Wat houdt je tegen?

 

Ontdek in 7 weken wat je tegenhoudt 

Het is niet de ander die jou kleinhoudt, maar jouw angst voor je eigen grootsheid. 

Het is niet de ander die je tegenhoudt, maar jouw angst voor je innerlijke kracht.

 • Denk jij vaak dat je steeds kleiner bent dan de ander, of voel je je kleiner dan de ander?
 • Heb jij vaak het gevoel dat je steeds maar weer tegengehouden wordt?
 • Ben jij vaak bang dat je niet verder komt?
 • Houd je vaak je mond of doe je niet wat je zo graag wilt omdat je bang bent voor reacties van de anderen?
 • Voel je je afgewezen?
 • Ga je weg bij jezelf door alle indrukken die op je af komen, ben je gevoelig voor de energie van de ander?
 • Weet je niet goed wat jouw eigen weg is?
 • Wil zo graag je eigen ding doen en jezelf zijn maar lukt het steeds niet en snap je niet waarom of wat je steeds maar weer tegenhoudt?

 

Zou je zo graag uít je angst willen stappen

www.nadinecarter.nl

en ín je kracht komen?

www.nadinecarter.nl

 

Maar weet je niet hoe?

Dat snap ik.

En ik voel daarbij  je frustratie.

Je hebt je het zelf namelijk al zo vaak geprobeerd.

Ik ken het.

Elke keer neem je je weer voor om jezelf niet van tafel te laten vegen, om echt te gaan staan voor jezelf, om te geloven in jezelf en echt te gaan doen wat je wilt. En toch merk je dat het je niet lukt, of maar een beetje of dat het aanvoelt als steeds maar moeten vechten voor dat wat je wilt en dat het dan negen van de tien keer tevergeefs is, je te moe raakt. Je toch niet krijgt wat je nodig hebt. En je soms ook niet meer weet wat je nu eigenlijk wilt. 

En te vaak zie ik dan gebeuren: ‘laat maar, ik ben het toch niet waard’. Deze doe zo’n pijn, want je wilt anders!

 

Het kan ook anders, met mijn online programma ontdek je hoe jij je in je kracht komt!

Het kan echt anders. Ja, ook voor jou. Juist voor jou.

Met mijn online programma ‘Wat houdt je tegen?’, krijg je zicht op wat je tegenhoudt om weer terug bij jezelf te komen en weet je welke stappen je te zetten hebt om je mooiste leven te gaan leven, moeiteloos, schaamteloos en volledig! 

Ik ga je helpen. In  de training onderzoeken we samen wat je tegenhoudt, waar je patronen vandaan komen, waar je zo bang voor bent, waarom je doet wat je doet en niet doet waar je zo naar verlangd. Dat is het begin van alle verandering! Ik help je ook te ontdekken wat nu jouw pad is die je zo graag wilt bewandelen, wat je verlangen is, waar je naar toe wilt en om dat ook daadwerkelijk vorm te geven. 

Wanneer je weet waar je vandaan komt, wat de boodschappen zijn die jou gevormd hebben als kind en welke mechanismen je ontwikkeld hebt, dan ga je heel anders kijken naar jezelf en als vanzelf anders handelen, reageren. Dan ga je beetje bij beetje leven vanuit je verlangen en word je wie je bedoeld bent te zijn. Je krijgt compassie voor jezelf, er kan zelfliefde gaan ontstaan van waaruit je jezelf serieus gaat nemen. 

 

Dat wil ik ook Nadine, ik geef me nu op!

 

Dit gaan we samen doen:

 • Ontdekken welke boodschappen je gekregen hebt als kind en hoe die doorwerken in je gedrag en keuzes.
 • Het ontstaan van je patronen onderzoeken. Ik leg je uit waarom ze toen helpend waren en nu niet meer.
 • Je geboorte bekijken, ik leg je uit waarom dat zo alles bepalend is voor je nu.
 • Naar je non-verbale signalen kijken want daarin is zichtbaar welke mechanismen je ontwikkeld hebt. 
 • Kijken welke oude kindpijn er nog in jouw lijf ligt opgeslagen en hoe dat nu nog doorwerkt in je dagelijks leven.

 

www.nadinecarter.nl

 

‘Soms weet je het even niet meer. Ik doe toch  mijn best…om moedeloos van te worden!’

 

 

 

www.nadinecarter.nl

 

‘Je kunt dan zo klaar zijn met alles wat op je pad komt. Je wilt niet steeds van slag zijn, je wilt niet steeds boos of verdrietig zijn.’

 

 

 

www.nadinecarter.nl

 

‘Je wilt weten waar het vandaan komt zodat je ook daadwerkelijk iets kunt gaan veranderen. Je wilt weer worden zoals je bedoeld bent te zijn!’

 

 

 

Wanneer je meedoet met mijn programma, dan kun jij dat ook!

Doe je mee?

 

Zo ziet onze samenwerking eruit!

Zeven weken lang gaan we samen op pad. Ik geef  via zoom 6 workshops van 45 minuten. In de eerste workshop maken we kennis en wordt het duidelijk voor jezelf waar je tegenaan loopt. Ik laat je meteen zien waar ik vanuit ga: wat creëer jij in je leven op dit moment waardoor dit speelt? Vanaf het begin zal het gaan over eigen leiderschap en verantwoordelijkheid, beiden de brug naar zelfliefde. Ik leg uit waarom patronen nodig waren en waarom ze toen wel werkten en nu niet meer.

In de tweede workshop krijg je de heldere uitleg hoe patronen ontstaan en maken we een begin met hoe dat bij jou is ontstaan. In de workshops erna komen de overige thema’s aanbod: hoe en waarom geboorte doorwerkt, wat er te zien is in non-verbale signalen in een gezicht, hoe je oude kindpijn kunt herkennen en hoe jij jezelf kunt geven wat je nodig hebt en als laatste de rol van jouw lichaam daarin. Uiteindelijk heb je een scala aan inzichten opgedaan en weet je wat jou te doen staat en wat je nog nodig hebt.

Elke meeting duurt 45 minuten en na de meeting krijg je een opdracht mee. Er is een gesloten Facebookgroep bij waarin je alles kunt delen wat je wilt delen en vragen kunt stellen die je hebt. Zo houden we met elkaar verbinding tussen de meetings in en hou je je proces gaande. Er komt steeds een opname die je toegestuurd krijgt zodat je altijd kunt terugkijken mocht je er niet live bij kunnen zijn. In dit programma ga je vooral veel zelf aan de slag en met elkaar in de Facebookgroep aan de hand van de inzichten die ik je aanreik in de workshop.

Gedurende de zes weken sta jij centraal. Het is tijd die je voor jezelf neemt om te onderzoeken wat je tegenhoudt. Het is jouw tijd om er voor te zorgen dat er beweging komt in wat al langer vast zit en ik help je daarbij. 

 

Even nog op een rijtje voor je

Dit levert meedoen jou op:

 • Meer inzicht in wie je bent en wat jou op dit moment tegenhoudt.
 • Ook meer inzicht in jouw eigen pad, je verlangen, waar wil je heen?
 • Je weet wat je patronen zijn.
 • Je weet hoe je patronen ontstaan zijn.
 • Je weet hoe je de weg terug kunt vinden naar je zelf.
 • Je zelfliefde is gegroeid.
 • Je weet wat jou te doen staat en hoe.

 

www.nadinecarter.nl

 

 

Kun jij nog wachten? Nee hè?

Meld je hier aan.

 

 

 

Dit is je investering:

 €327,00 *

Daar krijg je 7 weken lang ondersteuning voor, 6 online meetings, 6 opdrachten, verbinding via de Facebook groep en veel liefde!

*  €327,00 wanneer je in 1 x betaalt.  €427,00 wanneer je in 2 termijnen wilt voldoen.

 

Wil je er een persoonlijk consult bij zodat je meer de diepte in kunt gaan?

Dan is je investering voor het programma en de sessie €463,00 (of €563,00 bij termijn betaling). Je betaalt slechts  €136,00 voor een persoonlijke sessie waarin je verder de diepte in gaat.

Je krijgt daar 45 minuten persoonlijke begeleiding voor (via zoom) op jouw proces wat maakt dat je er nog meer uithaalt voor jezelf. 

 

Dit zijn de data en tijden:

 • 2 juni                19:00-19:45u.
 • 9 juni                19:00-19:45u.
 • 16 juni              19:00-19:45u.
 • 25 juni              09:00-09:45u.
 • 7 juli                 19:00-19:45u.
 • 16 juli               09:00-09:45u.

 

Kennismaking & Facebookgroep

Nadat je je aangemeld hebt, stel ik je een paar vragen zodat ik me kan me goed kan afstemmen en kan voorbereiden op jou. Na ontvangst van betaling, krijg je de link naar de Facebookgroep en de link van de zoomsessies. Dat is steeds dezelfde link. Na elke sessie kun je op de speciale pagina met wachtwoord de video vinden van de zoomsessie en de opdracht.  

Ik kijk er waanzinnig naar uit om met jou dit programma te gaan doen. Om mijn kennis te delen en jou zo een stap verder te helpen op je pad dichter naar jezelf en je liefdevol bij te staan in jouw proces.

 

Nog even iets over mij

Ik word vaak omschreven als iemand met een zachte kracht. Ik ben doortastend, ben zelf door de dingen heen gegaan en weet feilloos bij anderen recht naar de kern te gaan. Ik hoor vaak hoe ik levens van anderen verander, zo gaaf! En dat is ook zo, samenwerken met mij is lifechanging. Ik heb de gave om te voelen wat er is, mijn intuïtie is sterk en ik heb de kracht om door te pakken. Om met fluwelen handschoenen aan te pakken wat zeer doet op zo’n manier dat je zelf ook niet meer anders wilt, omdat je weet dat het nodig is. 

 

www.nadinecarter.nl

 

 

‘Ik ben puur, eerlijk, doortastend en voel de vreugde, maar ik ga ook echt door alles heen om te blijven groeien. Ik neem mezelf serieus en jou ook.’

 

 

 

 

Yes! I’m in, dit wil ook ook!

Ik meld me aan voor de training. 

 

Deze berichten vind je vast ook leuk

Geen reactie’s

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.