Lichaamswerk
Hier kun je nog meer lezen

weer voelen en verbinden met jezelf

Lichaamswerk vindt plaats op een mat. Daar ga je aan de slag met alles wat je zo in de weg zit. Je lijft vertelt het verhaal. Alles wat je ervaren en gevoeld hebt vanaf het moment dat je er bent  ligt opgeslagen in je lijf, in jouw emotioneel geheugen. Je denken kan het geblokkeerd hebben, maar je lichaam zal altijd een vorm zoeken om het los te laten. Doe je het niet zelf, dan kun je allerlei fysieke klachten krijgen met burn-out als gevolg.

 

Luisteren naar je lichaam is dus een van de belangrijkste dingen die je te doen hebt wanneer je terug wilt keren naar jouw ware ik, je eigen diepe kern. Die zit namelijk diep vanbinnen, waar ook de pijn zit. Je zult er dwars doorheen moeten om bij je kern uit te komen. Maar de pijn is niet te groot. En je hoeft het niet alleen te doen. 

zo ziet het lichaamswerk eruit

Het opruimen van je belemmerende overtuigingen en pijn gebeurt in een aantal sessies, waarbij je in een diepe ontspanning contact maakt met het onderbewuste van je eigen lichaam en je gevoelsherinneringen.  

 

Een sessie start altijd met een goed gesprek waarin we kijken hoe je vorige sessie doorgewerkt heeft en waar je tegenaan bent gelopen. Uit elke ervaringen die je raakt, halen we jouw eigen diepe kern waar je vervolgens in lichaamswerk mee aan de slag gaat waar je teruggaat naar de bron, het moment waarop alles ontstaan is waar je nu tegenaan loopt. 


Samen vinden we een manier van werken die bij jou het beste aansluit, wat jij nodig hebt, met als basis het lichaamswerk.  Sessies kunnen ook bestaan uit wandelsessies hier in de prachtige natuur en indien het past bij je wordt een lichaamssessie soms gecombineerd met een cacaosessie.

 

Een sessie duurt in de regel 1,5 tot 2 uur.

na een tijdje

In het lichaamswerk maak ik gebruik van mijn eigen ituïtie, de theorie van familie opstellingen en ik werk met Innerchild zodat het echt diepgaand verandert op alle fronten in je leven. Al snel ga je meer rust in jezelf ervaren, meer balans. 

 

Diepgaand lichaamswerk stelt je in staat om de bron te ontdekken van je huidige problemen en contact te maken me het verlangen van je authentieke ik die altijd nog aanwezig is. Je herkent en voelt je belemmerende oude besluiten. Je gaat door deze pijn heen en ruimt het letterlijk op uit je lijf. Emoties komen dus echt los. Daardoor ontstaat er ruimte om vanuit je verlangen en je oorspronkelijke ik een nieuw besluit te nemen. Je nieuwe besluiten werken meteen door in je dagelijks leven.

 

Het is een proces gericht op heling en verandering. Niet meer handelen op basis van keuzes uit het verleden en je hoofd, maar vanuit je eigen kracht, vanuit je authentieke ik en je gevoel.

Dit is jouw investering

Na een  eerste gratis sessie via zoom, zodat je goed weet waar je aan gaat beginnen, start je met jouw gekozen traject. Hoe dieper de pijn zit hoe meer er nodig is. 

 

De meeste mensen kiezen voor een 6 maanden traject van maximaal 10 sessies, wat eigenlijk al heel kort is als je het vergelijkt met hoe lang je al last hebt van je patronen en ballast.

 

Een 3 maanden traject van maximaal 5 sessies wordt vaak ingezet om nog net even iets van je proces af te ronden, het laatste stukje. In het gesprek vooraf kijken we goed samen welk traject je nodig hebt.

Therapie voor jou om tuis te komen in jezelf en je leven te leven vanuit je zachte kracht

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign