Nadine Carter

Nadine-6610oogaangepast

‘Van het leven kun je mooie dingen leren.

Je doet ervaringen op, leert en groeit. Ze maken je sterker, brengen jou weer terug bij je kern, zoals je bedoeld bent te zijn.’

Het heeft even geduurd voordat ik dit zo kon zien. Voordat ik dankbaar kon zijn voor de moeilijke dingen die op mijn pad kwamen, voordat ik zonder oordeel kon waarderen wat het leven mij te bieden had. Dit is de manier hoe ik in het leven wil staan, de enige manier die voor mij werkt. Een uitdaging die ik graag aanga. Ik word wel eens ‘een powervrouw op hakken’ genoemd.

Met veel passie doe ik wat ik doe. Ik heb echt mijn hart gevolgd waardoor ik anderen kan geven wat ze nodig hebben om ook in verbinding met hun verlangen te komen. Met alle liefde die ik in me heb, help ik ouders zodat de kinderen van nu op kunnen groeien tot evenwichtige en sterke volwassenen, die in verbinding zijn met zichzelf en de ander.

In mijn bagage van kennis zitten onder andere cursussen bij het Rino gericht op gezinsdiagnostiek en opvoedondersteuning. Aan de Interactie Academie in Antwerpen volgde ik de systeemtheoretische opleiding ‘ontwikkelingsbegeleiding en opvoedondersteuning’ (2007-2008). Een mooie opstap naar de 5 jarige opleiding tot Innerscore therapeut die ik in 2013 afrondde.

Om een goede therapeut te zijn en te blijven, werk ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling, waardoor mijn wijsheid, intuïtie, zuiverheid en kracht groeien. Dat maakt me tot een therapeut die in staat is om op diep niveau in te voelen wat jij nodig hebt. Het is mijn kwaliteit om liefdevol maar toch heel doeltreffend snel tot de kern te komen zodat je op effectieve wijze kunt doen wat er nodig is.

Het is mijn passie om  je te helpen je authentieke ik weer terug te vinden. Je wordt weer de ouder die je graag wilt zijn, je wordt simpelweg weer een leuker mens en daarmee ouder voor je kind.

En daar doe ik het voor, voor jou en je kind. Zodat je weer wordt zoals je bedoeld bent te zijn.

www.nadinecarter.nl

Weer worden zoals je bedoeld bent te zijn