Alles voor jou
Mijn werkwijze

EEN UNIEKE VORM VAN THERAPIE

Voor een krachtig en blijvend effect

Waarom lichaamswerk als je ook kunt praten?

Inzicht krijg je deels door te praten, maar je lost je problemen er niet mee op. Voelen doe je met je lijf, niet met je denken. Emoties en patronen die vastzitten in je lijf los je het beste op door te werken vanuit je lichaam, die patronen heb je namelijk met je hoofd bedacht.

 

Past dat bij je? Al veel gepraat en niet daar gekomen waar je wil zijn? Wil je met de bezem door je leven en echt blijvende veranderingen? Dan moet je bij mij zijn. 

 

Ik werk met een effectieve en unieke manier via het lichaam. Het liefste wat ik doe is een tijdje met je meelopen. Jij staat voorop. Jij bent het belangrijkste en we gaan uit van wat jij nodig hebt. We onderzoeken wat je mag gaan loslaten zodat jij op nummer één komt te staan

terug naar jezelf

Soms kun je jezelf kwijt raken

In alle hoeveelheid

De ballast die op je schouders drukt

In de ander

En alle verwachtingen

 

Weet dat jij jezelf weer kunt vinden

Diep in jou zit jouw ware ik

 

Voor bij de pijn

De boosheid of al je verdriet

 

Diep in jou ben jij

Zoals je altijd bedoeld bent te zijn

Een analyse is de eerste sessie van een 3 of 6 maanden traject. Het geeft jou de meest eerlijke en zuivere informatie over jouzelf en wat er aan de hand is.

 

We maken een opname van je gezicht tijdens een kort interview.  Daarna kijken we naar jouw non-verbale signalen en wat ze je te vertellen hebben. Je ontdekt waar je overlevingsmechanismen vandaan komen en welke emoties er opgeslagen liggen in je lijf. Er ontstaat erkenning voor jezelf, je gaat begrijpen waarom je doet wat je doet. Je krijgt dus snel helder wat je te doen staat.

 

Het zien van jezelf met alles wat er is op de meeste zuivere manier is een startschot waar je u tegen zegt. Je hebt jezelf gezien. Echt gezien, zoals je nog nooit eerder deed. Waarom zou je het niet doen? En je hoeft het niet alleen te doen.  Ik wil eerst nog meer lezen over video analyse. 

lichaamswerk opnieuw weer verbinden met jezelf

Soms kom je er met je woorden gewoon niet bij. Weet je simpelweg  niet wat je voelt, of is het teveel, zit je te vol, vast of klem.  Lichaamswerk bevrijdt je en maakt dat je weer volledig jezelf kunt zijn.

 

Na de analyse volgt het lichaamswerk. Dan ga je eindelijk aan de slag met alles wat je zo in de weg zit. Patronen die steeds maar weer terugkeren doorbreek je effectief via lichaamswerk zodat je weer bij je verlangen kunt. Je lijf vertelt het verhaal, alles wat je ervaren en gevoeld hebt vanaf het moment dat je er bent ligt opgeslagen in je lijf en emotioneel geheugen en van daaruit werk ik. Stel jezelf de vraag ‘wat als ik het niet doe?’. Ik loop met liefde een tijdje met je mee. 

 

Je kunt kiezen voor een traject van 3 maanden met maximaal 5 sessies als je al heel ver bent in je eigen proces (€ 1477,00 ).

Een traject van 6 maanden met maximaal 10 sessies is geschikt voor jou wanneer je voelt dat er nog wat dieper werk nodig is (€ 2577,00). Dit is een uitgebreider traject wat we op maat maken voor jou bijvoorbeeld gecombineerd met wandelsessies in de natuur, familieopstellingen of cacao ceremonies, precies wat bij jou past op dat moment. 

Dit bespreken we goed samen vooraf, want een kort traject is niet voor iedereen geschikt. Beiden is dus inclusief video-analyse en ondersteuning gedurende je traject. Je hoeft het niet alleen te doen!

 Ik wil eerst graag nog wat meer lezen over het lichaamswerk. 

Thuis op je eigen tempo ontdekken wat je kunt doen om jezelf te bevrijden via een uitgebreide pdf-training met inzichten en opdrachten.

 

Is het je helder dat er iets moet gebeuren maar weet je nog niet zo goed wat? Wil je eerst eens laagdrempelig kennis maken met mijn visie, die toch wel wat anders is dan je wellicht gewend bent? Maar is meteen in therapie is je een brug te ver?

Dan is mijn online-training ‘bevrijd jezelf!’ wellicht dat wat je zoekt. 

Je leert meteen effectief en veel over jezelf en je leert mij beter kennen. Je ziet jezelf door de training en dat is echt een belangrijk begin. Daardoor komt er weer wat meer rust. In de online-training leer je anders te kijken naar je gedrag waardoor er compassie ontstaat voor jezelf, het begin van zelfliefde. Het kan ook zijn dat je daarna beseft dat er meer nodig is en echt aan de slag wilt. Mijn deur staat open voor je! 

De online training kost € 75,- en voor  € 175,- krijg je er een uur coaching bij.  Ik wil eerst nog wat meer lezen over de training. 

Afstemming op jouw innerlijke waarheid

Op afstand ga ik in gesprek met jou en luister ik naar wat jouw innerlijke stem te zeggen heeft, dat kun je ook wel jouw ziel noemen. Ik werk volgens de officiële luisterkind methode.


Wat is een afstemming?
Soms is meteen therapie nog een brug te ver of heb je al heel veel gedaan en wil je op een heel diep niveau weten wat jouw  ware innerlijke ik te zeggen heeft, jouw ziel. Want dat is wat een afstemming is, jouw ziel geeft de meest ware informatie vanuit een diepere laag in jezelf, waar jij (nog) niet bij kan. Het is niet alleen verhelderend, maar ook helend. Dat wat voor jou belangrijk is, wordt zichtbaar.


Wanneer vraag je een afstemming aan?
Als je met vragen rondloopt waar je maar geen antwoord op krijgt, je niet weet wat je moet doen, maar ook als je voelt dat bijvoorbeeld een overleden iemand jou nog iets wil vertellen. Eigenlijk kan bijna alles, behalve de toekomst voorspellen, ik heb geen glazen bol. 

Dit levert het je op:
Je krijgt de meest zuivere informatie van dat moment, hoe het met je gaat, wat er nodig is en je krijgt antwoord op je vragen. Er worden ook vraagstukken opgelost en geheeld, wanneer jou iets in de weg zit in het hier en nu. Je investering voor een luisterkind afstemming is  € 75,-  en voor € 175,- krijg je er een uur coaching bij.


JOUW INVESTERING

Wanneer je besloten hebt dat het zover is, heb je een commitment gedaan aan jezelf. Ik beloof jullie dat we echt gaan doen wat er voor jou nodig is met effectief resultaat in het door jou gekozen traject. Hoe intensiever het traject, hoe meer je bereikt, hoe meer life changing! Nadat we goed met elkaar gekeken hebben wat je nodig hebt, weet je of een traject van 3 of 6 maanden voor jou geschikt is. In die 3 of 6 maanden zorgen we ervoor dat we je doel bereiken. De een bereikt het in wat minder sessies, de ander in het maximaal aantal dat er voor staat. Tussen de sessies door is er ook de ondersteuning die je nodig hebt om jouw doel te bereiken, om jouw mooiste leven weer te leven. Maar misschien wil je eerst even thuis aan de slag met mijn online training.

 

Kort & krachtig, 3 maanden, maximaal 5 sessies, ondersteuning tijdens proces: €1477,-*

Intensief traject, 6 maanden, maximaal 10 sessies, ondersteuning tijdens proces: € 2577,-*

Online training:  € 75,00

Online training met extra coaching:  € 175,00

 

 * Er is de mogelijkheid om in termijnen te betalen. 3 maanden traject, 2 termijnen € 1577,-*, 6 maanden traject, 6 termijnen € 2677,-*

 

Ervaringen van anderen


IK BEN ER VOOR jou. KENNISMAKEN MET MIJ IS METEEN RECHT NAAR DE KERN!

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign