Help je kind

Oude pijn loslaten voor jezelf en je kind.

Als ouder kun je soms gevoelens van machteloosheid ervaren omdat je niet altijd goed weet wat er met je kind aan de hand is of waar het door komt. Wanneer je kind het moeilijk heeft kan dit je als ouder soms zo diep raken. Je weet dan ook niet altijd meer wat je nog kunt doen om je kind te helpen. En wanneer je zelf geraakt bent, reageer je vaak op een manier die niet zo helpend is, waar je je dan ook weer schuldig over voelt.

Ik geef je met liefde inzicht in de oorsprong van het probleemgedrag van je kind. Dit is vaak gelegen in de geboorte en eerste levensjaren maar ook in hetgeen jij voorleeft. Je leert te zien wat er precies is met je kind en wat je kind voelt, waardoor je je meer kunt afstammen op de behoeftes en verlangens van je kind. En dat ga je zien! Je kind gaat zich makkelijker uiten, wordt zelfverzekerder, minder boos.

Ik laat je ook zien dat jij de sleutel bent naar het geluk van je kind. Je gaat ontdekken, hoe confronterend ook, wat jouw aandeel is in wat er met je kind aan de hand is. Ik laat je ook zien wat jij kunt doen om je kind te helpen.

 

Hoe jij je kind kunt helpen

Je kind helpen betekent bij mij werken aan jezelf, je eigen oude pijn loslaten, je belemmerende strategieën omzetten naar handelen vanuit je verlangen. Dan pas kun je echt voorleven wat je belangrijk vindt, je kind geven wat je zo graag wilt geven. Wanneer jij in verbinding bent met je eigen kern, leert jouw kind ook in verbinding te zijn met zichzelf.

‘Je kunt pas afgestemd zijn op je kind als je zelf in balans bent’.

Wil je meer weten? Vraag dan hieronder mijn gratis E-book aan waarin je precies kunt lezen wat jij kunt doen om je kind te helpen. Ik leg je uit hoe het loslaten en opruimen van eigen oude pijn kan bijdragen aan het geluk van je kind.

 

Wil je eerst thuis zelf aan de slag en een goed begin maken? Dat kan!

Bestel de online training om op je eigen tempo inzichten te krijgen die echt een verschil maken voor jou en je kind. De inzichten helpen je zodat je anders gaat kijken naar je kind. Doordat je gaat begrijpen waar het gedrag vandaan komt wat je zo lastig vindt, ga je vanuit compassie reageren. Je wordt weer de ouder die je wilt zijn en je kind kan tot rust komen, ook eer zichzelf worden. Precies zoals jullie bedoeld zijn.

Hier lees je meer over de training.

Kijken in het koppie van je kind

Voor je kind werken aan jezelf

Samen ouders zijn

Vip-dag: ‘Kort & Krachtig’

Online training: ’Wat jij kunt doen om je kind te helpen’

daniel-weiss-337008
shutterstock_91946261
Nadine-1160oogaangepast

Weer worden zoals je bedoeld bent te zijn