Hoe jouw eigen spoor een vanzelfsprekendheid wordt

Je kent dit vast wel. Je hebt je o zo voor genomen om je eigen spoor te gaan volgen, nee te gaan zeggen tegen dingen die jouw verlangen niet meer dienen, die niet meer goed voelen.

Je hebt gewerkt aan inzichten, compassie voor de ander. Je snapt waar de ander vandaan komt. Je doorziet het belang van de ander om bij het oude te blijven. Je hebt inzicht in je eigen gevoel van verantwoording en waarom je dus steeds weer terug gaat naar het oude spoor.

Eigen bodem.

Je laat oude dingen los.

Vanuit de liefdevolle waardering voor jezelf, zet je nog een stap.

Er is licht, je straalt.

Er is rust.

Je eigen spoor is een feit.

In het artikel ‘Van spoor wisselen’ vertelde ik wat je kunt doen om het spoor dat je altijd volgde los te laten en hoe je kunt gaan kiezen voor een eigen spoor. Ik legde daarbij uit hoe afstand nemen voor je kan werken en dat het inzicht krijgen in wat jij doet in het contact met de ander (die jou zo in dat wringende spoor lijkt te houden), maakt dat je verantwoording gaat nemen voor je eigen situatie. Hét ingrediënt dat je nodig hebt om tot je eigen spoor te gaan komen.

Hoe jouw eigen spoor een feit wordt.

In dit artikel ga ik verder in op wat je eraan kunt doen, wat er nodig is om, wanneer jij je eigen spoor gevonden hebt, deze vanuit je hart en zonder angst te volgen.

Lees meer op vrouw en passie 

Deze berichten vind je vast ook leuk

Geen reactie’s

Laat een bericht achter