als je al heel ver bent. De meeste mensen kiezen voor 10 sessies omdat het vaak toch nog wel wat diep zit of er wat werk te doen is. Dat is eigenlijk al heel kort als je kijkt hoe lang je last hebt van waar je jezelf eindelijk van wilt bevrijden. Tussen de sessies door is er altijd de ondersteuning die je nodig hebt.

 

5 sessies (analyse en 4 sessies): € 1577,00 (in een periode van 3 maanden)

10 sessies (analyse en 9 sessies): € 2847,-  (in een periode van 6 maanden)

                              Betalen in termijnen is mogelijk.

BEN JE KLAAR MET JE ANGSTEN, BOOSHEID EN VERDRIET? IS HET TIJD VOOR JOU?

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign