Weer terug naar jullie oorspronkelijke liefde

‘Ik help je in 3 stappen naar rust en liefde in huis.’

 

 Weer terug naar jullie oorspronkelijke liefde

Is het niet meer zo gezellig thuis? Hebben jullie steeds vaker ruzie? Is het samen ouders zijn af en toe best ingewikkeld en staan de kinderen er soms al tussen? Dan willen jullie vast voorkomen (nog verder) in een negatieve spiraal terecht te komen. Meteen in therapie is je een brug te ver?

Dan is mijn online-training ‘Wat jullie kunnen doen om het samen weer leuk te hebben’ wellicht dat wat je zoekt.

Hiermee maak je een goed begin zodat jullie op je eigen tempo en vanuit huis kunnen onderzoeken wat er nu precies aan de hand is, maar vooral wat je kunt doen om het te veranderen. De training draagt bij aan dat er weer rust en liefde in huis komt omdat je anders leert kijken naar elkaar, elkaar beter gaat begrijpen.

 

Jij bent de sleutel naar jullie oorspronkelijke liefde

Deze training gaat dieper dan de huis, tuin en keukentips. Het vraagt van jou om bewust in het leven te staan, te willen groeien en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen aandeel. Want jij bent namelijk zelf de sleutel naar jullie geluk.

Ben jij zo iemand? Wauw! Dan kan jouw partner zich geen betere partner wensen.  Jij bent dus iemand die het gedrag van de ander wilt begrijpen, weer wilt afstemmen op de oorspronkelijke behoeftes en verlangens van jezelf en je partner. Dan weet je zeker dat deze training bij jou past.

 

Dit brengt de training jullie

In mijn online-training leer je anders te kijken naar het gedrag van je partner, waardoor je vanuit compassie kunt gaan reageren in plaats vanuit machteloosheid of gekwetstheid. Je komt uít de machtsstrijd en ín je eigen kracht. Je ervaart een andere, meer natuurlijkere manier van samenzijn. Je krijgt díe inzichten die voor jullie het verschil maken.

Je verrijkt jezelf met deze 3 belangrijke pijlers:

  • Je krijgt zicht op de non-verbale signalen van je zelf en je partner: non-verbale signalen laten zien welke overlevingsstrategieën je ontwikkeld hebt. Hierdoor kun je niet alleen wat beter zonder woorden zien hoe de ander zich voelt, maar begrijp je ook waarom de ander zich zo voelt.
  • Je besef hoe de geboorte een rol speelt in jullie ruzies.
  • Je krijgt inzicht in je rol als partner: je ontdekt wat jouw eigen aandeel is, waar jouw gedrag vandaan komt wanneer je geraakt wordt en je krijgt inzicht in wat je daaraan kunt doen.

In mijn online training ‘Wat jullie kunnen doen om het samen weer leuk te hebben’, maken jullie beiden je deze 3 pijlers eigen. Je ontvangt 1 training die je samen volgt, ieder op je eigen tempo.

Je gaat ervaren dat de emoties of het gedrag van je partner je minder raken, je ziet de onderliggende behoeftes en verlangens van de ander. Je krijgt ook meer inzicht in jezelf, in wat er voor jou nodig is om de partner te worden die je wilt zijn voor de ander.

Is het tijd voor jullie liefde?

Tijd voor samenwerken aan weer rust in je relatie? Bestel dan de online training hier.

Wil je eerst even bellen om te kijken of de training wel past bij jullie en is wat jullie nu nodig hebben? Bel me dan maar even, dan kijken we samen. 

 

Je investering:

Voor deze training betaal je eenmaling € 57,- en krijg je de training per mail opgestuurd en kun je gebruik maken van ondersteuning per mail of telefoon wanneer het nodig is. 

 

Deze berichten vind je vast ook leuk

Geen reactie’s

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.