Online programma 'zo werk jij je drempels weg'
Hier kun je nog meer lezen

ken je drempels

 Het is niet de ander die jou kleinhoudt, maar jouw angst voor je eigen grootsheid.  Het is niet de ander die je tegenhoudt, maar jouw angst voor je innerlijke kracht. 

 

Wat zijn jouw drempels waar je over struikelt en waardoor je niet verder komt? Wat houdt jou tegen?

Jij wilt je eigen weg gaan

Wil jij zo graag je eigen weg gaan, maar weet je niet hoe? Voelt het alsof je door een onzichtbare muur moet breken? Dat snap ik. En ik voel daarbij je frustratie. Je hebt je het zelf namelijk al zo vaak geprobeerd. Ik ken het. Elke keer neem je je weer voor om jezelf niet van tafel te laten vegen, om echt te gaan staan voor jezelf. En toch merk je dat het je niet lukt, of maar een beetje of dat het aanvoelt als steeds maar moeten vechten waardoor je te moe raakt en weer tegen die muur oploopt of hem zelf maar weer optrekt. Te vaak zie ik dan gebeuren: ‘Laat maar, ik ben het toch niet waard’. Dat doet zo’n pijn, maar het kan echt anders. Ja, ook voor jou. Juist voor jou.

Zo leef jij je mooiste leven

Leef jij voluit je waren zelf?

Wanneer je weet waar je vandaan komt, wat de boodschappen zijn die jou gevormd hebben als kind en welke mechanismen je ontwikkeld hebt, dan ga je heel anders kijken naar jezelf en als vanzelf anders handelen, reageren. Dan ga je beetje bij beetje leven vanuit je verlangen en word je wie je bedoeld bent te zijn. Je krijgt compassie voor jezelf, er kan zelfliefde gaan ontstaan van waaruit je jezelf serieus gaat nemen. 

Dit gaan we samen doen:

zo ziet de training eruit

Zes weken  gaan we samen op pad, naar jouw kern. In de eerste workshop (van 6) maken we kennis en wordt het duidelijk waar je tegenaan loopt. Ik laat je meteen zien waar ik vanuit ga: wat creëer jij in je leven op dit moment waardoor dit speelt? Vanaf het begin zal het gaan over eigen leiderschap en verantwoordelijkheid, beiden de brug naar zelfliefde. 

In de tweede workshop krijg je heldere uitleg hoe patronen ontstaan en onderzoek je het bij jezelf. In de workshops erna komen de overige thema’s aanbod: hoe en waarom geboorte doorwerkt, wat er te zien is in non-verbale signalen in een gezicht, hoe je oude kindpijn kunt herkennen en hoe jij jezelf kunt geven wat je nodig hebt en als laatste de rol van jouw lichaam daarin. Uiteindelijk heb je een scala aan inzichten opgedaan en weet je wat jou te doen staat en wat je nog nodig hebt. 

Er is een gesloten Facebookgroep bij waarin je alles kunt delen wat je wilt delen en vragen kunt stellen die je hebt. Zo houden we met elkaar verbinding tussen de meetings in en hou je je proces gaande. Gedurende de zes weken sta jij centraal.   Het is jouw tijd om er voor te zorgen dat er beweging komt in wat al langer vast zit en ik help je daarbij. 

Dit is je investering

Is het tijd om jezelf echt te leren kennen?

Je kunt het programma met of zonder een uur persoonlijke coaching bestellen. In dat uur kun je niet alleen al je vragen stellen, maar help ik je vooral om nog dieper in jezelf te onderzoeken waar jouw patronen vandaan komen. 

Je zult merken dat je de lessen uit het programma beter kunt toepassen voor jezelf en makkelijker herkent in een situatie wat er gebeurt en wat je anders zou moeten doen. 

Start van het programma: 19 januari

6 woensdagavonden 19:00-20:00

 

Er worden worden opnames gemaakt indien je verhindert bent een keer. 

IK BEN ER VOOR JOU. KENNISMAKEN MET MIJ IS METEEN RECHT NAAR DE KERN!

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign