Online training bevrijd jezelf
Hier kun je nog meer lezen

inzichten die het verschil maken

Om jezelf te bevrijden is het belangrijk dat je weet wat jou steeds zo belemmert. Waarvan wil je jezelf bevrijden? Weet je dat al? Of weet je alleen dat je soms zo klem zit? Dat je voor je gevoel geen kant op kunt? Ook dan is deze training perfect voor jou, want dat is juist wat je gaat ontdekken.

 

 

In de training ga ik uit van 3 belangrijke pijlers. Je leert een manier van kijken naar jezelf die je steeds zal helpen op momenten dat je iets tegenkomt wat je lastig vindt, gericht op hoe je geboorte en je eerste ervaringen als kind doorwerken in jouw leven nu. 

 

 

Dit levert de training je op:

zo ziet de training eruit

In de online training staan inzichten, opdrachten maar ook gedichten. Gedichten die je raken en verder op weg helpen richting jezelf, je verlangen.

 

 

Je gaat thuis op je eigen tempo aan de slag met je eigen geboorte, je gaat onderzoeken welke boodschappen jij hebt gekregen als kind van je ouders en je leert kijken naar de betekenis van je non-verbale signalen.

zo gaat het in zijn werk

Dit is je investering

Naast tijd, die ik niet kan inschatten voor je vraagt de training om een kleine investering ter kennismaking met mij en mijn visie.

Je zult merken dat je de training beter kunt toepassen indien je er ook echt tijd voor maakt, me-time om jezelf beter te leren kennen, aandacht voor jezelf. 

IK BEN ER VOOR JOU. KENNISMAKEN MET MIJ IS METEEN RECHT NAAR DE KERN!

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign