Nadine Carter

‘Van het leven kun je mooie dingen leren.

Je doet ervaringen op, leert en groeit. Ze maken je sterker, brengen jou weer terug bij je kern, zoals je bedoeld bent te zijn.’

Het heeft even geduurd voordat ik dit zo kon zien. Voordat ik dankbaar kon zijn voor de moeilijke dingen die op mijn pad kwamen, voordat ik zonder oordeel kon waarderen wat het leven mij te bieden had. Dit is de manier hoe ik in het leven wil staan, de enige manier die voor mij werkt. Een uitdaging die ik graag aanga. Ik word wel eens ‘een powervrouw op hakken’ genoemd.

Om een goede therapeut te zijn en te blijven, werk ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling, waardoor mijn wijsheid en kracht groeit.

Met veel passie doe ik wat ik doe. Ik heb echt mijn hart gevolgd in het kiezen voor Innerscore.

Sinds 2001 werk ik in mijn eigen praktijk aanvankelijk als vaktherapeut alleen met kinderen en sinds 2010 door de visie vanuit de Innerscore met volwassenen en met ouders, vóór het kind.

In mijn bagage van kennis zitten onder andere cursussen bij het Rino gericht op gezinsdiagnostiek, opvoedondersteuning en de Interactie Academie in Antwerpen ‘ontwikkelingsbegeleiding en opvoedondersteuning’ (2007-2008).

Een systeemtheoretische opleiding, een mooie opstap naar de 5 jarige opleiding bij het Innerscore instituut die ik in 2013 afrondde.

Het is mijn passie om via de Innerscore methode jou te helpen je authentieke ik weer terug te vinden. Je wordt weer de ouder die je graag wilt zijn, je wordt simpelweg weer een leuker mens en daarmee ouder voor je kind.

En daar doe ik het voor, voor jou en je kind. Zodat je weer worden zoals je bedoelt bent te zijn.

foto-handtekening-pagina-nadine-carter

Weer worden zoals je bedoeld bent te zijn