Alles voor jullie kind
Mijn werkwijze

EEN UNIEKE VORM VAN KINDERTHERAPIE

Jij en je kind doen het samen

Ik werk met 3 belangrijke sleutels gericht op het begrijpen van onderliggende behoeftes en verlangens van je kind en zijn gedrag waardoor er compassie ontstaat en er weer ruimte gemaakt wordt voor opnieuw en anders verbinden.

 

Deze pijlers, gericht op geboorte, non-verbale signalen en jouw eigen invloed,  komen terug in elk aanbod voor  jullie kind.

 

Als ouder heb je een belangrijk aandeel in hoe de dingen gaan met je kind en daarom is kindertherapie bij mij altijd in samenwerking met ouders. Niet alleen in het kader van ouderbegeleiding, maar indien nodig ga je ook met jezelf aan de slag via lichaamswerk omdat jij de sleutel bent naar het geluk van je kind. Je kind blijft namelijk struikelen over jouw brokstukken totdat je ze zelf opraapt. 

wat ben je stil

Mijn kleintje lief, wat ben je stil

En soms zo boos

Op jezelf en de rest

 

 

Mijn grote kleine liefde

Wat zou ik toch graag

Alles van je overnemen

 

 

Zodat jij vrij

En ongedwongen

De wereld in kan

Kan springen, dansen, rennen en vliegen

Over je eigen paden

 

 

Mijn kleine mini-me

Neem je tijd om jouw weg te vinden

We helpen je erbij

En ondertussen vind ik mijn eigen weg

Voor jou en ons

Je geboorte is je blauwdruk voor het leven. Het is je eerste prestatie  en wanneer die traumatisch verloopt, ontwikkel je al meteen je eerste overlevingsstrategie.

 

Waarom een geboorte analyse?

Veel dingen waar je last van hebt in je leven zijn zonder dat je het weet terug te leiden naar je geboorte. Wanneer een kind (maar ook volwassene) iets meemaakt wat lijkt op zijn geboorte, dan zet het lichaam automatisch de toen bedachte strategie in met als gevolg onbegrip vanuit de omgeving. Een kind voelt zich dan niet gehoord in zijn onderliggende emoties en verlangens.

 

Dit levert het jullie op:

Je leert wat het effect is van de geboorte op het gedrag van je kind. Je weet wat zijn onderliggende gevoelens en behoeften zijn. Je kind voelt zich gezien en begrepen en kan meer ontspannen op moeilijke momenten. Er komt rust. Je krijgt ook zicht op je eigen geboorte en jouw handelen om zo je kind beter te helpen. De analyse kost je € 225,-.

 

Ik wil nog meer weten over een geboorte analyse.

 

Kijken in het koppie van je kind is weten wat hij voelt

Een video analyse van het gezicht van je kind is een traject van 3 consulten waardoor je eindelijk ziet en weet wat hij werkelijk voelt.

 

Waarom een video analyse van je kind

Omdat je kind zich niet goed kan of durft te uiten en hij daardoor fysieke klachten zoals buikpijn of slecht slapen ontwikkelt. Je weet dan wel dat er iets is, maar nog steeds niet wat. Of je kind ontploft juist om het minste of geringste, waardoor je steeds bezig met het hanteren van conflicten in plaats van met wat er werkelijk aan de hand is.

 

Dit levert het op:

Je ontdekt wat je kind werkelijk voelt, hoe hij daarmee omgaat en hoe de verbinding is met jullie. Zijn overlevingsstrategieën worden dus helder en je ontdekt welke hij van jou heeft overgenomen. Dat is goud waard! Je weet precies wat je kunt doen om je kind te helpen. Je investering is € 747,- voor de opname in de praktijk, de analyse en een evaluatiegesprek.

 

Ik wil nog meer lezen over deze methode.

 

KINDERTHERAPIE WAARDOOR JE KIND WEER KIND KAN ZIJN

In een 6 maanden traject krijgt je kind therapie en ga je zelf aan de slag. Je kind zit weer lekker in zijn vel zit en is weer zichzelf.  En niet te vergeten: samen weer fijn ouders is zijn is goud waard.

 

Waarom kindertherapie, ieder kind heeft toch wel wat?

Dat klopt, maar niet ieder kind kan er goed mee omgaan. Soms heb je al veel geprobeerd zonder het gewenste resultaat. Of gaat het thuis niet goed, draag jij als ouder nog teveel ballast van jezelf als kind. Kinderen voelen dat. Ze gaan dragen voor jou wat te zwaar is en komen zo niet aan zichzelf toe. Daarom werk ik samen met ouder én kind, jij bent namelijk de sleutel naar het geluk van je kind. Zowel jullie kind als jullie krijgen dus de juiste hulp. In dit traject zit zowel de geboorte analyse als ‘Kijken in het koppie van je kind’, individuele sessie voor jullie kind en ouderbegeleiding. Een heel voordelig maar zeer effectief traject dus. 

 

Dit levert het jullie op:

Het  gezinsmechanisme wordt helder en verandert. Jullie doorbreken patronen, je kind wordt weer blij. Er is rust in huis. Iedereen kan weer zichzelf zijn en heeft zijn eigen plek gevonden.  In  1 traject van 15 sessies kun je samen ontzettend veel bereiken. Jullie investering is  € 3747,00

 

 Ik wil nog meer lezen over de kindertherapie.

 samen ouders zijn voor jezelf en jullie kind

In 5 sessies de ouder worden die je graag wilt zijn wanneer je met wat opvoedvragen zit en voor rust en regelmaat wilt zorgen, omdat je het samen weer leuk wilt hebben.

