Opvoeden kan soms een te grote uitdaging zijnNaast dat jij anders in het leven staat wellicht dan de meeste mensen in de samenleving, kan de manier waarop jij bent opgevoed ook nog wel zijn sporen nalaten die je tegenkomt in het opvoeden van je eigen kind. Het op je eigen manier opvoeden is iets wat je graag wilt en waar je hard je best voor doet. Maar net zoals bij ieder ander, lukt dit niet altijd. En dan kan je kind tegen dingen aanlopen, je kind kan het moeilijk hebben.

Kortom, als het allemaal lekker loopt, dan kun je opvoeden vanuit je innerlijke kracht. Als de schoen ergens wringt, dan wordt het een hele uitdaging. Voelbaar bij jezelf, je kind, je gezin en je relatie. Het is vaak je kind die dan als eerste laat zien dat het niet gaat zoals voor jullie fijn is. Je kind laat meer boosheid of verdriet zien, wordt gepest of luistert slechter naar je. Je kind wordt onzekerder.

Vaak zijn dat dan ook de momenten dat je het even niet meer weet. Je hebt zelf al veel geprobeerd om je kind te helpen.

 

Wil jij van stressvol opvoeden naar liefdevol samenzijn?

Dan is het heel helpend om te gaan onderzoeken wat de bron is van het gedrag waar je nu tegenaan loopt. Wat de kern is van waarom het nu niet lekker loopt in jullie gezin.

Heb je het gedrag van je kind wel eens bekeken vanuit zijn of haar geboorte?

Of ben je je bewust dat je via de non-verbale signalen van je kind heel goed kunt zien wat je kind voelt ook al heeft hij of zij er de woorden niet voor?

En sta je er bij stil dat alles wat jou raakt bij je eigen kind, gaat over jouw eigen innerlijke kind?

‘Je bent de sleutel naar het geluk van je kind.

Je kunt veel meer doen om je kind te helpen, dan je vermoed.’

 

En dat leer je in mijn online training ‘Wat jij kunt doen om je kind te helpen’.

 

Ontwikkel jezelf als ouder en kom weer terug bij jezelf

En daar profiteren jouw kinderen enorm veel van!

In mijn online training, opgebouwd uit 20 jaar ervaring, ga ik dieper in op de 3 pijlers van de intensieve lichaamsmethode die ik gebruik:

  • Je krijgt zicht op de non-verbale signalen van je kind: je wéét wat je kind voelt.
  • Je begrijpt je kind vanuit de geboorte: je ontdekt de bron van het probleemgedrag.
  • Je krijgt inzicht in je rol als ouder: je ontdekt wat er bij jou geraakt wordt en wat dus jij kunt doen om je kind te helpen.

Naast inzichten ga je zeker ook effectief aan de slag met opdrachten om de inzichten je eigen te maken.

Het is een training met inzichten dat voor jou en je kind het verschil maakt!

Wil jij meer weten over mijn visie over opvoeden waarbij je jezelf ontwikkelt en je kind te helpen? Vraag dan hier meer info aan over de training.*