Online workshop ‘Hoe jij altijd de weg weer terugvindt naar jezelf’ – FellerLicht

En hoe jij ondanks alles dicht bij jezelf kunt blijven.

 

22 april 10:00-11:30u.

 

Wat gaaf dat jij interesse hebt in de gratis Fellerlicht workshop ‘Hoe jij altijd de weg weer terugvindt naar jezelf!’

Welkom op deze pagina, hier krijg je eerst nog even wat meer informatie en voltooi je vervolgens jouw aanmelding (iets verder naar onder hier op deze pagina).

De workshop ‘Hoe jij altijd de weg weer terugvindt naar jezelf!’  op donderdag 22 april van 10:00u.-11:30u. is een onderdeel van Fellerlicht. Feller Licht is een initiatief van Josje Feller. Het is een platform met als doel om kennis met elkaar te delen vanuit het pay it forward principe. Er is zoveel wijsheid en kennis om met elkaar te delen van waaruit we met elkaar kunnen verbinden en groeien.

En dat is niet alleen voor vrouwen, in tegendeel. Het gaat over mensen, mannen en vrouwen. En het gaat over mensen die willen groeien en bewust in het leven staan.

 

De workshop – jouw moment!

Het wordt een mooie en krachtige workshop waarin je recht naar je kern gaat, waarin je ontdekt wat je al langere tijd wilt weten en nodig hebt om verder te kunnen gaan in je proces. Het is echt een moment voor jezelf.

 

Bevestig hier je aanmelding

Klik hier om je aan te melden, ga naar het vakje ‘anders’ en vermeld dat je je aan wilt melden voor de Fellerlicht workshop ‘Hoe jij altijd de weg weer terugvindt naar jezelf’.

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je een persoonlijke bevestiging per mail, met daarin de inhoudelijke uitleg en de link naar de zoom-meeting. Ik stel je ook een paar vragen zodat je helemaal voorbereid naar jouw kern kan gaan! 

 

Interactieve workshop

In deze workshop deel ik mijn inzichten met je. Want wat doet een tegenslag nu precies met je? Wat gebeurt er in je lijf en hoe reageer je daarop? Waarom reageer je elke keer weer op dezelfde manier ook al neem je je steeds weer voor het anders te doen? Wat heeft dit alles te maken met jezelf kunnen zijn? En welke donkere kanten in jouzelf zijn nodig om te gaan zien? En wat kun je dan het beste doen met die donkere kanten?

In deze workshop ontdek je hoe je een tegenslag de baas kunt blijven, juist vanuit je ware en zuivere zelf. Met andere woorden, hoe je ondanks alles wat er op je pad komt aan uitdagingen, moeilijke momenten en ervaringen, toch dicht bij jezelf kunt blijven, jezelf kunt zijn en reageren op een manier zoals je wilt zijn.

Ik deel mijn ervaringen en inzichten met je, gedichten die je raken en in beweging zetten richting je eigen kern. Het zal je duidelijk worden hoe je zelf de stap kunt zetten dichter richting je eigen geluk al zit je ergens middenin wat te groot voelt. Ik neem je mee naar hoe je kunt leven vanuit wie zelf echt bent, vanuit je verlangen en je pure zuivere zijn.

Tot snel bij de workshop!

Liefs, Nadine

 

Ik geef Nadine Carter toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor het toesturen van een toegangslink voor de gratis Fellerlicht workshop en het regelmatig sturen van tips en informatie in een nieuwsbrief of het doen van aanbiedingen. Je gegevens worden verwerkt volgens de agv (die vind je hier) en voor de nieuwsbrief kun je je altijd weer uitschrijven.

 

Deze berichten vind je vast ook leuk

Geen reactie’s

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.