Nadine Carter

www.nadinecarter.nl

‘Van het leven kun je mooie dingen leren.

Je doet ervaringen op, leert en groeit. Ze maken je sterker, brengen jou weer terug bij je kern, zoals je bedoeld bent te zijn.’

Wie ik ben?

Gewoon ook iemand die ergens op haar pad staat in het leven, niets anders dan jij. Ik ben iemand die alle kanten opzoekt in het leven. Ik ga buiten mijn comfortzone om te groeien en te ontwikkelen. Ik ben iemand die graag wil leren. Ik voel de rauwe kanten van het leven, de zachte. Ik ben iemand die ergens vol voor gaat en ook zacht kan zijn, liefdevol. Ik heb veel te geven en zorg ook goed voor mezelf. Niet altijd, net als jij, maar ik herken mijn patronen en oude overtuigingen. Ik heb ook een geweldige man, we spreken dezelfde taal dus ik word wel eens teruggefloten. Veel ruzie hebben we niet meer, daar zijn we doorgeen gegaan. Ik weet dus wel erg veel van ruzie en wat er nodig is om echt dichter bij elkaar te komen. We hebben ook een prachtige zoon, een geweldig kind dat zijn eigen weg aan het bewandelen is.

Ik ben er ook niet zomaar gekomen, ben nog steeds onderweg.

Denk nou niet dat bij ons alles gemakkelijk verloopt, want hoe meer je leeft vanuit je hart en dus hoe zuiverder je bent, hoe meer uitdagingen je steeds op je pad krijgt. Maar waar het om gaat is dat je voelt het aan te kunnen, dat je kunt dragen wat er op je af komt. Dat is vaak niet zo wanneer je (nog) overspoeld raakt door al je oude pijn en overtuigingen. Maar je groeit er naartoe; hoe meer je opruimt, hoe beter dat je lukt.

Mijn verhaal, een verhaal over stoppen met aanpassen.

Mijn verhaal gaat over werkelijk mezelf worden, echt niet meer aanpassen maar mijn leven leven zoals het voor mij bedoeld is. Echt terug naar mezelf, mijn eigen diepe kern. Daar ligt mijn wijsheid, mijn kennis. Daar is de vrouw zoals ik bedoeld ben, zoals ik wil zijn. Gewoon zijn. Soms ben ik er helemaal. Soms dient er zich iets nieuws aan om een laag dieper te mogen komen en ben ik er weer bijna. En ik ben er voor jou, om jou te begeleiden op jouw pad.

En dat is nu precies mijn missie, jou te laten voelen dat je dwars door de pijn heen kunt omdat je sterk genoeg bent. Met jou meewandelen op je pad, je jouw kracht te laten ontdekken zodat je zelf kunt dragen wat je te dragen hebt en zo ook dichter bij jezelf uitkomt en gaat leven vanuit je kern. Samen de diepte in gaan zodat ook jij kan worden zoals je bedoeld bent te zijn. En ik ben er graag voor je. Of je nu voor jezelf komt, jullie liefde of jullie kind.

‘Maar de weg die ik ga, moet ik aanhouden; als ik niets doe, als ik niet studeer, als ik niet zoek, ben ik verloren.’ – Vincent van Gogh

Ik studeer al zolang het kan, omdat ik wil leren, groeien en mezelf ontwikkelen. Studeren legt een stevige bodem onder mijn intuïtie. Het maakt dat ik de therapeut ben die ik nu ben. Vanuit al mijn kennis en wijsheid heb ik een unieke manier van werken gecreëerd die nog steeds in ontwikkeling is.

Ik kan me voorstellen dat je graag wilt weten wat ik dan allemaal gestudeerd heb zodat je dan ook op dat vlak weet wie je tegenover je krijgt. Het is nogal veel, dus ik doe het even kort, bel me maar als je meer wilt weten.

Ik heb dramatherapie gestudeerd, heb jarenlang met kinderen gewerkt in mijn eigen praktijk. Ik heb een eigen verhalenmethode ontwikkeld waarin ik les heb gegeven op de H.A.N. Ik heb allerlei cursussen gedaan op het gebied van ouderbegeleiding en opvoedondersteuning bij het Rino en een 2 jarige systeemtheoretische opleiding aan de Interactie academie in Antwerpen. Ik ben de 4 jarige post-hbo opleiding gedaan tot Innerscoretherapeut, waar non-verbale video analyse en lichaamsgerichte psychotherapie onder vallen, aan het Innerscore instituut. Ik heb ook iets met familie-opstellingen gedaan wat me heel veel opgeleverd heeft. En oh ja, ik ben ook nog gediplomeerd ski-juf. Alles zit in mij inmiddels. Tel hier mijn intuïtie (die ik inmiddels verder ontwikkel via energetische coaching) en mijn eigen zijn bij op en je krijgt een manier van werken die uniek is en echt life changing, daar zorg ik samen met jou wel voor. Want dat ben je waard.

Sinds kort ben ik trots lid van het Fellerlicht platform. Samen met 20 andere powervrouwen geven we maandelijks gratis workshops of events (nu online) vanuit het pay it forward principe. Hier vind je alle informatie over de gave workshops die er maandelijks gegeven worden.

En wie ben jij? Jezelf, diegene die je graag wilt zijn?

www.nadinecarter.nl

Recht naar je kern, om weer te worden zoals je bedoeld bent te zijn