Speciaal voor jou
Mijn werkwijze

EEN UNIEKE VORM VAN THERAPIE

Voor een krachtig en blijvend effect

Waarom lichaamswerk als je ook kunt praten?

Inzicht krijg je deels door te praten, maar je lost je problemen er niet mee op. Voelen doe je met je lijf, niet met je denken. Emoties en patronen die vastzitten in je lijf los je het beste op door te werken vanuit je lichaam, die patronen heb je namelijk met je hoofd bedacht.

 

Past dat bij je? Al veel gepraat en niet daar gekomen waar je wil zijn? Wil je met de bezem door je leven en echt blijvende veranderingen? Dan moet je bij mij zijn. 

 

Ik werk met een effectieve en unieke manier via het lichaam. Het liefste wat ik doe is een tijdje met je meelopen. Jij staat voorop. Jij bent het belangrijkste en we gaan uit van wat jij nodig hebt. We onderzoeken wat je mag gaan loslaten zodat jij op nummer één komt te staan

terug naar jezelf

Soms kun je jezelf kwijt raken

In alle hoeveelheid

De ballast die op je schouders drukt

In de ander

En alle verwachtingen

 

Weet dat jij jezelf weer kunt vinden

Diep in jou zit jouw ware ik

 

Voor bij de pijn

De boosheid of al je verdriet

 

Diep in jou ben jij

Zoals je altijd bedoeld bent te zijn

Een analyse is de eerste sessie van een 3 of 6 maanden traject. Het geeft jou de meest eerlijke en zuivere informatie over jouzelf en wat er aan de hand is.

 

We maken een opname van je gezicht tijdens een kort interview.  Daarna kijken we naar jouw non-verbale signalen en wat ze je te vertellen hebben. Je ontdekt waar je overlevingsmechanismen vandaan komen en welke emoties er opgeslagen liggen in je lijf. Er ontstaat erkenning voor jezelf, je gaat begrijpen waarom je doet wat je doet. Je krijgt dus snel helder wat je te doen staat.

 

Het zien van jezelf met alles wat er is op de meeste zuivere manier is een startschot waar je u tegen zegt. Je hebt jezelf gezien. Echt gezien, zoals je nog nooit eerder deed. Waarom zou je het niet doen? En je hoeft het niet alleen te doen.  Ik wil eerst nog meer lezen over video analyse. 

lichaamswerk opnieuw weer verbinden met jezelf

Soms kom je er met je woorden gewoon niet bij. Weet je simpelweg  niet wat je voelt, of is het teveel, zit je te vol, vast of klem.  Lichaamswerk bevrijdt je en maakt dat je weer volledig jezelf kunt zijn.

 

Na de analyse volgt het lichaamswerk. Dan ga je eindelijk aan de slag met alles wat je zo in de weg zit. Patronen die steeds maar weer terugkeren doorbreek je effectief via lichaamswerk zodat je weer bij je verlangen kunt. Je lijf vertelt het verhaal, alles wat je ervaren en gevoeld hebt vanaf het moment dat je er bent ligt opgeslagen in je lijf en emotioneel geheugen en van daaruit werk ik. Stel jezelf de vraag ‘wat als ik het niet doe?’. Ik loop met liefde een tijdje met je mee. 

 

Je kunt kiezen voor een traject van 3 maanden met maximaal 5 sessies als je al heel ver bent in je eigen proces (€ 1577,00).

Of je gaat voor een traject van 6 maanden met maximaal 10 sessies wanneer je voelt dat er dieper werk nodig is (€ 2847,00).

Dit is een uitgebreider traject wat we op maat maken voor jou bijvoorbeeld gecombineerd met wandelsessies in de natuur, familieopstellingen of een cacao ceremonie, precies wat bij jou past op dat moment. 

Dit bespreken we goed samen vooraf, want een kort traject is niet voor iedereen geschikt. Beiden is dus inclusief video-analyse en ondersteuning gedurende je traject. Je hoeft het niet alleen te doen!

Ik wil eerst graag nog wat meer lezen over het lichaamswerk. 

JOUW INVESTERING

Wanneer je besloten hebt dat het zover is, heb je een commitment gedaan aan jezelf. Ik beloof jullie dat we echt gaan doen wat er voor jou nodig is met effectief resultaat in het door jou gekozen traject. Hoe intensiever het traject, hoe meer je bereikt, hoe meer life changing! Nadat we goed met elkaar gekeken hebben wat je nodig hebt, weet je of een traject van 3 of 6 maanden voor jou geschikt is. In die 3 of 6 maanden zorgen we ervoor dat we je doel bereiken. De een bereikt het in wat minder sessies, de ander in het maximaal aantal dat er voor staat. Tussen de sessies door is er ook de ondersteuning die je nodig hebt om jouw doel te bereiken, om jouw mooiste leven weer te leven. Maar misschien wil je eerst even thuis aan de slag met mijn online training.

 

Kort & krachtig, 3 maanden, maximaal 5 sessies, ondersteuning tijdens proces: €1577,- (of 3 termijnen: € 542,- per termijn)


Intensief traject, 6 maanden, maximaal 10 sessies, ondersteuning tijdens proces: € 2847,- (of 6 termijnen: € 491,- per termijn)

         

Ervaringen van anderen


IK BEN ER VOOR jou. KENNISMAKEN MET MIJ IS METEEN RECHT NAAR DE KERN!

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign