Vip-dag: ‘Kort & Krachtig!’

‘Effectief werken aan jezelf voor jou en je kind.’

Ben jij klaar met je blokkades die je in de weg zitten om jezelf te kunnen zijn? Wil jij effectief afrekenen met je patronen en oude pijn van vroeger? Zodat je kunt zijn zoals je bedoeld zijn? De ouder voor je kind kunt zijn die het verdiend?

Ben je al best ver op je pad en heb je gewoon net die laatste goede zet nodig om bij de kern te komen? En wil je dat snel maar bovenallee effectief en met blijvend resultaat doen?

Dan is de ‘Kort & Krachtig’ vip-dag echt iets voor jou. Afhankelijk van waar jij staat in je eigen proces is een dag precies wat je nog nodig hebt of een super sterke start voor een kort traject.

In 1 dag zicht op je patronen en oude pijn loslaten.

Telefonisch maken we kennis en kijken we samen of de vip-dag ook daadwerkelijk bij je past en nu is wat je nodig hebt.

Wanneer je van start wilt gaan, kiezen we een datum op een zaterdag uit van 10:00 tot 16:00u.

We starten met een kop thee met wat lekkers en bespreken je thema voor deze dag. Vervolgens krijg je een video-analyse gevolgd door 2 lichaamssessies waarin je effectief aan de slag gaat met je patronen en oude pijn.

Na de analyse en eerste sessie is het lunchtijd en even tijd om het voorgaande te laten bezinken. De dag ronden we af met een terugkoppeling naar jouw dagelijks leven, wat je verder nodig hebt. Na geruime tijd, die we samen afspreken, is er contact hoe het met je gaat.

Jouw investering voor deze innerlijke reis: € 575,- inclusief btw

‘Een vip-dag die een verschil maakt voor jou en je gezin.’

Nadine raakt wat er nodig was om de cirkel te doorbreken

Ik voelde mij na de geboorte van onze tweede zoon niet meer in staat om mezelf bijeen te rapen na een teleurstellende situatie. Ik draaide in een cirkel waarbij ik mezelf verweet als ik op een manier had gereageerd die ik eigenlijk niet wilde, waardoor ik mij nog rotter ging voelen en de emmer gauw weer vol zat om weer zo te reageren. Het was (veel te-) veel voor me. De verbinding met mezelf, maar ook met mijn geliefde en mijn oudste zoon raakte ik kwijt. Juist toen ik zoekende was naar verbinding. Wat ging er toch mis?

Toen ben ik bij Nadine terecht gekomen, gewoon, omdat ik voelde dat zij raakte wat er nodig was om de cirkel te doorbreken.

Eerst alleen. Later mijn partner en in momenten ook samen. Ik heb mezelf voelen veranderen. Ik heb meer ruimte en inzicht, herkenning. Om vervolgens nog steeds wel eens in de cirkel te raken en dan ook te weten hoe ik weer kan verbinden, met mezelf, mijn geliefde en mijn inmiddels 3 kinderen.

Nadine

Weer worden zoals je bedoeld bent te zijn