Online training: ’Wat jij kunt doen om je kind te helpen’

‘Ik help je in 3 stappen naar rust en liefde in huis.’

 

Kom als ouder weer in je kracht en creëer rust in huis.

Bestaat je eigen tijd uit het voelen hoe moe je bent? Dan is  opvoeden op dit moment een net te grote uitdaging. Je reageert bozer op je kind dan je lief is, omdat je teveel ballen hoog moet houden, het gedrag van je kind je zo raakt, het samen ouders zijn soms zo ingewikkeld is, omdat je zo moe bent en het gewoon even niet meer weet en het even niet meer alleen wilt doen.

Meteen in therapie is je een brug te ver?

Dan is mijn online training ‘Wat jij kunt doen om je kind te helpen’ precies wat je nodig hebt. Hiermee maak je een goed begin zodat jullie thuis weer lekker in je vel zitten, dat er weer rust en liefde in huis komt in plaats van verdriet, frustratie en misschien zelfs wel onmacht.

 

Ja, ik verrijk mezelf meteen met de online training!

 

Wanneer jij interesse hebt in deze online training, dan ben jij vast een ouder die bewust opvoedt en zichzelf wilt ontwikkelen. Het betekent dat je het gedrag van je kind wilt begrijpen, je weer wilt afstemmen op de oorspronkelijke behoeftes en verlangens van je kind.

In mijn online training,  leer je je kind begrijpen en op zo’n manier te kijken naar je kind en zijn gedrag, dat je gaat reageren vanuit compassie. Je komt uít de machtsstrijd en ín je eigen kracht. Je ervaart een andere, meer natuurlijkere manier van opvoeden, die past bij bewust en onvoorwaardelijk opvoeden.  Je krijgt díe inzichten die voor jou en je kind het verschil maken.

 

Je verrijkt jezelf met deze 3 belangrijke pijlers:

  • Je krijgt zicht op de non-verbale signalen van je kind: je wéét wat je kind voelt, ook al heeft jouw kind daar de woorden niet voor.
  • Je begrijpt je kind vanuit de geboorte: je ontdekt de bron van het probleemgedrag én je weet wat je eraan kunt doen.
  • Je krijgt inzicht in je rol als ouder: je ontdekt wat jij kunt doen om je kind te helpen.

In mijn online training ‘Wat jij kunt doen om je kind te helpen’ maak jij je deze 3 pijlers eigen, waardoor je als ouder je kind beter gaat begrijpen en waardoor je anders gaat opvoeden. De emoties van je kind raken minder jouw pijn, je ziet de onderliggende behoeftes en verlangens van je kind. Je krijgt ook meer inzicht in jezelf, in wat er voor jou nodig is om de ouder te worden die je wilt zijn voor je kind.

 

Je investering:

Voor deze training betaal je eenmaling € 57,- en krijg je de training per mail opgestuurd en kun je gebruik maken van ondersteuning per mail of telefoon wanneer het nodig is. 

 

Is dit wat je nu nodig hebt?

Bestel de online training dan nu hier. 

Begripvoller naar het kind

‘Ik heb de cursus als eye-opener gezien. Ik ga na deze cursusdag toch weer met een ander oog naar kinderen kijken. De non-verbale signalen in het gezicht geven een beeld weer /inzicht in  hoe kinderen zich zouden kunnen voelen. Regelmatig loop je tegen irritaties tussen het kind en jezelf aan en hiermee hoop ik meer open te staan en begrip voller te zijn naar het kind. Bedankt voor je andere blik naar kinderen.’ (leerkracht, training non-verbale signalen-onderdeel van training ‘Opvoeden vanuit je innerlijke kracht)

 

Enthousiaste en gepassioneerde therapeute

‘Een hele interessante workshop die mij anders naar kinderen laat kijken. Nadine is een enthousiaste en gepassioneerde therapeute. Duidelijke uitleg en de aandacht bleef gedurende de training stabiel’. (vrouw)

BeeldbankNadinePortret-6767

Recht naar je kern, om weer te worden zoals je bedoeld bent te zijn