Je kind kan weer kind zijn

 

Je kind kan weer kind zijn

Wanneer het thuis niet goed gaat, er veel ruzie is of bijvoorbeeld een ouder ziek is of misschien zelfs wel overleden, dan komt iedereen in een overlevingsmechanisme terecht en doet iedereen wat hij denkt dat het beste is. Hierdoor ontstaan er bij jonge kinderen patronen, ze doen wat ze hun ouders zien doen maar zoeken ook hun eigen weg. Eentje die op dat moment misschien wel helpend lijkt, maar waarvan jij als ouder al weet dat je kind daar later ontzettend last van gaat krijgen, omdat je dat patroon namelijk zelf zo goed herkent.

Werken aan jezelf als ouder is altijd de sleutel naar het geluk van je kind, maar je kind heeft soms zelf ook echt ondersteuning nodig. Ik werk dus samen met ouders en het kind, met aandacht voor ieder individu.

 

Coaching voor je kind – de sessie

Het traject start met een video analyse zoals hier beschreven staat.

Daarna weten jullie als ouders wat je thuis kunt doen en weet ik precies wat jullie kind verder nodig heeft. Samen met het kind gaan we het proces aan. Dat kan op allerlei manieren. Afhankelijk van het kind en de leeftijd is lichaamswerk mogelijk. Maar misschien is het inzetten van mijn eigen verhaalmethode juist nodig. Werken met verhalen volgens mijn eigen methode is een effectieve en krachtige manier om woorden te vinden voor wat er binnenin leeft en om het ook te verwerken. Er is nauw contact met jullie als ouders, ouderbegeleiding vormt dan ook een belangrijk onderdeel van een traject met een kind.

 

Jullie investering

Jullie totale investering is € 1360,- (mogelijk om in 5 termijnen te voldoen).

Daarvoor krijg je in totaal 10 contactmomenten verspreid in 4-5 maanden:

  • Indien gewenst een gratis kennismakingsgesprek
  • Video-analyse / uitgebreide intake
  • Analyse: opname bekijken met ouders
  • 6 sessies met het kind
  • Tussentijds oudergesprek / ouderbegeleiding
  • Eindevaluatie met ouders
  • Email of telefonische ondersteuning tijdens het traject gericht op het kind en de ouderbegeleiding

Deze berichten vind je vast ook leuk

Geen reactie’s

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.