Online workshop ‘Ruimte maken voor je ware zelf!’ – FellerLicht

Heb jij voldoende ruimte in jouw leven voor jezelf?

25 mei: 19:00-20:30u.

 

Wat gaaf dat jij interesse hebt in de gratis Fellerlicht workshop ‘Ruimte maken voor je ware zelf!’

Welkom op deze pagina, hier krijg je eerst nog even wat meer informatie en voltooi je vervolgens jouw aanmelding (iets verder naar onder hier op deze pagina).

De workshop ‘Ruimte maken voor je ware zelf’  op dinsdag 25 mei van 19:00u.-20:30u. is een onderdeel van Fellerlicht. Feller Licht is een initiatief van Josje Feller. Het is een platform met als doel om kennis met elkaar te delen vanuit het pay it forward principe. Er is zoveel wijsheid en kennis om met elkaar te delen van waaruit we met elkaar kunnen verbinden en groeien.

En dat is niet alleen voor vrouwen, in tegendeel. Het gaat over mensen, mannen en vrouwen. En het gaat over mensen die willen groeien en bewust in het leven staan.

 

De workshop – jouw moment!

Het wordt een mooie en krachtige workshop waarin je recht naar je kern gaat, waarin je ontdekt wat je al langere tijd wilt weten en nodig hebt om verder te kunnen gaan in je proces. Het is echt een moment voor jezelf.

 

Bevestig hier je aanmelding

Klik hier om je aan te melden, ga naar het vakje ‘anders’ en vermeld dat je je aan wilt melden voor de Fellerlicht workshop ‘Ruimte maken voor je ware zelf!’.

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een persoonlijke bevestiging per mail, met daarin de inhoudelijke uitleg en de link naar de zoom-meeting. Ik stel je ook een paar vragen zodat je helemaal voorbereid naar jouw kern kan gaan! 

 

Interactieve workshop

In de workshop leg ik je uit wat naar binnen keren nu te maken heeft met uiteindelijk echt ruimte maken voor je ware zelf.

Ruimte maken voor jezelf is belangrijk, dat is niet nieuws. Maar wellicht is het wel nieuw voor je dat dit te maken heeft met overlevingsmechanismen en overtuigingen. Om ruimte te maken voor jezelf, is het nodig om naar binnen te keren. Om echt je ware ik terug te vinden en die naar buiten te laten komen dien je de weg af te leggen van binnenuit. Ruimte voor jezelf maak je namelijk niet vanuit ‘en nu is het genoeg!’. Ja, dat is wel een signaal dat er iets moet gaan veranderen voor jezelf. Maar werkelijke ruimte voor jezelf ontstaat vanuit liefde voor jezelf, zachtheid, het loslaten van je ego, vertrouwen en niet vanuit wat hoort en wat je allemaal zo moeten doen of het gevoel er voor te moeten vechten.

Dit is een proces. En in dat proces kom je, zie het maar als een trap, op elke traptrede iets tegen. Hoe dieper je afdaalt op deze trap in jezelf, hoe dieper de stukken zijn die je tegenkomt. Hoe pijnlijker soms ook. Maar ook hoe dichter je bij jouw kern komt, jouw ware ik, jouw licht. 

Het is juist in de diepste donkerte waar jij jouw licht vindt. Om vervolgens vernieuwd naar buiten te treden.

 

Heb jij voldoende ruimte in jouw leven voor jezelf?

Ik deel met jou in deze workshop wat je tegen kunt komen op je proces naar binnen en wat je het beste daarmee kunt doen. We gaan het vooral hebben over de ruimte voor jezelf, hoe het gebrek aan ruimte is ontstaan en hoe je dat kunt realiseren. En we gaan een hele fijne oefening doen die je gaat helpen om naar binnen te keren. Te ontdekken wat je tegenkomt. Even weer de connectie met je ware zelf herstellen.

Tot snel bij de workshop!

Liefs, Nadine

 

Ik geef Nadine Carter toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor het toesturen van een toegangslink voor de gratis Fellerlicht workshop en het regelmatig sturen van tips en informatie in een nieuwsbrief of het doen van aanbiedingen. Je gegevens worden verwerkt volgens de agv (die vind je hier) en voor de nieuwsbrief kun je je altijd weer uitschrijven.

 

Deze berichten vind je vast ook leuk

Geen reactie’s

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.