Luisterkind afstemming
Hier kun je nog meer lezen

ontdek wat jouw kind te vertellen heeft

Een afstemming geeft je op een diepere laag antwoord op vragen waar je al wat langer mee rond loopt. Vragen waar je zelf maar niet uitkomt en je ook niet aan je kind kunt stellen. 

 

Een afstemming is een andere manier om met een kind in gesprek te gaan, zonder dat het kind daarbij hoeft te zijn. Het is maar net wat je graag wilt voor je kind en in dit geval zeker ook wat bij jullie past. Een video-analyse is een helder en concreet instrument waarbij je als ouders nauw betrokken bent. Een afstemming is een gesprek met de ziel van je kind op afstand en daar ga je als ouder zelf mee aan de slag. Zonder woorden weten wat je kind te vertellen heeft met een groot effect.

zo gaat de afstemming in zijn werk

Wanneer ik ga afstemmen zorg ik dat ik een rustig moment creëer voor mezelf. Ik ga zitten en verbind met de persoon die een afstemming wil. Ik check ook altijd even of het het juiste moment is, soms is het even niet en dat respecteer ik. In mij ontstaat een gesprek met jullie kind, ik zie beelden en voel wat jullie kind voelt. Samen krijgen we helder wat er aan de hand is en wordt er daar waar mogelijk ook meteen gedeeltelijk al iets opgelost of in ieder geval in beweging gebracht. Er komt ook vaak iets uit voor jullie als ouders, een wens of verlangen vanuit je kind. Het helpt je dus zeker ook in de verbinding met je kind. Ik ben officieel opgeleid tot Luisterkindwerker.

Dit zijn redenen om een afstemming aan te vragen

Er zijn veel verschillende redenen om een afstemming aan te vragen om te ontdekken wat je kind nodig heeft en om iets in beweging te brengen. Meestal gaat het niet zo lekker met een kind als ouders een afstemming aanvragen.

 

Alles waar je tegenaan loopt kan een reden zijn voor een afstemming. Het gaat erom dat je ergens helderheid over wilt hebben wat je graag verandert ziet.  Dit zijn redenen om een afstemming aan te vragen:

RELATIE EN GEZINSTHERAPIE MET AANDACHT VOOR IEDER INDIVIDU ZODAT JE IN HET SAMENZIJN JE EIGEN PLEK WEER VINDT

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign