De ouder zijn die je graag wilt zijn

in verbinding met jezelf en je kind

De ouder zijn die je graag wilt zijn

Opvoeden kan soms echt pittig zijn. Kinderen gaan door fases heen, ervaren van alles waar ze zelf nog niet de woorden voor hebben, komen moeilijkheden tegen die je ze zo graag had willen besparen en dat gaat gewoon niet altijd vlekkeloos, bij niemand.

Hoe is dat bij jullie?

Wanneer je kind het moeilijk heeft, dan wordt je geraakt als ouder, geraakt in je eigen pijn van vroeger als kind. Het is juist daarom dat (samen) ouders zijn soms zo moeilijk is en je kind gewoon echt het bloed onder je nagels vandaan kan halen. Tegelijkertijd is het ook hetgeen waar je het meeste van kunt leren, voor jezelf en voor je kind.

En daar kijk ik maar wat graag in mee. Want voor zowel jouzelf als je kind kan het zo fijn zijn wanneer jij de ouder bent die je wilt zijn, want dat krijgt je kind wat hij nodig heeft, en hij ook zichzelf zijn.  

Werken aan jezelf als ouder is altijd de sleutel naar het geluk van je kind, maar je kind heeft soms zelf ook echt ondersteuning nodig. Ik werk dus samen met ouders en het kind, met aandacht voor ieder individu.

Coaching voor jou als ouder – de sessie

Je komt samen of alleen naar de praktijk, zonder jullie kind, om echt gewoon je eigen verhaal te kunnen doen, ongecensureerd, precies zoals je het voelt. Eerlijkheid, daar hebben we het meeste aan, je kind ook. 

We onderzoeken wat er nu speelt thuis, hoe het met jullie kind gaat en wat er nodig is om het samen weer leuk te hebben. Het laat zich wat lastig omschrijven, ik geef geen standaard ouderbegeleiding. Samen gaan we naar de kern, jouw of jullie kern, de kern van jullie kind en van daaruit gaan we verder, weten we precies wat er nodig is om het samen weer leuk te hebben, om je kind echt te begrijpen.

Ik leer jullie anders kijken naar jullie kind, zodat er begrip en compassie ontstaat, waardoor je anders gaat reageren op momenten waarop je normaal uit je slof zou schieten. Je gaat ook anders naar jezelf kijken waardoor je de ouder kunt gaan worden die je graag wilt zijn. 

Jullie investering

€ 75,- per sessie

Indien je een pakket van 5 sessies afneemt dan is de totale investering is € 275,- (mogelijk om in 2 termijnen te voldoen).

In deze 5 sessies kunnen we de diepte ingaan met elkaar en ook werken aan jouw eigen hobbels die je tegenkomt op je pad. Iets wat je kind nog meer ten goede komt!

Deze berichten vind je vast ook leuk

Geen reactie’s

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.