Inzichten die verschil maken

Thuis op je eigen tempo

Wanneer je voelt dat je vastloopt en hulp nodig hebt, wil je niet altijd meteen in therapie. Het zelf proberen kan soms juist fijn zijn. Soms wil je gewoon eerst die ander beter leren kennen. Dan heb ik voldoende keuze voor je wat je online thuis kunt doen. 

 

Jij en ik weten allebei dat een training niet altijd de oplossing is wanneer er echt veel aan de hand is. Als je kind het echt heel moeilijk heeft ga jij niet eerst even een training doen, dan wil je meteen dat je kind geholpen wordt. Of als de ruzie te hoog oploopt, is een training ook niet het slimste. 

 

En toch wil je soms eerst meer weten, de drempel verlagen, omdat het anders ook niet werkt voor je. En daarom is een online training wel fijn. Eerst even rustig onderzoeken voordat je de diepte in gaat, daar boven op die hoogste duikplank, even alles eerst bekijken en goed ademhalen voordat je echt springt. 

GLINSTERING

Het schittert en het glimt

Het kriebelt en het friemelt


Diep vanbinnen

Komt er iets omhoog

Met een brede glimlach, een vleugje angst

En een beetje schroom.


Het kan daar niet meer blijven

Dan doe ik mezelf en alles om me heen tekort.


Het is tijd

Te luisteren naar het fluisteren

Van de glinstering van mijn ziel


Het is tijd

Ja te zeggen wat gehoord wil worden

Uit: Dansen met je schaduw

online training: BEVRIJD jezelf!

Je beseft dat het tijd is voor jezelf. Je neemt jezelf serieus. Je wilt af van alle ballast die je al veel te lang met je mee zeult. Je bent iemand die wil leren, groeien en veranderen, in het belang van jezelf en de mensen om je heen. Deze training is dan dus echt iets voor jou! Je kunt het met of zonder een uur extra coaching bestellen. 

 

Je investering is € 75,- of voor maar € 100,-  extra inclusief 1 uur persoonlijke coaching. Na betaling ontvang je de training als pdf bestand die je op je eigen tempo doet. Indien je inclusief coaching kiest neem ik contact met je op voor het inplannen van een datum. Is het nu jouw moment?

 

Dit levert de training je op:


online training: samen weer leuk

Is het niet meer zo gezellig thuis? Hebben jullie steeds vaker ruzie? Is het samen ouders zijn af en toe best ingewikkeld en staan de kinderen er soms al tussen? Dan willen jullie een negatieve spiraal vast voorkomen. Meteen in therapie is je een brug te ver? Doe dan mijn online-training ‘Wat jullie kunnen doen om het samen weer leuk te hebben’.

Je investering is € 75,- of voor maar € 100,- extra inclusief 1 uur persoonlijke coaching. Na betaling ontvang je de training als pdf bestand die je op je eigen tempo doet. Indien je inclusief coaching kiest neem ik contact met je op voor het inplannen van een datum. Is het nu jouw moment?

 

 

Dit levert de training jullie op:


online training: wat jij kunt doen om je kind te helpen

Heeft je kind het moeilijk maar weet je niet goed wat er is? Begrijp je je kind niet goed en is er ruzie? Ervaar je dat je bozer op je kind reageert dan je wil? Maar is meteen in therapie je een brug te ver? Doe dan mijn online training ‘Wat jij kunt doen om je kind te helpen’.  

 

Je investering is € 75,- of voor maar € 100,-  extra inclusief 1 uur persoonlijke coaching. Na betaling ontvang je de training als pdf bestand die je op je eigen tempo doet. Indien je inclusief coaching kiest neem ik contact met je op voor het inplannen van een datum. Is het nu jouw moment?

 

Dit levert de training je op:

online programma zo werk jij je drempels weg

Ligt jouw weg vol met rommel, drempels of blokkades? Waardoor jij je eigen weg niet kunt bewandelen? Blijf je je maar aanpassen? En begrijp je niet waarom of hoe je dat anders kunt doen? Dan is het nodig dat je ontdekt wat je patronen zijn die je opgebouwd hebt als kind en je nu zo in de weg zitten, hoe die doorwerken in jouw dagelijks leven en wat er voor nodig is om deze te doorbreken. 

In mijn online programma ontdek je in 6 online live workshops wat je tegenhoudt. Je investering is € 427,- of  € 100,- extra voor een uur persoonlijke coaching.  Doe je mee?

IK BEN ER VOOR JOU OM SAMEN TE ONDERZOEKEN WAT JE NODIG HEBT. KENNISMAKEN MET MIJ IS METEEN RECHT NAAR DE KERN!

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign