Kijken in het het koppie van je kind
Hier kun je nog meer lezen

zonder woorden weten wat jouw kind voelt

‘Ik zie ik zie wat jij niet zegt’. Kinderen hebben vaak de woorden niet voor wat ze voelen of durven zich (nog) niet te uiten, uit angst voor afwijzing of om de ander teveel te belasten. 

 

 

De kracht van deze methode is dat je gaat zien wat je normaal niet ziet door alle drukte van de dag. Je ziet precies zien wat het gezicht van jullie kind te vertellen heeft, wat hij voelt en hoe hij daarmee omgaat. Het is de meest zuivere informatie die je kunt krijgen. Daarbij krijg je zicht op de relatie tussen jou en je kind, de informatie die je nodig hebt om je kind te helpen.

zo ziet de analyse eruit

Een van jullie komt met jullie kind naar de praktijk. Er wordt gestart met het luisteren naar het geboorteverhaal waardoor het systeem van je kind onbewust al aan de slag gaat.

 

Vervolgens maak ik een korte opname van jullie kind en neem daarbij een standaard interview af. De ouder is hierbij verder niet aanwezig, tenzij het voor het kind wel nodig is. Daar wordt altijd rekening mee gehouden

 

Na deze opname komen jullie als ouders op een ander moment  voor de analyse. Beeldje voor beeldje gaan we kijken naar wat jullie kind te vertellen heeft, hoe hij zich voelt en hoe hij daarmee om gaat. 

na een tijdje

Je gaat met heel wat bagage naar huis om mee aan de slag te gaan. Na een afgesproken periode komen jullie nog een keer terug samen voor een oudergesprek om te kijken hoe de analyse heeft doorgewerkt zowel naar jullie als jullie kind. 

Vragen die er nog liggen worden besproken en je krijgt nog meer inzichten mee om zelf mee verder te gaan.

 

Het kan ook zijn dat er in dit gesprek helder wordt dat er meer nodig is voor jullie als ouders of als gezin. Dat wordt dan uiteraard vrijblijvend besproken zodat jullie een weloverwogen keuzen kunnen maken in het belang van jullie gezin.

 

In ieder geval komt er meer rust in huis voor jullie.

 

Dit is jullie investering

Er zijn in totaal 3 contactmomenten: de opname in de praktijk, de analyse (opname bekijken samen) en een evaluatiegesprek.Tussen door is er via mail of telefoon ondersteuning tijdens het traject.

 

 

Je bestelt jullie analyse in de webshop, daarna neem ik contact met je op voor het inplannen van de 3 data.

 

je kind zal zich letterlijk gedragen voelen door jullie tijdens dit traject!

RELATIE EN GEZINSTHERAPIE MET AANDACHT VOOR IEDER INDIVIDU ZODAT JE IN HET SAMENZIJN JE EIGEN PLEK WEER VINDT

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign