Stoppen met aanpassen begint met houden van jezelf
Hier kun je nog meer lezen

Pas jij je steeds maar weer aan?

Ja zeggen terwijl je nee voelt of iets niet doen terwijl je er zo naar verlangt.

 

Herkenbaar?

 

Jouw leven willen gaan leven vanuit je verlangen, maar niet weten hoe?

Dat begint met voelen dat je echt klaar bent met aanpassen, dat je dat écht niet meer wilt.

Het vraagt best wel wat moed, om te stoppen met aanpassen, om  deze eerste stap te zetten.


Te vaak zie ik  gebeuren: ‘Laat maar, ik ben het toch niet waard’. Dat doet zo’n pijn, maar het kan echt anders.  

Ja, ook voor jou. Juist voor jou.


Wanneer jij steeds weer angstig bent om jezelf voorop te zetten, om te doen wat voor jou goed is en nee te gaan zeggen, wanneer je het elke weer probeert maar het lukt niet, dan reik ik je met liefde mijn inzichten aan waarvan ik zeker weet dat ze een verschil voor je gaan maken.


De drempel lijkt dan ineens een stuk lager!


Hier vind je een korte video van de theatrale lezing.

Samen gaan we de diepte in

Wanneer je voelt dat je echt bij mij lezing wilt zijn, dan is het kennelijk tijd voor jou om te stoppen met aanpassen.

Dan kan het zomaar zijn dat je voelt klem te zitten tussen je angst en je verlangen.

 

Dan is het tijd om samen even goed de diepte in te gaan. Dan is het tijd voor jou!

 

Ik neem je mee terug  naar jouw eigen kindertijd, ondersteund door mijn inzichten, woorden, teksten uit mijn boek ‘Dansen met je schaduw’ en klanken van de hangdrum. Een reis naar je ziel, naar jouw kleine ik zodat je voelt ‘ik ben niet alleen’.

 

Nieuwe datum volgt-ik kan niet wachten weer op het podium te staan!

 

Is mijn theatrale lezing iets voor op jouw locatie of wil je er meer over weten?

Neem  dan contact met me op.

Zo leef jij je mooiste leven

Is het tijd om te stoppen met aanpassen?

Kom dan naar mijn theatrale lezing, een plek waar inzichten, theater, diepgang en liefde voor jezelf bij elkaar komen! Echt even tijd voor jezelf, om een stap te zetten in de richting die jij verlangt.


Je krijgt compassie voor jezelf, er ontstaat zelfliefde van waaruit je jezelf serieus gaat nemen.
 


Dit zijn de ervaringen na de theaterlezing:

  • Je theaterlezing  was heel goed. Je merkt direct dat je weet waarover je het hebt, geeft aansprekende voorbeelden en zet aan tot nadenken over eigen patronen. De gedichten en muzikale intermezzo’s zijn een aangename afwisseling op de serieuze materie.
  • Nadine is echt een kei van een vrouw, ze raakt je in de kern, weet precies wat ze moet zeggen om bij mij binnen te komen, ze weet waar ze over praat.
  • Nadine wakkert met deze voorstelling dingen in je aan. 
  • Ik zou de theaterlezing  aanraden omdat het een hele mooie opbouw heeft, informatief vind ik hem ontzettend goed, vooral het gedeelte over je geboorte. Je ziet in de zaal dat de mensen echt zo’n aha-moment hebben. 
  • Ik ervaar Nadine als een krachtige vrouw, in deze voorstelling zoiezo maar ook als therapeut waardoor mensen echt een totaal ander leven kunnen gaan ervaren!

IK BEN ER VOOR JOU. KENNISMAKEN MET MIJ IS METEEN RECHT NAAR DE KERN!

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign