Offline programma 'Van angst naar liefde'
Hier kun je nog meer lezen

De eerste stap naar jezelf

Het is niet de ander die jou kleinhoudt, maar jouw angst voor je eigen grootsheid.  Het is niet de ander die je tegenhoudt, maar jouw angst voor je innerlijke kracht.’ 

Je mooiste leven gaan leven, leven vanuit je verlangen begint met jezelf te zien. Echt zien waar je staat, wie je bent, met alles wat er in jou leeft. Dat is zelfliefde.


Het vraagt best wel wat moed, om deze eerste stap te zetten. Wanneer jij steeds weer angstig bent om jezelf voorop te zetten, om te doen wat voor jou goed is, wanneer je het elke weer probeert maar het lukt niet, dan reik ik je met liefde mijn inzichten aan waarvan ik zeker weet dat ze een verschil voor je gaan maken. De drempel lijkt dan ineens een stuk lager!

Jij wilt je eigen weg gaan

Wil jij zo graag je eigen weg gaan, maar weet je niet hoe? Voelt het alsof je door een onzichtbare muur moet breken? Voel je je klem zitten zitten je angst en je verlangen?

Dat snap ik. En ik voel daarbij je frustratie. Je hebt je het zelf namelijk al zo vaak geprobeerd. Waarom lukt het dan toch niet?

Ik ken het. 
Elke keer neem je je weer voor om jezelf niet van tafel te laten vegen, om echt te gaan staan voor jezelf. En toch merk je dat het je niet lukt, of maar een beetje of dat het aanvoelt als steeds maar moeten vechten waardoor je te moe raakt en weer tegen die muur oploopt of hem zelf maar weer optrekt. 

T
e vaak zie ik dan gebeuren: ‘Laat maar, ik ben het toch niet waard’. Dat doet zo’n pijn, maar het kan echt anders. 

Ja, ook voor jou. Juist voor jou.

Zo leef jij je mooiste leven

Leef jij voluit je ware zelf?


Wanneer je weet waar je vandaan komt, wat de boodschappen zijn die jou gevormd hebben als kind en welke mechanismen je ontwikkeld hebt, dan ga je heel anders kijken naar jezelf en als vanzelf anders handelen, reageren. Dan ga je beetje bij beetje leven vanuit je verlangen en word je wie je bedoeld bent te zijn. 
Je krijgt compassie voor jezelf, er ontstaat zelfliefde van waaruit je jezelf serieus gaat nemen.
 


Dit gaan we samen doen:

zo ziet de training eruit

Twaalf weken gaan we samen op pad, met eens per veertien dagen een live workshop. We gaan daarin elke keer recht naar jouw kern.


In de eerste workshop (van 5) maken we kennis en wordt het duidelijk waar je tegenaan loopt. Ik laat je meteen zien waar ik vanuit ga: wat creëer jij in je leven op dit moment waardoor dit speelt? Vanaf het begin zal het gaan over eigen leiderschap en verantwoordelijkheid, beiden de brug naar zelfliefde. Je krijgt ook meteen heldere uitleg hoe patronen ontstaan en je onderzoekt het je bij jezelf.

In de workshops erna komen de overige thema’s aanbod: hoe en waarom geboorte doorwerkt in jouw leven als een blauwdruk, wat er te zien is in jouw non-verbale signalen in je gezicht, hoe je oude kindpijn kunt herkennen, hoe jij jezelf kunt geven wat je nodig hebt en als laatste de rol van jouw lichaam daarin. Uiteindelijk heb je een scala aan inzichten opgedaan en weet je wat jou te doen staat en wat je nog nodig hebt. 

Er is een gesloten Facebookgroep bij waarin je alles kunt delen wat je wilt delen en vragen kunt stellen die je hebt. Zo houden we met elkaar verbinding tussen de meetings in en hou je je proces gaande. Gedurende de training sta jij centraal.

Is het tijd voor jou om er voor te zorgen dat er beweging komt in iets wat al langer vast zit? Is het tijd om van angst naar liefde te gaan? Met liefde help ik je daarbij. 

Dit is je investering

Is het tijd om jezelf echt te leren kennen?

Je kunt het programma met of zonder een uur persoonlijke coaching bestellen. In dat uur kun je niet alleen al je vragen stellen, maar help ik je vooral om nog dieper in jezelf te onderzoeken waar jouw patronen vandaan komen. 

Je zult merken dat je de lessen uit het programma beter kunt toepassen voor jezelf en makkelijker herkent in een situatie wat er gebeurt en wat je anders zou moeten doen. 

Module 1:
Ontstaan van oude patronen en hoe je die herkent bij jezelf. Oppakken van singnalen in je lichaam. 


Module 2:
Een traumatische geboorte werkt door in je leven nu. Wat kun je ervan leren en wat kun je daaraan doen?


Module 3:
De non-verbale signalen in je gezicht laten zien welke patronen je ontwikkeld hebt. Het is de meest zuivere manier om naar jezelf te kijken.


Module 4:
Hoe kun jij jezelf geven wat je nodig hebt? Wat houdt je tegen, welke belemmerende overtuigingen zitten er in de weg? Waar verlang je naar?


Module 5:

De rol van jouw lichaam in het leven van je mooiste leven-patronen doorbreken. Kijken waar je nu staat en wat je verder nog nodig hebt. 

IK BEN ER VOOR JOU. KENNISMAKEN MET MIJ IS METEEN RECHT NAAR DE KERN!

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign