Dit helpt op lastige momenten
Doe de oefening hieronder

MELD JE AAN VOOR DE gratis oefening ken jezelf

 

De gegevens die je verstrekt worden zorgvuldig verwerkt via de privacy wet. Zie ook mijn Privacyverklaring.

Ken jezelf

Weet jij waarom je doet wat je doet?

Waarom je zo heftig reageert op het moment dat iets je raakt? Of juist dichtklapt, snel huilt of je steeds weer klein maakt? Of juist probeert sterker te zijn dan de ander?  Wil je vanuit rust en jezelf reageren op moeilijke situaties? 

 

Dan is het nodig dat je eerst ontdekt waarom je doet wat je doet. In deze praktische tool ‘Ken jezelf’ ga je  aan de slag met het herkennen van je patronen. Je gaat van het nu terug naar je kindertijd waar je deze ontwikkelde. Er zit ook een innerlijke kind meditatie bij die helpt om de emoties wat tot rust te brengen. 

 

Doe de oefening of lees eerst hieronder wat het je oplevert en wat Agnes en Marieke van de oefening vonden. 

Jouw verhaal

Mijn verhaal

Zie ik in de ogen van mijn moeder

Voel ik aan de hand van mijn oma

 

Mijn verhaal

Begon bij mijn opa

Die niet wist wat te doen

Mijn vader die hetzelfde deed

Met pijn in zijn hart

 

Mijn verhaal

Wordt mijn verhaal

Met liefde voor wat er was

Losgelaten wat niet meer dient

Besef van wie ik ben

Door ieder die me voorging

 

Mijn verhaal

Is mijn verhaal

Omdat ik ben wie ik ben

 


Dit levert de OEFENING jou op


Een paar ervaringen

‘Wat een mooie oefening! Het leverde mij op dat ik nu wel weet waar mijn verstikkende gevoel vandaan komt. Door de oefening kon ik hier nu mee aan de slag. Het heeft me zeker aan het denken gezet. Het is een eye opener! En mocht het nodig zijn dan zou ik zeker contact opnemen om er verder mee aan de slag te gaan.’  Agnes

 

Ik werk al wat langer aan mezelf via het lichaamswerk en de oefening gebruik ik als ik voel dat het niet zo lekker gaat met mij. Soms weet ik al wat daar achter zit en soms heb ik geen idee en zit ik vast in een oud deel. Na de oefening met ik altijd verandering, het geeft inzichten in waarom ik me voelde zoals ik mij voelde. Vaak geeft het vooral precies dat wat ik nodig had. Hierna voel ik mij veel lichter. Ik zou hem aanraden aan iedereen die merkt dat er iets dwars zit.’ Marieke

Wil je niet alleen weten wat je patronen zijn, maar ze ook doorbreken?

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign