Opnieuw weer verbinden – kort en krachtig voor jullie liefde

BeeldbankNadineFiguranten-0649

‘Opnieuw weer verbinden, omdat de liefde nog zo voelbaar is en jullie om elkaar geven. Omdat je het zelf waard bent!

Samenwerken aan herstel

Wanneer je voelt dat het tijd is om opnieuw te verbinden met elkaar, ga je samen werken aan jullie herstel. Waarschijnlijk gaat het dan nu ook even niet zo heel goed  met jullie. Maar is het zo dat jullie nog wel met elkaar kunnen praten? Want opnieuw met elkaar verbinden is iets anders dan echt intensief moeten werken aan jullie liefde. Wanneer het zo is dat jullie, ondanks alle moeilijkheden die jullie mogelijk ervaren in jullie relatie (of ook gewoon het dagelijks leven), wel blijven proberen om met elkaar te praten, dan is dit traject iets voor jullie. Dat gaat misschien niet altijd even goed en soms is er ook echt wel ruzie, maar de intentie om het steeds weer met elkaar op te willen lossen is er nog wel.

 

Verbinden met elkaar

Een belangrijk aspect in een relatie is in verbinding zijn met de ander, zowel door te weten waar de ander mee bezig als via intimiteit. Wellicht weet je niet meer zo goed waar de ander mee bezig is, wat de ander echt voelt. De drukte en alle beslommeringen van de dag maken wellicht dat jullie elkaar niet altijd meer goed volgen. Dat kan dan soms wel voelen alsof je een beetje uit elkaar groeit. Trubbels en/of zorgen om de kinderen, stapelen zich nu misschien al wel wat op. Intimiteit en/of seksualiteit kan onder druk staan of (tijdelijk) afnemen.

Af en toe een keer ruzie is helemaal niet erg, dat is juist goed zelfs, omdat je daarmee namelijk laat zien dat iets niet gaat zoals je wilt en je voor jezelf of elkaar wilt strijden. Boosheid is een gezonde emotie met een enorme creatiekracht wanneer deze goed wordt ingezet. Maar wanneer een stel te veel ruzie heeft, loert de eenzaamheid om de hoek. Hoe is dat bij jullie? Klopt het dat jullie misschien wel af en toe net wat te veel ruzie hebben, maar de ruzies wel nog opgelost krijgen met elkaar omdat jullie nog praten samen?

Bij stellen waar dit al wat langer duurt of waarbij het al wat langer misgaat, wordt praten lastiger en dus ook het samen oplossen. Je kunt dan voelen de verbinding met elkaar kwijt te raken. Pijnlijk en verdrietig is dat. Klopt het dat jullie nog niet zo ver zijn? Of voel je dat je toch al wel op weg bent daarnaartoe, maar is opgeven voor jullie geen optie? Voel je je verantwoordelijk voor jezelf en voor het oplossen van wat er nu speelt?

Weet dat jij de sleutel bent naar het geluk van jullie liefde.

Samenwerken aan jullie liefde en aan jezelf

In het traject ‘Opnieuw weer verbinden l samenwerken aan jullie liefde’ ga je je samen met elkaar in gesprek maar doe je ook je eigen werk. Je bent zelf namelijk de sleutel naar het geluk van je relatie. Wanneer je geraakt wordt door je partner, dan zegt dat iets over wat er bij jou speelt. In gesprekken met elkaar onderzoek je welke patronen jullie allebei de relatie binnenbrengen, maar in het werken aan jezelf doorbreek je deze in een persoonlijk traject waarbij je start met een video analyse en vervolgens lichaamswerk doet. Hier lees je er meer over.

 

Jullie investering:

Wat er precies nodig is en hoeveel tijd het gaat kosten, dat kan ik zo natuurlijk niet zeggen, daarvoor ken ik jullie situatie niet. Er is wel een minimum waar we mee starten. Om beweging en verandering te creëren in een relatie is in ieder geval een traject nodig van 5 sessies per persoon en 3 partnergesprekken. In een periode van 3-5 maanden kun je al best heel veel doen. Uiteraard kan ik het natuurlijk pas echt goed aangeven als we met elkaar een vrijblijvend gesprek gehad hebben.

Bij het traject ‘Opnieuw weer verbinden l samenwerken aan herstel’ ga ik uit van het volgende tijdsbestek en investering:

  • 5 sessies p.p. en 3 partnergesprekken: € 2275,00 ( € 175,00 per sessie)

Voel je dat er meer nodig is? Dan kun je ook kiezen voor het het volgende traject, dat hoort bij een relatie dat vraagt om intensief herstellen, daar lees je hier meer over. 

  • 10 sessies p.p. en 5 partnergesprekken € 4125,00 ( € 165,00 per sessie)

Indien je van te voren al voelt dat er meer nodig is dan de 5 sessies, dan is het slimmer om voor de 10 sessies te kiezen. Is er dan nog meer nodig, dan blijft het tarief hetzelfde, en kun je steeds losse sessies bijboeken. Je hoeft niet nogmaals een 2e traject af te nemen van 10 sessies of verplicht een traject dan van 5 sessies.

 

Gratis kennismakingsgesprek:

Wil je eerst graag (gratis en vrijblijvend) kennismaken? Dat kan, want ook al kom je maar voor een paar gesprekken, er moet een fijne basis van vertrouwen zijn, een juiste klik om open en eerlijk te kunnen zijn.

‘Je wordt weer de partner die je graag wilt zijn!’

Denken in mogelijkheden

‘Ik lijk steeds meer te kunnen denken in mogelijkheden en oplossingen, waardoor er met anderen een prettiger samenspel kan ontstaan. De machtsstrijd waar ik me regelmatig in bevond is ver naar de achtergrond aan het raken en ook mijn dochter heeft nog nauwelijks woede uitbarstingen.’ (Vrouw)

Intens begrip

‘Nadine is in staat om een emotioneel veilige omgeving te creëren, waardoor ik mezelf durfde toe te staan in de spiegel te gaan leren kijken. Oordelen over wat je gevoel is en of waar het vandaan komt, komt niet in haar woordenboek voor. Zij heeft een intens begrip over hoe bepaalde processen tot stand zijn gekomen en weet je te ondersteunen dit in het juiste perspectief te plaatsen.’ (vrouw)

Nadine daagt me uit

‘Toen ik Nadine leerde kennen was ik een beetje sceptisch vanwege haar leeftijd. Zo’n jonge vrouw nog! Maar zij was precies de juiste persoon voor mij. Ze daagt me uit, ik heb vertrouwen in de begeleiding, ze is vakkundig en liefdevol.(vrouw)

Spannend om te gaan

‘De Innerscore sessies waren altijd spannend om aan te gaan. Maar iedere keer weer waren ze verhelderend en gaf het een opluchting om te voelen en te beleven wat je kan en mag laten gaan, dat ik heel goed in staat ben mijn eigen keuzes te maken. Het voelde echt als een grote schoonmaak, dat opruimen.’ (vrouw)

Een betere relatie met mezelf

‘Ik merk dat er in een korte tijd al veel veranderd is. Ik durf meer naar mijn eigen emoties te kijken en ze met meer overtuiging te uiten. Daardoor krijg ik een steeds betere relatie met mezelf, waardoor ik meer innerlijke rust en ruimte ervaar voor de leuke dingen die het leven me biedt. ‘ (vrouw)

Krachtig en zachtaardig

‘Nadine heeft mij met haar krachtige maar zachtaardige persoonlijkheid open ontvangen om mij te leiden bij mijn herstelproces. Zij weet gebruik te maken van haar doortastende vermogen en heeft me de kern van het probleem laten inzien op een dieper niveau. Nadine leert mij mijn oude pijn op te zoeken en te transformeren naar nieuwe zienswijze waardoor ik minder word beïnvloed in het heden door de opgedane ervaringen en emoties uit het verleden.’ (Vrouw)

BeeldbankNadineFiguranten-0165