Home » 6 maanden traject – meer info

6 maanden traject – meer info

by Nadine Carter
6 maanden traject - samen weer verbinden
Hier kun je nog meer lezen

Samen weer verbinden

Wanneer je voelt dat niks doen geen optie meer is, dan is er wel iets aan de hand. Dan kan het goed zijn dat jullie (bijna) niet meer praten met elkaar of het wel nog proberen maar steeds vaker ruzie krijgen daardoor. Klopt dat? De meeste stellen vermijden dan vaak gevoelige onderwerpen en bespreken alleen nog maar het hoognodige. Boosheid en irritaties stapelen zich op en liefde verdwijnt steeds meer naar de achtergrond.

 

De manier waarop ik relatietherapie geef is uniek, doeltreffend en life changing. Hoe het ook gaat met jullie, werken aan jezelf is altijd de sleutel naar het geluk in jullie liefde. En dat is mijn kracht. Doordat jullie niet alleen praten met elkaar maar ook zelf aan de slag gaan met waar je zelf tegenaan loopt, je eigen pijn, bereiken jullie veel sneller weer de liefde waar jullie naar verlangen.

  

Dit levert het jullie op: 

zo ziet het traject eruit

Op het moment dat jullie overwegen om een traject aan te gaan, is het belangrijk dat je geen keuze maakt of je uit elkaar gaat. Deze is anders gebaseerd op pijn, boosheid en verdriet. Eerst ga je met jullie proces aan de slag en dan pas weet je of je bij elkaar blijft of niet. 

We gaan eerst kritisch kijken naar hoe het gaat en naar wat er soms lastig of pijnlijk is. Ik stel vragen die gericht zijn op waarin je wordt geraakt door de ander. We onderzoeken dan waar dit vandaan komt en welke patronen jullie ieder de relatie binnenbrengen waar je nu zo’n last van hebt samen.  We kijken naar wat jullie voelen en waar jullie naar verlangen, wat jullie graag anders willen.

 

Je gaat samen met elkaar in gesprek en je doet je eigen werk. Wanneer je geraakt wordt door je partner, dan zegt dat iets over wat er bij jou speelt. In gesprekken met elkaar onderzoek je welke patronen jullie allebei de relatie binnenbrengen, maar in het werken aan jezelf doorbreek je deze. Hier lees je meer over het lichaamswerk

 

Het is een unieke combinatie die heel krachtig is. Je neemt je eigen verantwoordelijkheid in je relatie, komt dichter tot jezelf en de ander. Je verliest jezelf niet meer in de relatie. 

Dit is jullie investering

Wanneer er echt sprake is van langdurige ruzie, moeilijkheden of  als je steeds minder goed met elkaar kunt praten en niks doen echt geen optie meer is, dan fix je dat niet zomaar even in een paar sessies. Ga dan uit van zeker vijf-zeven maanden intensief samenwerken met elkaar om jullie oorspronkelijke liefde weer te voelen. Je zult merken dat deze manier van relatietherapie echt werkt.

Het kost je een goede vakantie maar je hebt er zoveel meer aan!

In dit traject werken we met elkaar naar jullie doel toe. Dat doen we in 8 individuele sessies per persoon en vijf gezamenlijke gesprekken. Soms zijn mensen snel en bereiken ze hun doelen in een sessie of wat minder, de meesten gebruiken alle sessies die er voor staan.  Uiteindelijk gaat het erom of je je doel bereikt. Tussen de sessies door zal er dan ook ondersteuning zijn daar waar nodig. 

een paar ervaringen

‘Samen met mijn partner heb ik gesprekken met Nadine om naar elkaar toe rust en ruimte op te gaan leren zoeken. Wederzijds begrip is al ontstaan, de eerste broodnodige stap om verder naar elkaar toe te groeien is gezet. Ook het leren (h)erkennen van de pijn van anderen speelt hier een grote rol in.’

 

‘Nadine weet met veel respect voor de persoonlijke identiteit van beide partners de pijnpunten te benoemen en bespreekbaar te maken. De natuurlijke en respectvolle wijze waarop ze dat doet, zorgt voor een vrije sfeer waarin moeilijke onderwerpen toch bespreekbaar en dus toegankelijk worden. Bij ons werden door deze benadering obstakels omgevormd tot inzichten. Vervolgens leidden deze inzichten tot verbetering en soms zelfs tot de oplossing in vastgeroeste situaties. Wij hebben de coaching door Nadine dan ook als zeer prettig en effectief ervaren.’

Intensief samenwerken. Jullie liefde is het waard.

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign