Therapie voor jullie liefde
Om het samen weer leuk te hebben

Het samen weer leuk hebben

Met een effectief 3 of 6 maandentraject

Wanneer je voelt dat je vastgelopen bent  in je relatie en hulp nodig hebt, wil je niet lang hoeven wachten en vooral niet een ellenlang traject aangaan met pas na langere tijd resultaatDat wil je het meteen na het eerste gesprek al ervaren! Je wilt samen de regie houden over jullie proces en het op je eigen tempo doen. Je wilt dat elke stap die je zet jullie dichter bij elkaar brengt en ook bij jezelf. 

 

Je wilt begrepen worden, op een plek zijn waar je voelt dat je helemaal kunt zijn zoals je bent, met al je verdriet, boosheid en pijn. Zonder oordeel liefdevol kijken naar wat jullie gecreëerd hebben om juist dát te doorbreken.  

 

Willen jullie dit ook? Dan gaan we samen naar de kern en echt doen wat er nodig is zodat jullie het samen weer leuk hebben.  

Waar zijn wij?

Ik weet niet meer waar jij bent

Of waar ik ben

Ik weet niet meer waar wij zijn

De wij van toen

 

Toen we het samen nog zo leuk hadden

En niet verstrikt raakten 

In ‘ja maar jij’

En ‘ik ben zo moe’

 

Kan ik jou weer vinden

De jij van nu

Mijzelf, diep van binnen zoals ik nu ben

 

Kunnen wij elkaar weer vinden

En liefhebben

Zoals toen

Met alles van nu

IS HET nodig dat er iets gaat veranderen?

Je relatie staat onder druk, jullie draaien steeds in hetzelfde cirkeltje rond en je voelt je niet gehoord. Praten lukt niet meer zo goed omdat je ruzie krijgt, elkaar steeds maar weer verwijt.

 

Af en toe ruzie is helemaal niet erg, dat is juist goed zelfs, omdat je daarmee namelijk laat zien dat iets niet gaat zoals je wilt en je voor jezelf of elkaar wilt strijden. Boosheid is een gezonde emotie met een enorme creatiekracht wanneer deze goed wordt ingezet. Maar wanneer je te veel ruzie hebt, loert de eenzaamheid om de hoek. Hoe is dat bij jullie? 

 

Hebben jullie al van alles geprobeerd en nog voel je je soms alleen of eenzaam? Verlang je naar genegenheid, naar een goed gesprek, echt contact met elkaar, waarin je (weer) gezien wordt? Je wilt weer verbinden, maar weet niet meer goed hoe. De kinderen staan er inmiddels tussen en zelf ben je elke avond gewoon te moe om nog iets voor jezelf te doen. Langer wachten of zelf aanmodderen kan niet meer voel je, er moet iets gebeuren.

 

Twijfel je of is het helder en willen jullie werken aan jullie liefde? 

JULLIE WILLEN WERKEN AAN JULLIE LIEFDE OMDAT:


EIGENLIJK WILLEN JULLIE GEWOON:

DIT LEVERT HET Jullie OP

Het zal niet vanzelf gaan en het is echt hard werken, maar het is mogelijk dit te bereiken. En nog veel meer! Bijvoorbeeld dat je je je niet meer zo alleen voelt of denkt dat je alles maar zelf moet doen.  Daar waar het eerder steeds mis ging samen, gaat het na een traject bij mij als vanzelf fijner en makkelijker. Ik leg je graag uit hoe we dat gaan doen.

 

Maar wat ook kan, is dat jullie (vanuit liefde en nieuwe patronen) besluiten elkaar los te laten, omdat het beter is voor jullie beiden.

Het doel van de therapie is niet: ‘het komt goed’, maar ‘er gebeurt wat nodig is, het juiste’.


DIT GAAN WE SAMEN DOEN

De kracht van deze manier van relatietherapie is het werken aan jezelf. Jij bent namelijk de sleutel naar het geluk in je eigen relatie. Wanneer de ander je raakt, dan gaat dit over jouw eigen pijn. Het opruimen van je eigen pijn maakt dat de ander je minder kan raken en je kunt gaan luisteren naar wat de ander zegt en bedoelt. Het is de oplossing voor al het gedoe tussen jullie.

Ik heb jarenlange ervaring in het werken met gezinnen en partners.  Kijk hier voor mijn unieke manier van werken.

En zijn jullie ook opzoek naar hulp voor jullie kind of naar ouderbegeleiding? Kijk dan hier.

Jullie INVESTERING

Wanneer jullie besloten hebben dat het zover is, heb je een commitment gedaan aan jezelf en aan elkaar. Ik beloof jullie dat we echt gaan doen wat er voor jullie nodig is met effectief resultaat. Dat kan niet in een paar sessies. Sterker nog, dan heb je net iets aangeraakt, want ik doe mijn werk goed en dan zit je daar dus mee in je handen. Ik bied verschillende trajecten, afhankelijk van wat jullie nodig hebben. Mocht er werk aan de winkel zijn dan kost het je een goede vakantie, maar je hebt er zo veel meer aan! 


APK’tje, eenmalige sessie voor helder inzicht: 
€ 225,00

3 maanden traject (ieder maximaal 5 sessies en 3 relatie gesprekken): € 2997,00*

6 maanden traject (ieder maximaal 10 sessies en 5 relatiegesprekken): € 5347,-*

Per 01-01-2024: € 5577,00

 

* Soms zijn mensen snel en bereiken ze hun doel een sessie of wat eerder. Het gaat niet om het aantal sessies maar om het behalen van je doel. Niet gebruikte sessies blijven een half jaar beschikbaar.


Twijfel je of weet je niet of jullie wel echt therapie nodig hebben?
Doe dan hier de gratis partnertest.

  

RELATIETHERAPIE MET AANDACHT VOOR IEDER INDIVIDU ZODAT JE IN HET SAMENZIJN JE EIGEN PLEK WEER VINDT

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign