– Een boost voor je relatie in Frankrijk –

 

Dansen in de regen!

De liefde is niet iets wat als zomaar vanzelf gaat, al heb je het nog zo leuk samen, het blijft echt hard werken. Hoe trotseren jullie een flinke regenbui samen? Waar vinden jullie elkaar? Hoe gaan jullie om met zwaar weer in de liefde? Hebben jullie zicht op de patronen die steeds weer terugkeren en waar je samen last van kunt hebben?

Elke verbinding, elke vorm van liefde kent momenten van pijn, plezier, tegenslag, geluk en verdriet. De wijze hoe je daarmee omgaat maakt dat je kunt groeien samen of niet.

Wanneer dit bij jullie wat minder gemakkelijk is, dan ervaren jullie waarschijnlijk dat er te veel pijn tussen jullie en de liefde in zit en dat je elkaar sneller raakt dan je wilt.

De ultieme vorm van liefde is elkaar kunnen blijven zien en voelen juist op de moeilijke momenten, samen dansen in de regen dus. Wil je weten wat het voor jullie zo lastig maakt om samen te kunnen dansen in de regen? Wil je weten wat elkaars kwaliteiten zijn, waar jullie plezier zit en hoe je dat kunt inzetten om het samen weer leuk te hebben?

Wil je zicht krijgen op je eigen, elkaars en jullie gezamenlijke patronen, zodat je die voortaan bij elkaar kunt herkennen? Dit maakt dat er compassie zal ontstaan tussen jullie en dat verandert ruzie in effectieve communicatie. Is het tijd voor jullie liefde?

Kom dan naar het relatie verdiepingsweekend in Frankrijk 12-15 juni 2020.

Ivm het Coronovirus is niet helder of deze datum kan blijven staan.

 

 

Door samen naar dit weekend te komen zet je een eerste stap richting jullie oorspronkelijke liefde.

 

Stap even uit de dagelijkse beslommeringen, rollen en alle to do’s en ga samen even op reis, letterlijk en figuurlijk. In dit weekend ga je samen, in een kleine groep aan de slag met jullie liefde. Hard werken wordt afgewisseld met wandelen in de natuur, lol, rust en heerlijk eten. Een paar dagen in een fantastische omgeving, in de verdieping en de vertraging om daarna samen te kunnen versnellen. In het harde werken ga je aan de slag met het (h)erkennen van jullie liefdestalen, creëren jullie een taal om elkaars verschillen weer te begrijpen en oprecht te waarderen en duiken jullie alleen en samen in oude patronen om deze te kunnen doorbreken.

Kortom een uniek weekend om in korte tijd een fundamentele boost te geven aan jullie relatie. Door de afwisseling in werkvormen, verdiepende opdrachten, veel luchtigheid, de omgeving en de groep, kom je samen tot DE gesprekken waar het echt over mag gaan. Een ervaring die je de rest van je leven meeneemt. Dit proces wordt door ons op een vakkundige, liefdevolle, luchtige en doelgerichte wijze gefaciliteerd. Er wordt voor jullie gekookt, elke dag staan er 3 maaltijd klaar die met liefde verzorgd zijn door de Nederlandse eigenaren van Saint Dominique. Je mag dus echt even alleen met jezelf en met elkaar bezig zijn, verder niks. 

 

Meld je hier aan of neem contact op voor meer informatie.

 

Avond van aankomst:

Naast even landen op deze prachtige locatie en het kennismaken met elkaar gaan we aan de slag met jullie eigen liefdestaal. Hoe ziet deze communicatie er bij jullie uit. Waar zitten de overeenkomsten en waar zitten de verschillen.

 

 

Dag 1:

Op deze dag duiken we in de onderlinge verschillen. Waarbij we ook direct gebruik maken van de verschillen in de groep. Vanuit de kennis van Human Dynamics, ga je op een ervaringsgerichte manier aan de slag, waarmee zichtbare en niet direct zichtbare verschillen tussen jezelf en anderen te (h)erkennen en te duiden zijn. Je wordt tot nadenken gezet over het verschil tussen de eigen natuurlijke kwaliteiten en de aangeleerde vaardigheden die daar in de loop van de jaren bij zijn gekomen. We creëren een waardenvrije, gezamenlijke taal om deze verschillen te kunnen onderzoeken. Je hebt duidelijk wat jullie onderlinge fundamentele verschillen zijn en hebt praktische handvatten om hier ruimte aan te kunnen geven. Uiteraard maken we op deze dag ook gebruik van de kracht van de natuur.

 

www.nadinecarter.nl

 

Dag 2:

Je bent zelf de sleutel naar het geluk in de liefde. Daarom is het nodig dat je jezelf goed kent, dat je weet waar jij in geraakt wordt steeds, wat je oude patronen zijn en vooral ook, waar die vandaan komen. Doordat je dit samen doet en naar elkaar luistert, leer je elkaar echt op een diep niveau kennen. Je beseft waar de ander vandaan komt. Je krijgt compassie voor het gedrag wat je eerst steeds frustreerde. Je leert in deze dag een andere manier van kijken naar een lastige situatie, iets waarin je zelf geraakt wordt. Deze situatie maakt dat je altijd kunt onderzoeken wat er nu speelt bij jezelf en dat is de oplossing voor het conflict. Je onderzoekt niet het alleen maar je leert ook in een meditatie hoe je de pijn kunt verzachten die je hierin tegenkomt. Het is een tool die je thuis altijd kunt doen.

 

 

Afsluiting:

Dit is de dag van de reflectie, het laten samenkomen van de overeenkomsten en het overbruggen van de verschillen. Het moment om de inzichten voor jezelf en elkaar zichtbaar en concreet te maken. Zodat jullie met een waardevol, concreet en inspirerend handvat naar huis gaan.

 

Terugkomdag:

Deze dag gebruiken we zoals een terugkomdag bedoeld is. Dit is het moment om terug te blikken op de afgelopen periode. Afspraken aan te scherpen. Vernieuwde inzichten op te doen en vooruit te kijken naar de toekomst.

 

 

Wanneer:

Vrijdag 12 juni – Maandag 15 juni 2020

Meld je hier aan of neem contact op voor meer informatie.

 

Locatie:

Saint – Dominique, Saint Mesmin in FRANKRIJK

 

 

Inclusief:

  • 3 overnachtingen
  • ontbijt, lunch, diner
  • koffie, thee, fruit, tussendoortjes, drankjes
  • (online) intake met Helga en Nadine
  • een (relatie) gesprek met Helga of Nadine in Frankrijk
  • terugkombijeenkomst in Nederland

 

Exclusief:

Ticket en vervoer ter plaatse (ticketprijzen op dit moment 150 euro retour). Vliegen kan op Bergerac of eventueel Bordeaux.

 

Jullie investering

€ 747,- pp incl. btw

N.B. Voorafgaand aan het weekend plannen we het intake met Helga en Nadine zodat jullie kennis kunnen maken met ons en voelen of dit het juiste is voor jullie. Wij gebruiken de informatie van jullie om het weekend echt op maat te maken.

Meld je hier aan.

We ontvangen je graag! Heb je vragen, wil je eerst even kijken of het wel voor jullie nu het juiste moment is? Neem dan contact met ons op. Hier vind je meer informatie over de locatie in Frankrijk. 

 

 

 

Wie zijn wij?

Nadine

Ik ben lichaamsgericht en relatietherapeut. Ik geloof dat je zelf de sleutel bent naar het geluk in de liefde, in elke verbinding.
Werken met mij is life changing. Wanneer je vast loopt, voelt dat je niet jezelf kunt zijn in je leven of relatie dan help ik je dwars door de pijn heen om zo tot je eigen kern te komen. 
Dat maakt dat je oude patronen blijvend kunt veranderen waardoor je vanuit je verlangen gaat leven. Je ervaart dat de pijn is niet te groot is en dat je aankunt wat er op je pad komt.  Je wordt weer zoals je bedoeld bent te zijn en daardoor wordt het weer leuk met de mensen om je heen en in de liefde.
www.nadinecarter.nl

 

Helga

Ik ben leiderschapscoach (of verandercoach, changecoach) en teamcoach. Ik geloof niet in grote veranderingen, wel in kleine stappen die tot grote veranderingen leiden. Ik hou ervan om mensen te inspireren met nieuwe inzichten zodat ze hun eigen blijvende veranderingen kunnen creëeren.
Dit betekent oa soms verbinden met de pijn, soms praktische handvatten, soms het verder ontwikkelen van talent, altijd voorzien van de nodige luchtigheid. Met als belangrijkste doel het doorbreken van patronen om zelf deze blijvende verandering te creëren. 
Is het tijd voor jullie liefde?
Kan jullie relatie een effectieve boost gebruiken om het samen weer leuk te hebben? En wil je dit alles in een ontspannen en rustgevende sfeer realiseren? Kom dan naar het relatie verdiepingsweekend ‘Dansen in de regen’. Meld je hier aan.

Deze berichten vind je vast ook leuk

Geen reactie’s

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.