Geboorte analyse
Hier kun je nog meer lezen

geboorte analyse om je kind echt te begrijpen

Zonder dat je het weet kom je je geboorte trauma tegen op moeilijke momenten. Het zijn die heftige fysieke reacties die je steeds weer overvallen, voor zowel een klein kind als volwassene.

 

De kracht van een geboorte analyse voor jullie als ouders is groot. De kracht zit in het ontdekken van hoe de geboorte doorwerkt als een blauwdruk in het gedrag. Je begrijpt dus meteen waarom je kind doet wat hij doet. Daarbij ontdek je ook hoe jou geboorte doorwerkt in jouw manier van reageren op je kind. Je ontdekt dus ook waar jouw reacties vandaan komen en hoe de interactie daarom is tussen jou en je kind. 

 

zo ziet analyse eruit en dit kost het

Je bestelt de analyse via de webshop voor € 225,00.

Daarna ontvang je een mail met vragen om het geboorteverhaal helder te krijgen. Ook plannen we dan meteen een datum in. Ik ga het liefst met jullie beide ouders, indien mogelijk, in gesprek.

 

In het gesprek leg ik precies uit wat jullie kind ervaren heeft tijdens de zwangerschap, geboorte en de korte periode erna, op basis van jullie verhaal. 

 

Daarnaast kijken we ook naar het huidige gedrag van jullie kind, wat dit bij jullie raakt en van waaruit jullie reageren. Je krijgt daarmee ook een eigen geboorte analyse. 

 

RELATIE EN GEZINSTHERAPIE MET AANDACHT VOOR IEDER INDIVIDU ZODAT JE IN HET SAMENZIJN JE EIGEN PLEK WEER VINDT

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign