Wat jullie kunnen doen om het samen weer leuk te hebben

‘Ik help je in 3 stappen naar rust en liefde in huis.’

Ik wil graag de training bestellen

 

Weer terug naar jullie oorspronkelijke liefde

Is het niet meer zo gezellig thuis? Hebben jullie steeds vaker ruzie? Is het samen ouders zijn af en toe best ingewikkeld en staan de kinderen er soms al tussen? Dan willen jullie vast voorkomen (nog verder) in een negatieve spiraal terecht te komen. Meteen in therapie is je een brug te ver? Dan is mijn online-training ‘Wat jullie kunnen doen om het samen weer leuk te hebben’ wellicht dat wat je zoekt.

 

Dit hebben jullie aan de training:

De training draagt bij aan dat er weer rust en liefde in huis komt omdat je anders leert kijken naar elkaar, elkaar beter gaat begrijpen.In de online-training leer je anders te kijken naar het gedrag van je partner, waardoor je vanuit compassie kunt gaan reageren in plaats vanuit machteloosheid of gekwetstheid.

Je komt uít de machtsstrijd en ín je eigen kracht. Je ervaart een andere, meer natuurlijkere manier van samenzijn. Je krijgt díe inzichten die voor jullie het verschil maken.

Hiermee maak je een goed begin zodat jullie op je eigen tempo en vanuit huis kunnen onderzoeken wat er nu precies aan de hand is, maar vooral wat je kunt doen om het te veranderen.

 

En dan nu even heel helder:

  • Minder irritatie bij steeds hetzelfde gedrag van de ander.
  • Meer liefde omdat je de ander beter begrijpt.
  • Je komt weer in je eigen kracht ipv machteloosheid.
  • Samenzijn voelt weer meer als vanzelfsprekend, ontspannen.
  • Die blik in zijn of haar gezicht, die je zo kan raken, die begrijp je na de training omdat je uitleg hebt gekregen over non-verbale signalen (daar zitten je overlevingsmechanismen namelijk). Je wordt dus zelf minder geraakt door je lief omdat je het nu snapt!
  • Altijd maar loopt hij weg of wordt zij boos, gaat ze aan je trekken of wordt hij stil. Wat je ook zegt of doet! Waarom dan? Je begrijpt dit na de training omdat je uitleg hebt gekregen over hoe ieders eigen geboorte een rol speelt in jullie ruzies.
  • Oh, dit doe ik ik dus eigelijk steeds, aj…Je krijgt inzicht in je rol als partner: je ontdekt wat jouw eigen aandeel is, waar jouw gedrag vandaan komt wanneer je geraakt wordt en je krijgt inzicht in wat je daaraan kunt doen. De ruzies overvallen je dus niet meer, je komt weer in je eigen kracht om dingen te gaan veranderen samen.
En dat allemaal door een online training?
Goede vraag. Dat weet je eigenlijk nooit he? In de training leer je wel precies wat je moet weten om een blijvende verandering te creëren samen, maar ik weet niet wat jullie kunnen zelf, of er niet al heel veel ruzie is, er teveel geraakt wordt? Het is een basis, en alles begint bij een goede basis en een paar heldere inzichten die echt een verschil maken!
Je gaat ervaren dat de emoties of het gedrag van je partner je minder raken, je ziet de onderliggende behoeftes en verlangens van de ander. Je krijgt ook meer inzicht in jezelf, in wat er voor jou nodig is om de partner te worden die je wilt zijn voor de ander. Je gaat ervaren dat de emoties of het gedrag van je partner je minder raken, je ziet de onderliggende behoeftes en verlangens van de ander. Je krijgt ook meer inzicht in jezelf, in wat er voor jou nodig is om de partner te worden die je wilt zijn voor de ander.

 

Is het tijd voor jullie liefde?

is het tijd om samen te werken aan weer rust in je relatie? Bestel dan de online training hier.

Wil je eerst even bellen om te kijken of de training wel past bij jullie en is wat jullie nu nodig hebben? Bel me dan maar even, dan kijken we samen. 

 

Je investering

Voor deze training betaal je eenmaling € 57,- en krijg je de training per mail opgestuurd en kun je gebruik maken van ondersteuning per mail of telefoon wanneer het nodig is. Wil je extra coaching erbij?

Voor € 175,- krijg je én de training én een (online) consult erbij waardoor je de training je beter eigen kunt maken omdat we echt even dieper ingaan op wat er speelt.

 

Jij bent de sleutel naar jullie oorspronkelijke liefde

Deze training gaat dieper dan de huis, tuin en keukentips. Het vraagt van jou om bewust in het leven te staan, te willen groeien en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen aandeel. Want jij bent namelijk zelf de sleutel naar jullie geluk.

Ben jij zo iemand? Wauw! Dan kan jouw partner zich geen betere partner wensen. Jij bent dus iemand die het gedrag van de ander wilt begrijpen, weer wilt afstemmen op de oorspronkelijke behoeftes en verlangens van jezelf en je partner. Dan weet je zeker dat deze training bij jou past.

Deze berichten vind je vast ook leuk

Geen reactie’s

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.