apk'tje voor jullie liefde
Hier kun je nog meer lezen

Even samen de balans opmaken

Soms is het fijn om even met elkaar de balans op te maken. Een paar kleine dingen onder de loep nemen voordat ze groter worden. Eigenlijk is een apk’tje niks anders dan goed zorgen voor jezelf en elkaar. Zoals iedereen weet is het nodig om te blijven werken aan de liefde in een relatie. Alleen wordt het onderhoud vaak vergeten.

Jullie liefde is belangrijk! De kracht van een APK’tje is dat je in een korte tijd helder hebt wat er niet helemaal lekker zit en dat je meteen het kunt omkeren, juist omdat jullie al zo’n goede basis hebben samen. Dan kun je op een weekendje weg samen echt tot elkaar komen en opladen. 

zo ziet een apk'tje eruit

Dit gaan we samen doen

We gaan eerst kritisch kijken naar hoe het gaat of naar net dat ene puntje dat soms wat lastig of pijnlijk is. Ik stel vragen die gericht zijn op waar je in wordt geraakt door de ander, waar dat bij jezelf vandaan komt komt, welke patronen je de relatie binnenbrengt en waar jullie naar verlangen.

 

Het kan zijn dat een APK’tje daadwerkelijk voldoende was. Heerlijk, dan hadden jullie een goede basis! Het kan ook zijn dat duidelijk wordt dat er meer nodig is. Er wordt dan gekeken wat precies en jullie beslissen zelf waar je voor kiest.

Dit is jullie investering

Een apk’tje is een eenmalige sessie van twee uur waarin we recht naar de kern gaan en jullie met voldoende bagage weer naar buiten gaan om zelf verder te kunnen. Je ervaart meteen weer meer verbinding.

Kort en krachtig naar de kern. Jullie liefde is het waard.

Ervaringen van anderen

Groen van Prinstererlaan 65 Waalwijk – 06-10459886 – info@nadinecarter.nl

©2021 Nadine Carter – Ontwerp en techniek door Onsite Webdesign