Oude pijn loslaten

Je loopt steeds weer tegen dezelfde dingen aan, je bedenkt steeds weer hoe je anders moet reageren en toch lukt het niet! En dat merk je in hoe je naar je kind reageert, maar ook in je verdere dagelijks leven.

Wil je weten waar dit door komt, waarom je steeds maar weer diezelfde patronen herhaalt?

Omdat je met je denken alleen niet kunt veranderen waar je zo’n last van hebt.

Praten over je gevoel kan opluchten en inzicht geven. Alleen inzicht is echter niet voldoende. De woorden die je bedenkt voor je gevoelens, zijn niet je échte gevoel. Voelen doe je niet met je denken, maar met je lijf. Om echt iets te veranderen is voelen en het alsnog verwerken van je gevoelens effectiever én nodig. Ik werk met dit gevoel zelf, met de gevoelsherinneringen die in ieders lijf opgeslagen liggen. Hierdoor wordt veel praatwerk overbodig.

Het anders omgaan met de moeilijkheden, emoties en het gedrag van je kind, bereik je door te werken aan jezelf, via lichaamswerk op een heel diep niveau. Ik ben er voor jou. En daarmee ook voor je kind.

 

Video- analyse voor een helder en zuiver inzicht

Wanneer je met komt, starten we met een video-analyse van je gezicht die jou de meest zuivere informatie geeft over wat er aan de hand is, waarom je doet in het dagelijks leven wat je doet. We kijken samen naar je non-verbale signalen.

Deze signalen in je gezicht tonen je (overlevings-) strategieën, je belemmerende overtuigingen. Het wordt duidelijk zichtbaar hoe je je voelt, hoe je met emoties omgaat en communiceert. Het zal zichtbaar zijn dat denken, voelen en handelen vaak niet op een lijn zit, waardoor er onrust ontstaat. Je krijgt zicht op welke pijn er opgeruimd mag worden om je authentieke ik, dat onder deze (overlevings-) strategieën verborgen zit, weer terug te halen. Het is een heldere, eerlijke manier van kijken, zonder oordeel en met erkenning!

 

Weer voelen, verbinden met jezelf

Het opruimen van deze belemmerende overtuigingen en pijn gebeurt in een aantal therapiesessies, waarbij je in een diepe ontspanning contact maakt met het onderbewuste van je eigen lichaam en je gevoelsherinneringen.

Deze manier stelt je in staat om de bron te ontdekken van je huidige problemen en contact te maken me het verlangen van je authentieke ik die altijd nog aanwezig is. Je herkent en voelt je belemmerende oude besluiten. Door deze op te ruimen uit je lijf ontstaat er ruimte om vanuit je oorspronkelijk verlangen een nieuwe besluit te nemen, dat meteen doorwerkt in je dagelijks leven. Dit proces is gericht op heling en verandering.

Niet meer handelen op basis van keuzes uit het verleden, maar vanuit je eigen kracht, vanuit je authentieke ik.

Om een blijvende verandering te ervaren zijn zo’n 10 tot 12 sessies meestal voldoende.

Nadinelipstickaangepast1020

Weer worden zoals je bedoeld bent te zijn

Reactie’s (2)

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.