 

Waarom zou je kiezen voor ouderbegeleiding?

Omdat je er bijvoorbeeld samen niet uitkomt, ruzie krijgt over de opvoeding en je geraakt wordt door je kind en meer boos bent dan je lief is. Omdat je niet meer goed weet hoe je je kind kunt helpen en ziet dat hij blijft worstelen. Opvoeden kost je teveel energie.

 

Dit levert het jullie op:

Tijdens ouderbegeleiding ontdek je waarom je kind doet wat hij doet, waarom jij daarop reageert zoals je reageert en je leert elkaar beter begrijpen waardoor samen ouders zijn gemakkelijker wordt. Jouw eigen rol en jullie samen als partners komen ook aan bod. Je investering is € 1477,00

 

Ik wil nog meer lezen over deze methode.

 

therapie voor jou waardoor je kind weer zichzelf is

In 10 sessies ben je de ouder die jou kind zo hard nodig heeft, kun jij weer volledig jezelf zijn en is het samen weer leuk.

 

Waarom werken aan mezelf als er ook kindertherapie is?

Ik ga uit van eigen verantwoordelijkheid en bij kinderen neem ik de verantwoordelijkheid van ouders heel serieus. Wat niet hetzelfde is als schuld. Wij hebben als volwassenen te dragen en op te lossen wat van onszelf is. Dat betekent dat ik wanneer ouders komen praten over hun kind altijd kijk wat zij nodig hebben. Een of beiden  ouders starten vaak met lichaamswerk. Vooral bij kleintjes hoeven kinderen dan niet eens in therapie. Wat een ballast valt er daarmee van die schoudertjes af.

 

Dit levert het jullie op:

Je doorbreekt je patronen die jou en je kind zo in de weg zitten. Je wordt de ouder die je graag wilt zijn en leeft weer vanuit je verlangen, kunt eindelijk weer jezelf zijn waardoor je kind die ruimte ook krijgt. Hoe mooi is dat?

Je kunt kiezen voor een traject van 5 sessies (€ 1477,00 ) of 10 sessies (€ 2577,00) afhankelijk van wat je nodig hebt.

 

Je hoeft het niet alleen te doen!

 

Ik wil meer lezen over werken aan mezelf via lichaamswerk. 

 luisterkind: met je kind in gesprek zonder te praten

Op afstand ga ik eenmalig in gesprek met je kind en luister ik naar wat hij te zeggen heeft. Er wordt helder wat er nodig is op dat moment.

 

Wat is een afstemming?

Wanneer je kind de woorden niet heeft is het tijd om op een andere manier te gaan luisteren. Ik ga in gesprek met je kind zonder dat hij daarbij is. Het is maar net wat je graag wilt voor je kind en in dit geval zeker ook wat bij jullie past. Een video-analyse is een helder instrument waarbij je als ouders nauw betrokken bent. Een afstemming is een gesprek met de ziel van je kind op afstand en daar ga je als ouder zelf mee aan de slag. 

 

Dit levert het je op:

Je krijgt de meest zuivere informatie van dat moment, hoe je kind zijn vel zit, waar hij tegen aanloopt en wat hij nodig heeft. Vaak wordt er ook al iets opgelost waardoor je kind zich beter voelt. Je investering is  € 75,-  en voor € 175,- krijg je er een uur coaching bij. Ik wil nog meer lezen over hoe een afstemming werkt. 

eerst zelf? online training voor jullie als ouders

Thuis op je eigen tempo ontdekken wat je kunt doen voor jullie kind via een uitgebreide pdf-training met inzichten en opdrachten.

 

Waarom de online training ‘Wat jij kunt doem om je kind te helpen?

Omdat je de gebruikelijke tips wel kent inmiddels maar niet weet hoe het anders kan. Je weet dat er iets moet veranderen. Je weet ook wel dat alleen een online training niet de volledige oplossing is, maar meteen ouderbegeleiding of je kind in therapie is je gewoon een brug te ver. En daarbij, je kent de therapeut nog niet eens.

 

Dit levert het je op:

Je krijgt  inzichten die het verschil maken én je leert de therapeut kennen. Er komt wat meer rust in huis en je weet beter wat je kind nodig heeft. Je leert anders kijken naar het gedrag van je kind waardoor je vanuit compassie gaat reageren en niet vanuit machteloosheid, je voelt je wat meer in je eigen kracht staan. Mogelijk besef je dat er meer nodig is. De deur staat altijd open voor jullie.  De online training kun je voor € 75,- bestellen en voor € 175,- krijg je er samen een uur coaching bij.

 

Ik wil graag nog meer lezen over de training. 

 

Jullie INVESTERING

Wanneer jullie besloten hebben dat het zover is, heb je een commitment gedaan aan jezelf en elkaar. Ik beloof jullie dat we echt gaan doen wat er voor jullie en jullie liefde nodig is met effectief resultaat. Hoe intensiever het traject, hoe meer je bereikt, hoe meer life changing!

 

Geboorte analyse: € 257,-

Kijken in het koppie van je kind (video analyse en ouderbegelding, inclusief  geboorte analyse): €747,00

Therapie voor je kind:  € 3747,00

Ouderbegeleiding: € 1477,00

Werken aan jezelf:  € 2577,00

Luisterkind afstemming of online training:  € 75,00

Met extra coaching:  € 175,00 

 

Ervaringen van anderen


IK BEN ER VOOR Jullie kind. KENNISMAKEN MET MIJ IS METEEN RECHT NAAR DE KERN!

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign