Online workshop ‘Recht naar je kern!’ – Fellerlicht

www.nadinecarter.nl

 

Wat gaaf dat jij interesse hebt in de gratis Fellerlicht workshop ‘Recht naar je kern.’

Welkom op deze pagina, hier krijg je eerst nog even wat meer informatie en voltooi je vervolgens jouw aanmelding (iets verder naar onder hier op deze pagina).

De workshop ‘Recht naar je kern!’ is een onderdeel van Fellerlicht. Feller Licht is een initiatief van Josje Feller. Het is een platform met als doel om kennis met elkaar te delen vanuit het pay it forward principe. Er is zoveel wijsheid en kennis om met elkaar te delen van waaruit we met elkaar kunnen verbinden en groeien.

En dat is niet alleen voor vrouwen, in tegendeel. Het gaat over mensen, mannen en vrouwen. En het gaat over mensen die willen groeien en bewust in het leven staan.

 

De workshop – jouw moment!

 

Het wordt een mooie en krachtige workshop waarin je recht naar je kern gaat, waarin je ontdekt wat je al langere tijd wilt weten en nodig hebt om verder te kunnen gaan in je proces.

 

 

Bevestig hier je aanmelding

Klik hier om je aan te melden, ga naar het vakje ‘anders’ en vermeld dat je je aan wilt melden voor de Fellerlicht workshop ‘Recht naar je kern’.

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een persoonlijke bevestiging per mail, met daarin de inhoudelijke uitleg en de link naar de zoom-meeting. Ik stel je ook een paar vragen zodat je helemaal voorbereid naar jouw kern kan gaan! 

 

Interactieve workshop

We gaan in 2 uur tijd recht naar je kern. Ik vertel hoe patronen ontstaan en wat je nu zo kan belemmeren om echt je ware zelf te zijn. Ik leg je de vijf stappen uit die je dichter bij jezelf brengen, die je helpen echt je eigen weg te kunnen gaan en zuiver te verbinden met jezelf en de ander. Bij elke stap deel ik een gedicht dat pakkend verwoordt waar het over gaat en je krijgt een korte opdracht die je verder aan het denken en voelen zet. We sluiten af met een tool die je altijd kunt inzetten op momenten dat je geraakt wordt zodat je steeds je verantwoording kunt nemen en kunt blijven groeien voor je zelf.

Je ontdekt in deze workshop wat jouw kern is, jouw pijn waardoor je je patronen opgebouwd hebt. Het is weer een stap dichter bij zelfliefde en eigen leiderschap, weer een stap verder op jouw eigen pad.

Tot snel bij de workshop!

Liefs, Nadine

 

Ik geef Nadine Carter toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor het toesturen van een toegangslink voor de gratis Fellerlicht workshop en het regelmatig sturen van tips en informatie in een nieuwsbrief of het doen van aanbiedingen. Je gegevens worden verwerkt volgens de agv (die vind je hier) en voor de nieuwsbrief kun je je altijd weer uitschrijven.

Deze berichten vind je vast ook leuk

Reactie’s (3)

 • Myriam Schryvers 1 jaar geleden Antwoord

  Ik wil me graag aanmalden voor de workshop met fellerlicht Recht naar je kern. En mijn voorkeur gaat naar dinsdag 16 juni van 10-12

 • Johanna 1 jaar geleden Antwoord

  Hallo, ik ben Johanna en wil jou graag online ontmoeten, groet

  nadine 1 jaar geleden Antwoord

  Beste Johanna, aanmelden voor de workshop kan hier: https://nadinecarter.nl/contact/
  vriendelijke groet, Nadine

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.