Dagtraining 'Van angst naar liefde'
Hier kun je nog meer lezen

De eerste stap naar jezelf

Het is niet de ander die jou kleinhoudt, maar jouw angst voor je eigen grootsheid.  Het is niet de ander die je tegenhoudt, maar jouw angst voor je innerlijke kracht.’ 

Je mooiste leven gaan leven, leven vanuit je verlangen begint met jezelf te zien. Echt zien waar je staat, wie je bent, met alles wat er in jou leeft. Dat is zelfliefde.

 

Het vraagt best wel wat moed, om te stoppen met aanpassen, om  deze eerste stap te zetten. Wanneer jij steeds weer angstig bent om jezelf voorop te zetten, om te doen wat voor jou goed is, wanneer je het elke weer probeert maar het lukt niet, dan reik ik je met liefde mijn inzichten aan waarvan ik zeker weet dat ze een verschil voor je gaan maken. De drempel lijkt dan ineens een stuk lager!

Jij wilt je eigen weg gaan

Wil jij zo graag je eigen weg gaan, maar weet je niet hoe? Voelt het alsof je door een onzichtbare muur moet breken? Voel je je klem zitten zitten je angst en je verlangen?

Dat snap ik. En ik voel daarbij je frustratie. Je hebt je het zelf namelijk al zo vaak geprobeerd. Waarom lukt het dan toch niet?

Ik ken het. 
Elke keer neem je je weer voor om jezelf niet van tafel te laten vegen, om echt te gaan staan voor jezelf. En toch merk je dat het je niet lukt, of maar een beetje, of dat het aanvoelt als steeds maar moeten vechten waardoor je te moe raakt en weer tegen die muur oploopt of hem zelf maar weer optrekt. 

Te vaak zie ik dan gebeuren: ‘Laat maar, ik ben het toch niet waard’. Dat doet zo’n pijn, maar het kan echt anders. 

Ja, ook voor jou. Juist voor jou.

Zo leef jij je mooiste leven

Leef jij voluit je ware zelf?


Wanneer je weet waar je vandaan komt, wat de boodschappen zijn die jou gevormd hebben als kind en welke mechanismen je ontwikkeld hebt, dan ga je heel anders kijken naar jezelf en als vanzelf anders handelen, reageren. Dan ga je beetje bij beetje leven vanuit je verlangen en word je wie je bedoeld bent te zijn. 
Je krijgt compassie voor jezelf, er ontstaat zelfliefde van waaruit je jezelf serieus gaat nemen.
 


Dit gaan we samen doen:

zo ziet de training eruit

Het wordt een intensieve en mooie dag. We gaan recht naar je kern. In een groep met maximaal 8-10 personen gaan we aan de slag met jouw intentie en verlangen. Dat doen we tijdens een cacao ceremonie waardoor jij je hart al meer kunt openen.

 

Wat creëer jij in je leven op dit moment waardoor dit speelt? Vanaf het begin zal het gaan over eigen leiderschap en verantwoordelijkheid, beiden de brug naar zelfliefde. Je krijgt ook meteen heldere uitleg hoe patronen ontstaan. Daarin gaan we ook met een oefening aan de slag.

 

Na een heerlijke en pure lunch verzorgd door de gastvrouw Katja de Man, is er tijd voor een stilte wandeling waarna we het middagprogramma vervolgen waarin de volgende thema’s aan bod komen:

  • hoe en waarom geboorte doorwerkt in jouw leven als een blauwdruk
  • wat er te zien is in jouw non-verbale signalen in je gezicht,
  • hoe je oude kindpijn kunt herkennen
  • hoe jij jezelf kunt geven wat je nodig hebt
  • en als laatste de rol van jouw lichaam daarin.

Gedurende deze dag sta jij centraal

 

Is het tijd voor jou om er voor te zorgen dat er beweging komt in iets wat al langer vast zit? Is het tijd om van angst naar liefde te gaan? Te stoppen met aanpassen en te gaan houden van jezelf? Met liefde help ik je daarbij. 

Dit is je investering

Is het tijd om te stoppen met aanpassen?


Deze dagtraining vraagt commitment van jezelf. Ben je zover dat je de stap durft te zetten om buiten je comfortzone te gaan? Want je gaat namelijk iets in beweging zetten, dat garandeer ik je. Naast een financiële investering vraagt het ook om tijd, niet alleen de dag zelf, maar zeker ook daarna. En energie, wanneer je iets beweging zet, wilt veranderen, dan krijgt je ervaringen op je pad waar je niet meer omheen kunt. En geloof, me ook niet meer wilt.

IK BEN ER VOOR JOU. KENNISMAKEN MET MIJ IS METEEN RECHT NAAR DE KERN!

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign