Niks doen is geen optie – samen intensief werken aan jullie liefde

BeeldbankNadineFiguranten-0477

‘Jullie liefde is het waard, jullie zijn het waard. Dat is waar herstel begint.’

Niks doen is geen optie – Intensief samenwerken aan herstel

Wanneer je voelt dat niks doen geen optie meer is, dan is er wel iets aan de hand. Dan kan het goed zijn dat jullie (bijna) niet meer praten met elkaar of het wel nog proberen maar steeds vaker ruzie krijgen daardoor. Klopt dat? De meeste stellen vermijden in dit geval dan vaak gevoelige onderwerpen en bespreken alleen nog maar het hoognodige. Boosheid en irritaties stapelen zich op, vaak vanwege een steeds korter lontje en vermoeidheid of machteloosheid.

 

Onbegrip

Wanneer het niet lekker loopt en er  steeds vaker ruzie is,  kan er steeds vaker onbegrip ontstaan. Er is dan weinig ruimte om nog echt te weten of te voelen waar de ander staat. Trubbels en misschien zorgen om de kinderen die waarschijnlijk al tussen jullie in zitten, stapelen zich ook dan op.

 

Ruzie

Af en toe een keer ruzie is helemaal niet erg, dat is juist goed zelfs, omdat je daarmee namelijk laat zien dat iets niet gaat zoals je wilt en je voor jezelf of elkaar wilt strijden. Boosheid is een gezonde emotie met een enorme creatiekracht wanneer deze goed wordt ingezet. Je kunt er veel goede dingen mee bereiken. Maar wanneer een stel te veel ruzie heeft, loert de eenzaamheid om de hoek. Hoe is dat bij jullie? Klopt het dat jullie misschien net te veel of te vaak ruzie hebben, en de ruzies ook niet altijd goed opgelost krijgen met elkaar, terwijl je er wellicht wel echt hard je best voor doet? Ik weet uit eigen ervaring dat dat heel frustrerend kan zijn.

Of voel je misschien soms dat je weg wilt en wilt stoppen met de relatie, maar voel je je dan tegelijkertijd verdrietig als je daarover nadenkt? Dat is dan wel goed nieuws. Of ben je in gedachten al meer weg dan je besefte? En schrik je daarvan? Wil jij of jullie samen eraan gaan werken dat jullie het weer leuk hebben met elkaar? Dat jullie weer gemakkelijker kunnen praten en vaker spontane moment en ervaren en er weer meer intimiteit is?

Bij stellen waar dit al wat langer duurt of waarbij het al wat langer misgaat, wordt praten nog lastiger en dus ook het samen oplossen. Je kunt dan voelen dat je de verbinding met elkaar kwijtraakt.

Is opgeven voor jullie geen optie? Voel je je verantwoordelijk voor jezelf en voor het oplossen van wat er nu speelt?

Dan is het tijd om intensief te gaan samenwerken.

Hoe doe je dat, weer ‘samen partners zijn’?

Wanneer de ruzies dusdanig vaak voorkomen dat er afstand en verwijdering ontstaat, is het fijn als er iemand met jullie meekijkt welke patronen jullie onbewust ontwikkeld hebben. Samen weer partners zijn begint door te verbinden met jezelf, te ontdekken waar jij staat, welke patronen jou in de weg zitten om de partner te kunnen zijn die je zo graag wilt zijn. Hier hoort ook bij dat je mag gaan ontdekken hoe je kunt ontvangen.

Een traject voor je relatie die het verschil maakt!

Samenwerken aan jullie liefde en aan jezelf

In het traject ‘niks doen is geen optie – intensief samenwerken aan jullie liefde’ ga je je samen met elkaar in gesprek maar doe je ook je eigen werk. Je bent zelf namelijk de sleutel naar het geluk van je relatie. Wanneer je geraakt wordt door je partner, dan zegt dat iets over wat er bij jou speelt. In gesprekken met elkaar onderzoek je welke patronen jullie allebei de relatie binnenbrengen, maar in het werken aan jezelf doorbreek je deze. Wanneer er echt sprake is van langdurige ruzie/moeilijkheden of steeds minder goed met elkaar kunnen praten, dan fix je dat niet zomaar even in een paar sessies. Ga dan uit van zeker 5-7 maanden intensief samenwerken met elkaar. Je zult merken dat deze manier van relatietherapie echt werkt. Jij bent namelijk de sleutel naar het geluk van jullie liefde.

Uiteraard kan ik het natuurlijk pas echt goed aangeven als we met elkaar een vrijblijvend gesprek gehad hebben.

 

Jullie investering:

Wat er precies nodig is en hoeveel tijd het gaat kosten, dat kan ik zo natuurlijk niet zeggen, daarvoor ken ik jullie situatie niet. Er is wel een minimum waar we mee starten. Om beweging en verandering te creëren in een relatie waarbij echt spraken is van langdurige ruzie/moeilijkheden, moet je uitgaan van het volgende tijdsbestek. Daarmee heb je meteen het laagste tarief.

  • 10 sessies p.p. en 5 partnergesprekken € 4125,-( € 165,- per sessie)

Indien er meer nodig is dan de 10 sessies, blijft het tarief hetzelfde, maar kun je steeds losse sessies bijboeken. Je hoeft niet nogmaals een 2e traject af te nemen van 10 sessies.

 

Gratis kennismakingsgesprek:

Wil je eerst graag (gratis en vrijblijvend) kennismaken? Dat kan, want ook al kom je maar voor een paar gesprekken, er moet een fijne basis van vertrouwen zijn, een juiste klik om open en eerlijk te kunnen zijn.

‘Wanneer jij in balans bent, ben je in verbinding met je authentieke ik. Je authentieke ik is in staat onvoorwaardelijk lief te hebben. Een vorm van liefde waarin jullie beiden weer tot bloei komen.’

Respect voor persoonlijke identiteit

‘Nadine weet met veel respect voor de persoonlijke identiteit van ouders de pijnpunten te benoemen en bespreekbaar te maken. De natuurlijke en respectvolle wijze waarop ze dat doet, zorgt voor een vrije sfeer waarin moeilijke onderwerpen toch bespreekbaar en dus toegankelijk worden. Bij ons werden door deze benadering obstakels omgevormd tot inzichten. Vervolgens leidden deze inzichten tot verbetering en soms zelfs tot de oplossing in vastgeroeste situaties. Wij hebben de coaching door Nadine dan ook als zeer prettig en effectief ervaren.’

Integer en professioneel

‘Ik heb Nadine leren kennen als een zeer integere en professionele therapeut. Ze is heel goed in staat een ongedwongen en vertrouwde omgeving te creëren waarin alles besproken kan worden. Ik heb me daarbij geen moment ongemakkelijk of opgelaten gevoeld.

Ik kan Nadine dan ook van harte aanbevelen mocht je op zoek zijn naar je eigen ik.’ (Man)

Wederzijds begrip voor elkaar

‘Samen met mijn partner heb ik gesprekken met Nadine om naar elkaar toe rust en ruimte op te gaan leren zoeken. Wederzijds begrip is al ontstaan, de eerste broodnodige stap om verder naar elkaar toe te groeien is gezet. Ook het leren (h)erkennen van de pijn van anderen speelt hier een grote rol in.’ (vrouw)

Langslepende kwestie tackelen

‘Nadine is voor mij de juiste persoon gebleken op het juiste moment om deze langslepende kwestie te tackelen. Mijn herstelproces is nog niet afgerond, maar krijgt een steeds meer geïntegreerde rol in mijn leven, en ik ben Nadine nu al dankbaar voor alle veranderingen die het teweeg heeft gebracht.’ (vrouw)

BeeldbankNadineFiguranten-0264

Recht naar je kern, om weer te worden zoals je bedoeld bent te zijn