Interview door Gwen Peters van mamayoga

Als je kind weer eens niet goed luistert, vraag je je dan wel eens af wat jij nu verkeerd hebt gedaan? Of hoe je dit wellicht een volgende keer anders kunt aanpakken?  Ik wel ! Als mijn kinderen iets ‘moeten’ lijkt het wel alsof er bitterballen in hun oren zitten haha. En dan bedoel ik aan tafel blijven zitten tijdens het eten of niet gaan slapen op het afgesproken tijdstip. Dat soort momenten. Maar ook waarom is Sofie nu zo boos en wat is de dieperliggende oorzaak dat Noa zo gevoelig is? Omdat dit me regelmatig bezig houd, zou ik graag de boodschap onder het gedrag van mijn kinderen willen horen. Wat willen ze me nu eigenlijk vertellen?


Om antwoord te krijgen op deze vraag heb ik Nadine Carter (39), life changing therapeute, geïnterviewd over haar diepgaande methode. Ze heeft een systeemtheoretische achtergrond. Deze methodiek geeft je inzicht in de oorsprong van het probleemgedrag van je kind, dat vaak is ontstaan vanuit de geboorte en de eerste levensjaren. Nadine is een sympathieke, liefdevolle en gedreven vrouw. Ze is moeder van Noah (8), getrouwd en woont in Waalwijk. Door middel van haar werk als life changing therapeute begeleidt ze ouders naar meer rust, balans en gezinsgeluk!  

Nadine vertelt dat een kind eigenlijk maar een doel heeft wanneer het ziet dat zijn vader of moeder niet zo lekker in hun vel zit en dat is zijn vader en moeder gelukkig maken! Een kind wil dat alles goed gaat binnen het gezin. Om te zorgen dat jouw kind ook daadwerkelijk kind kan zijn en lekker in z’n vel zit, is het belangrijk dat je je als ouder realiseert dat dat jij de sleutel bent naar het geluk van je kind. Zelf maak ik ook dagelijks keuze(s) voor m’n eigen geluk (en dat van anderen). Zo wil ik een fijn voorbeeld zijn voor m’n dochters en hen mee geven dat je mag kiezen voor je geluk!

 

Voor waardevolle tips en het volledige interview lees je hier verder op de site van Gwen Peters, van yoga voor mama.

 

 

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign