Video analyse
Hier kun je nog meer lezen

video analyse laat precies zien wat er nodig is

Jouw gezicht heeft zoveel te vertellen! Je krijgt de meest eerlijke en zuivere informatie over wat er aan de hand is, waarom je doet in het dagelijks leven wat je doet. Tijdens de analyse maken we gebruik van jouw emotioneel geheugen. We kijken naar alles wat er te zien is in jouw gezicht, wat je zelf niet ziet in de spiegel. Ja ontmoet kanten in jezelf waar je normaal voor wegloopt, ze niet wilt zien omdat ze zeer doen. Eindelijk ga jij jezelf vanuit liefde volledig zien.

zo gaat de analyse in zijn werk

Een analyse duurt ruim anderhalf uur. Je kunt een analyse niet als een losstaande sessie boeken, al klinkt het nog zo interessant, want het is de krachtige aftrap van een volledig proces.

 

Wanneer je besloten hebt dat het tijd is voor effectieve en definitieve verandering, dan start jouw traject met een analyse. Ik neem een kort interview af dat ik opneem en samen gaan we beeldje voor beeldje kijken naar jouw non-verbale signalen en alle emoties die opgeslagen liggen in je lijf en zichtbaar zijn in je gezicht. 

Dit is jouw investering

Na een  eerste gratis sessie via zoom, zodat je goed weet waar je aan gaat beginnen, start je met jouw gekozen traject. Hoe dieper de pijn zit hoe meer er nodig is. 

De meesten mensen kiezen voor een 6 maanden traject van maximaal 10 sessies, wat eigenlijk al heel kort is als je het vergelijkt met hoe lang je al last hebt van je patronen en ballast.

Een 3 maanden traject van maximaal 5 sessies wordt vaak ingezet om nog net even iets van je proces af te ronden, het laatste stukje. In het gesprek vooraf kijken we goed samen welk traject je nodig hebt.

Tussen de sessies door is er altijd de ondersteuning die je nodig hebt.


Therapie voor jou om tuis te komen in jezelf en je leven te leven vanuit je zachte kracht

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign